Na, mano nelabai susijusi su fotografija ar kokia architektūra Įstojau į KMU Farmacijos studijas. Galesiu "papigam" vaistų išrašyt Lauksiu užsakymų
Na sveikinu, jei aišku, ponas, patenkintas, kur įstojo ... Su daktarėliu būsit (šiokie tokie) kolegos O šiaip dėl sandėrio, tai be recepto senokai neduoda nuo dantenų skausmo (kadangi pas mane jautrios jos) - senojo gerojo Ketanov'o, tai taip sakant
Na sveikinu, jei aišku, ponas, patenkintas, kur įstojo ... Su daktarėliu būsit (šiokie tokie) kolegos O šiaip dėl sandėrio, tai be recepto senokai neduoda nuo dantenų skausmo (kadangi pas mane jautrios jos) - senojo gerojo Ketanov'o, tai taip sakant
Del Ketanovo nesirupink Duosiu numeri, ir galesi ateit atsargu pasipildyt As iki siol taip darau vienoj vaistinej
Nemazai studentu cia , tiesa, pats istojau i LKA orlaiviu pilotavima
Tikrai įdomus pasirinkimas, daug adrenalino apturėsi Pažįstu nemažai iš VGTU » Antano Gustaičio aviacijos instituto, bet jie jau baigę. Išsibarstę po visą Lietuvą. Kas karinėj struktūroj liko, tai į Panevėžį bei Šiaulius turėjo išvažiuoti. Į civilinę nemažai perėjo. O civilkėj tai geriau, nes pats gali rinktis kur dirbsi, gyvensi ir atlyginimas atitinkamai didesnis Bet karininku būti irgi
Tikrai įdomus pasirinkimas, daug adrenalino apturėsi Pažįstu nemažai iš VGTU » Antano Gustaičio aviacijos instituto, bet jie jau baigę. Išsibarstę po visą Lietuvą. Kas karinėj struktūroj liko, tai į Panevėžį bei Šiaulius turėjo išvažiuoti. Į civilinę nemažai perėjo. O civilkėj tai geriau, nes pats gali rinktis kur dirbsi, gyvensi ir atlyginimas atitinkamai didesnis Bet karininku būti irgi
Aš irgi bandžiau į VGTU, gaila, bet pritrūko balų, tad liko LKA žiurėsiu kaip seksis, galvoju irgi vėliau pereiti į civilinę p.s o gal žinai ar tie kurie perėjo i civiline tai dar besimokant ar baigę studijas? Ir gal žinai kodėl? butent dėl Tavo išvardintų priežaščių ar kokių kitų?
Matai aviacijoje yra skirtumas: civilinis lėktuvas ir karinis lėktuvas, ypač kai norėsi gauti tam tikras licenzijas. Civiliniai nelabai nori pripažinti praskraidytų valandų su kariniu lėktuvu, nors modelis yra VISIŠKAI toks pats (arba išvis nepripažįsta - reikia pasitikslinti). Mano pažįstami, kai mokėsi, skraidė su civiliniais lėktuvėliais, o LKA tik programą praėjo, kad galėtų dirbti ir karinėse struktūrose.
Tavo atveju, tai nežinau, žiūrint su kokiais lėktuvais mokins skraidyti, būtu gerai, kad išsiaiškintum, dėl tolimesnių perspektyvų, t.y. galimybės pereiti į civilinę, ar neturėsi kokių kliučių.
P.S. Aš tai nežinojau kad LKA ruošia pilotus, gal žinai nuo kada?
Comment