Įstojau į magistrantūrą. VDU taikomoji sociologija ir statistika. 1 numeriu.kažkur birželio mėnesį
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Abiturientams
Collapse
X
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimąVDU magistrantūra - Firmų organizavimas ir vadyba
Comment
-
Vieni magistraiMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė arsiakas Rodyti pranešimąNa, mano nelabai susijusi su fotografija ar kokia architektūra Įstojau į KMU Farmacijos studijas. Galesiu "papigam" vaistų išrašyt Lauksiu užsakymų
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąNa sveikinu, jei aišku, ponas, patenkintas, kur įstojo ... Su daktarėliu būsit (šiokie tokie) kolegos O šiaip dėl sandėrio, tai be recepto senokai neduoda nuo dantenų skausmo (kadangi pas mane jautrios jos) - senojo gerojo Ketanov'o, tai taip sakantدائما الليتوانيه
Comment
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimąVDU magistrantūra - Firmų organizavimas ir vadyba
Comment
-
Parašė arsiakas Rodyti pranešimąNa, mano nelabai susijusi su fotografija ar kokia architektūra Įstojau į KMU Farmacijos studijas. Galesiu "papigam" vaistų išrašyt Lauksiu užsakymų______________
The Division Bell
Comment
-
Parašė paskvilis Rodyti pranešimąNemazai studentu cia , tiesa, pats istojau i LKA orlaiviu pilotavima*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Dzipas Rodyti pranešimąPlanavau ir aš į šitą, bet kažkaip į KTU Ekonomiką nukrypauMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąKolegaYou've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąPusiau kolega ir aš. KTU - magistrantūros studijos - antrą kursą pradėsiu rudenį. Tarptautinė prekyba.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąŠaunu Žinosiu iš kur kursinius imtYou've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąTikrai įdomus pasirinkimas, daug adrenalino apturėsi Pažįstu nemažai iš VGTU » Antano Gustaičio aviacijos instituto, bet jie jau baigę. Išsibarstę po visą Lietuvą. Kas karinėj struktūroj liko, tai į Panevėžį bei Šiaulius turėjo išvažiuoti. Į civilinę nemažai perėjo. O civilkėj tai geriau, nes pats gali rinktis kur dirbsi, gyvensi ir atlyginimas atitinkamai didesnis Bet karininku būti irgiPaskutinis taisė paskvilis; 2007.07.26, 14:43.
Comment
-
Matai aviacijoje yra skirtumas: civilinis lėktuvas ir karinis lėktuvas, ypač kai norėsi gauti tam tikras licenzijas. Civiliniai nelabai nori pripažinti praskraidytų valandų su kariniu lėktuvu, nors modelis yra VISIŠKAI toks pats (arba išvis nepripažįsta - reikia pasitikslinti). Mano pažįstami, kai mokėsi, skraidė su civiliniais lėktuvėliais, o LKA tik programą praėjo, kad galėtų dirbti ir karinėse struktūrose.
Tavo atveju, tai nežinau, žiūrint su kokiais lėktuvais mokins skraidyti, būtu gerai, kad išsiaiškintum, dėl tolimesnių perspektyvų, t.y. galimybės pereiti į civilinę, ar neturėsi kokių kliučių.
P.S. Aš tai nežinojau kad LKA ruošia pilotus, gal žinai nuo kada?*******
Miestai.net Fb
Comment
Comment