Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Forumiečiai renka Vilniaus merą

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

bet tai aš vis tiek visiškai nieko nesuprantu...už zuoką man tikrai ranka nekiltų balsuot, bet tai lygiai taip pat ir paksą nebraukčiau! negi žmonėms buvo sunku už petrą tada jau balsuot... kažkaip sužibėjo įdomiai čia vilniečiai ir sugriovė daug mitų apie save

Comment

Parašė vaidaslt Rodyti pranešimą
      ko tylit ? reiskiu nuosirdzia uzaujauta ..

Cha cha

KAUNIETIS
      Kaip provincialu juoktis iš kaimyno nelaimės
      Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
        bet tai aš vis tiek visiškai nieko nesuprantu...už zuoką man tikrai ranka nekiltų balsuot, bet tai lygiai taip pat ir paksą nebraukčiau! negi žmonėms buvo sunku už petrą tada jau balsuot... kažkaip sužibėjo įdomiai čia vilniečiai ir sugriovė daug mitų apie save
        Vilniuje ~40% rinkėjų rusai, lenkai ir kiti homo sovieticus, Paksas gavo ~25%
        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz Rodyti pranešimą
          Vilniuje ~40% rinkėjų rusai, lenkai ir kiti homo sovieticus, Paksas gavo ~25%
          gerai, kad tu nors pripažįsti tai... nes kai kas sakosi, kad negirdi nei autobusuose, nei šiaip vilniuje rusiškai šnekant... galima sakyt, bombikė sprogo pagaliau, nes ji pastaraisiais metais tiksėjo vis labiau...

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
            gerai, kad tu nors pripažįsti tai... nes kai kas sakosi, kad negirdi nei autobusuose, nei šiaip vilniuje rusiškai šnekant... galima sakyt, bombikė sprogo pagaliau, nes ji pastaraisiais metais tiksėjo vis labiau...
            Na aš taip pat prisidedu, prie tų tai teigiančių, nes kai prieš penkerius metus atsikrauščiau į Vilnių, buvo sunku išgirsti lietuviškai, dabar situacija visiškai priešinga.
            Visgi šis faktas daugiau parodo sėkmingą kitataučių integraciją.
            Mano galerija Flickr'yje

Comment

Mantui - vertinant pagal tokį kriterijų Vilnius - provincialų sostinė, nes Kaunui 1997 m. masiškai prabalsavus už šustauskininkus, iš Vilnius sklido garsus žvengimas, trukęs kelerius metus. Tai kas tada provincialai, a ? Ir kas vakar už tapšniukus prabalsavo?
              Birth, school, METALLICA, death

Comment

Parašė Simex Rodyti pranešimą
                Mantui - vertinant pagal tokį kriterijų Vilnius - provincialų sostinė, nes Kaunui 1997 m. masiškai prabalsavus už šustauskininkus, iš Vilnius sklido garsus žvengimas, trukęs kelerius metus. Tai kas tada provincialai, a ? Ir kas vakar už tapšniukus prabalsavo?
                negrazu juoktis is kaimyno nelaimes, bet as negaliu susilaikyti
                cha

Comment

1997? Man atrodo Sustauskas meru tapo ~2000, ir apie metus tebuvo.

Comment

Na šiaip šie rinkimai daugiausiai moralinio džiaugsmo atnešė kauniečiems nes po ilgos pertraukos apdėjo Vilnių(na tas apdėjimas rinkimuose visada buvo, išskyrus kartą su Laisvės sąjunga.) Bet kaip sakoma viščiukus skaičiuosim rudenį.
                    Na dabar apie rinkimus, realiai jie nėra labai blogi, pažiūrėjus į lentelę iš pirmo žvilgsnio(tačiau išlieka blogi).
                    Praituose rinkimuose tokios sakyčiau protesto arba tautybės partijos Vilniuje pasiėmė 18 vietų(rusai ir lenkai, paksistai po 6), šiemet pagal mano skaičiavimus 21(paksistai -15, lenkai tas pačias 6 vietas, rusai liko už borto). Iš viso Vilniaus Miesto savivaldybėje - 51 vietos.
                    Tad, pasikartosiu, aš sunkiai įsivaizduoju tokią koaliciją, kad paksas imtų merą.
                    O kad Vilnius vystisis nė ką lėčiau nei iki šiol tai neabejoju

Comment

Liberalų demokratų partija - 33,5 tūkst. balsų.
                      Tėvynės sąjunga - 26 tūkst. balsų,
                      Liberalų ir centro sąjunga - 22,7 tūkst. balsų,
                      Socialdemokratai - 14,3 tūkst.
                      Lietuvos lenkai – 14 tūkst.

Kažkaip panašiai. Visgi labai sunku spręsti kas sudarys valdančiąjč daugumą.

Comment

Kaunas - sorry, tikrai susimaišiau. Gi tikrai po 2000 m. rinkimu šustikas meru buvo, o po to jį greitai į Seima iškišo. Matai, kaip senstant atmintis silpnėja - kazkodel suklydau rinkimus skaiciuodamas. Mea culpa

Comment

Parašė vaidaslt Rodyti pranešimą
                          negrazu juoktis is kaimyno nelaimes, bet as negaliu susilaikyti
                          cha
                          apgailetina

kai kas jaucia patologines nuoskaudas del kazko.
                          "Laisvė turėti įsitikinimus reiškia, kad žmogus yra laisvas pats formuoti savo įsitikinimus, pasirinkti pasaulėžiūros vertybes, jis ginamas nuo bet kokios prievartos, jo pažiūrų
                          negalima kontroliuoti."(Konstitucinio Teismo 2000-06-13 nutarimas).

Comment

Parašė Andrew Rodyti pranešimą
                            apgailetina

kai kas jaucia patologines nuoskaudas del kazko.
                            Na vilnieciai pastoviai Kauna per danti traukia ir del Sustausko ir del Garbaraviciaus. Jei juoktis provincialu, tai kuriam mieste cia daugiausia provincialumo?

Comment

Turbūt labai jau garsus tar žvengimas buvo, kad net Kaune girdėjosi? Šiaip tie rinkimų rezultatai Kaune buvo nesuprantami visoje Lietuvoje ir nieko nuostabaus, kai meru renkamas politikos klaunas ubagų karalius Dar gerai, kad ir patys kauniečiai susiprato suklydę
                              Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė sauls Rodyti pranešimą
                                Na vilnieciai pastoviai Kauna per danti traukia ir del Sustausko ir del Garbaraviciaus. Jei juoktis provincialu, tai kuriam mieste cia daugiausia provincialumo?
                                Kažkaip neteko girdėti, kad Kaunas būtų traukiamas per dantį dėl Garbaravičiaus
                                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Mantai - ar ausis buvo užgulę, kad negirdėjai, kaip vilniečiai bet kokia proga šaiposi iš Garbaravičiaus? Jei kas dabar ir rodo kompleksus, tai vilniečiai, kurie kaltina kauniečius tuo, kuo patys vilniečiai pasižymėjo kelis paskutinius metus. Jei rimtai - Kaunas jau persirgo savo ligomis, matyt, dabar Vilniaus eilė. O vis dėlto smagu, kad ne Abonentas meru bus (na, aš bent jau tikiuosi, kad jis nebus).

Comment

Mano skaičiavimai:
                                    Paksistai: 14 vietų
                                    TSajunga: 11 vietų
                                    Zuokas: 9 vietos
                                    Socialdemokratai: 6 vietos
                                    Lenkai:6 vietos
                                    Auštrevičius 3 vietos
                                    Rusai 2 vietos.

Comment

Parašė Uspaspsichas Rodyti pranešimą
                                      Mano skaičiavimai:
                                      Auštrevičius 3 vietos
                                      Rusai 2 vietos.
                                      Tokiu atveju galima koalicija.
                                      Auštrevičius 3 vietos
                                      Viso:20.

Rusai 2 vietos.

Comment

Mantai - ar ausis buvo užgulę, kad negirdėjai, kaip vilniečiai bet kokia proga šaiposi iš Garbaravičiaus? Jei kas dabar ir rodo kompleksus, tai vilniečiai, kurie kaltina kauniečius tuo, kuo patys vilniečiai pasižymėjo kelis paskutinius metus. Jei rimtai - Kaunas jau persirgo savo ligomis, matyt, dabar Vilniaus eilė. O vis dėlto smagu, kad ne Abonentas meru bus (na, aš bent jau tikiuosi, kad jis nebus).
                                        Su mano ausimis kaip ir viskas tvarkoje, bet ačiū, kad rūpiniesi Beje, gal tu turi galvoje šaipymąsi iš Garbaravičiaus suskeltų perliukų? Manau, kad tokiu atveju juoktis yra visiškai natūralu ir Kaunas su tuo neturi nieko bendro
                                        Beje, kiek procentų balsų tada buvo gavusi Šustausko partija?

Taisyta: Jau radau, surinko 24%
                                        Paskutinis taisė Mantas; 2007.02.26, 10:53.
                                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

vaidaslt, gal apsiramink, tuo labiau, kad "tvarka ir teisingumas" Kaune gavo trečią vietą. Galima tik spėti kur jie būtų, jei pas jumi būtų buvęs ir pats Paksius. Be to, kas bus meras mes dar kaip ir nežinom. Jei bus sudaryta plati koalicija iš konservatorių, socdemų ir pan., tai viskas dar gali išeiti į gerą.
                                          Paskutinis taisė Edd; 2007.02.26, 11:05. Priežastis: Simex -> vaidaslt

Comment

Working...
                                          X