bet tai aš vis tiek visiškai nieko nesuprantu...už zuoką man tikrai ranka nekiltų balsuot, bet tai lygiai taip pat ir paksą nebraukčiau! negi žmonėms buvo sunku už petrą tada jau balsuot... kažkaip sužibėjo įdomiai čia vilniečiai ir sugriovė daug mitų apie save
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Forumiečiai renka Vilniaus merą
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė vaidaslt Rodyti pranešimąko tylit ? reiskiu nuosirdzia uzaujauta ..
Cha cha
KAUNIETISMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąbet tai aš vis tiek visiškai nieko nesuprantu...už zuoką man tikrai ranka nekiltų balsuot, bet tai lygiai taip pat ir paksą nebraukčiau! negi žmonėms buvo sunku už petrą tada jau balsuot... kažkaip sužibėjo įdomiai čia vilniečiai ir sugriovė daug mitų apie saveMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąVilniuje ~40% rinkėjų rusai, lenkai ir kiti homo sovieticus, Paksas gavo ~25%
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimągerai, kad tu nors pripažįsti tai... nes kai kas sakosi, kad negirdi nei autobusuose, nei šiaip vilniuje rusiškai šnekant... galima sakyt, bombikė sprogo pagaliau, nes ji pastaraisiais metais tiksėjo vis labiau...
Visgi šis faktas daugiau parodo sėkmingą kitataučių integraciją.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Simex Rodyti pranešimąMantui - vertinant pagal tokį kriterijų Vilnius - provincialų sostinė, nes Kaunui 1997 m. masiškai prabalsavus už šustauskininkus, iš Vilnius sklido garsus žvengimas, trukęs kelerius metus. Tai kas tada provincialai, a ? Ir kas vakar už tapšniukus prabalsavo?
cha
Comment
-
Parašė Simex Rodyti pranešimąMantui - vertinant pagal tokį kriterijų Vilnius - provincialų sostinė, nes Kaunui 1997 m. masiškai prabalsavus už šustauskininkus, iš Vilnius sklido garsus žvengimas, trukęs kelerius metus. Tai kas tada provincialai, a ? Ir kas vakar už tapšniukus prabalsavo?
Comment
-
Na šiaip šie rinkimai daugiausiai moralinio džiaugsmo atnešė kauniečiems nes po ilgos pertraukos apdėjo Vilnių(na tas apdėjimas rinkimuose visada buvo, išskyrus kartą su Laisvės sąjunga.) Bet kaip sakoma viščiukus skaičiuosim rudenį.
Na dabar apie rinkimus, realiai jie nėra labai blogi, pažiūrėjus į lentelę iš pirmo žvilgsnio(tačiau išlieka blogi).
Praituose rinkimuose tokios sakyčiau protesto arba tautybės partijos Vilniuje pasiėmė 18 vietų(rusai ir lenkai, paksistai po 6), šiemet pagal mano skaičiavimus 21(paksistai -15, lenkai tas pačias 6 vietas, rusai liko už borto). Iš viso Vilniaus Miesto savivaldybėje - 51 vietos.
Tad, pasikartosiu, aš sunkiai įsivaizduoju tokią koaliciją, kad paksas imtų merą.
O kad Vilnius vystisis nė ką lėčiau nei iki šiol tai neabejoju
Comment
-
Parašė vaidaslt Rodyti pranešimąnegrazu juoktis is kaimyno nelaimes, bet as negaliu susilaikyti
cha
kai kas jaucia patologines nuoskaudas del kazko."Laisvė turėti įsitikinimus reiškia, kad žmogus yra laisvas pats formuoti savo įsitikinimus, pasirinkti pasaulėžiūros vertybes, jis ginamas nuo bet kokios prievartos, jo pažiūrų
negalima kontroliuoti."(Konstitucinio Teismo 2000-06-13 nutarimas).
Comment
-
Parašė Andrew Rodyti pranešimąapgailetina
kai kas jaucia patologines nuoskaudas del kazko.
Comment
-
Parašė Simex Rodyti pranešimąMantui - vertinant pagal tokį kriterijų Vilnius - provincialų sostinė, nes Kaunui 1997 m. masiškai prabalsavus už šustauskininkus, iš Vilnius sklido garsus žvengimas, trukęs kelerius metus. Tai kas tada provincialai, a ? Ir kas vakar už tapšniukus prabalsavo?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė sauls Rodyti pranešimąNa vilnieciai pastoviai Kauna per danti traukia ir del Sustausko ir del Garbaraviciaus. Jei juoktis provincialu, tai kuriam mieste cia daugiausia provincialumo?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Mantai - ar ausis buvo užgulę, kad negirdėjai, kaip vilniečiai bet kokia proga šaiposi iš Garbaravičiaus? Jei kas dabar ir rodo kompleksus, tai vilniečiai, kurie kaltina kauniečius tuo, kuo patys vilniečiai pasižymėjo kelis paskutinius metus. Jei rimtai - Kaunas jau persirgo savo ligomis, matyt, dabar Vilniaus eilė. O vis dėlto smagu, kad ne Abonentas meru bus (na, aš bent jau tikiuosi, kad jis nebus).Birth, school, METALLICA, death
Comment
-
Parašė Uspaspsichas Rodyti pranešimąMano skaičiavimai:
Paksistai: 14 vietų
TSajunga: 11 vietų
Zuokas: 9 vietos
Socialdemokratai: 6 vietos
Lenkai:6 vietos
Auštrevičius 3 vietos
Rusai 2 vietos.
TSajunga: 11 vietų
Socialdemokratai: 6 vietos
Auštrevičius 3 vietos
Viso:20.
Paksistai: 14 vietų
Zuokas: 9 vietos
Lenkai:6 vietos
Rusai 2 vietos.
Comment
-
Parašė Simex Rodyti pranešimąMantai - ar ausis buvo užgulę, kad negirdėjai, kaip vilniečiai bet kokia proga šaiposi iš Garbaravičiaus? Jei kas dabar ir rodo kompleksus, tai vilniečiai, kurie kaltina kauniečius tuo, kuo patys vilniečiai pasižymėjo kelis paskutinius metus. Jei rimtai - Kaunas jau persirgo savo ligomis, matyt, dabar Vilniaus eilė. O vis dėlto smagu, kad ne Abonentas meru bus (na, aš bent jau tikiuosi, kad jis nebus).
Beje, kiek procentų balsų tada buvo gavusi Šustausko partija?
Taisyta: Jau radau, surinko 24%Paskutinis taisė Mantas; 2007.02.26, 10:53.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
vaidaslt, gal apsiramink, tuo labiau, kad "tvarka ir teisingumas" Kaune gavo trečią vietą. Galima tik spėti kur jie būtų, jei pas jumi būtų buvęs ir pats Paksius. Be to, kas bus meras mes dar kaip ir nežinom. Jei bus sudaryta plati koalicija iš konservatorių, socdemų ir pan., tai viskas dar gali išeiti į gerą.
Comment
Comment