Parašė deep'as
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Forumiečiai renka Vilniaus merą
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė Uspaspsichas Rodyti pranešimąMano skaičiavimai:
Paksistai: 14 vietų
TSajunga: 11 vietų
Zuokas: 9 vietos
Socialdemokratai: 6 vietos
Lenkai:6 vietos
Auštrevičius 3 vietos
Rusai 2 vietos.
Man po šios nakties gėda už vilniečius ir už Vilniaus miestą. Maniau, kad jau subrendom, pasirodo, klydau..
Realiai variantai yra keli - jau suderėta Masiulis, Paleckiukas ir Petras koalicija, kuriem mirtinai reiks lenkų dar paramos. Kitas variantas lieka - Paksius, Zuokas ir Rusai. Zuokui nelieka kito būdo gelbėti savo kailį, kaip susidėti su Paksium. Gal ir variantas - pasinaudos, o po to vėl ką nors suinicijuos ir viskas grįš į savas vėžes. Vienu žodžiu, kaip visada viską nulems lenkai..Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
na, kai kuriems cia linkiu nesvaigt, o jei norit amzinu kaunas-vilnius mushiu, tai eikit i delfi. Sitame portale niekas niekada ant nieko nevare, kreipiates ne tuo numeriu.
o del rezultatu galime padekoti visiems marginalams, kurie bliove visa gerkle and zuoko, taigi gavosi kad nuo vilko bego, o ant meskos uzsoko.
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąManau, kad dar nevertėtų atmesti ir to varianto, kad Zuokas prisijungs prie minėtosios koalicijos
Comment
-
Žodžiu, rinkimų rezultatai baisūs...
Bet manau kad visgi paxius meru netaps - tapti meru reikia daugumos, tam reikalinga koalicija. O paxius per savo "karjeros" metus jau parodė, kad jis visiškai nemoka dirbti komandoje, nemoka nusileisti, nemoka neįsižeisti dėl kritikos (politinė koalicija - tai irgi komanda, tik joje viskas labiau sujaukta). Taigi manau kad koalicijos paxiniai nesuburs.
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąManau kad Zuokas prie jos tikrai neprisijungs. Ar tu tikiesi, kad tiek kovoję MG Baltic ir Rubikonas sudės ginklus ir pradės dirbti kartu?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Zuokas ruošiasi formuoti Vyriausybę
http://vz.lt/Default.aspx?ArticleID=...c5f768&ref=rss
Parašė VŽ"Mūsų požiūriai į Vilniaus miestą išsiskiria", - paklaustas apie galimybę derėtis su rinkimus Vilniuje laimėjusiais liberaldemokratais, sakė p. Zuokas. Jo tvirtinimu, valdžios negavę liberalcentristai neketina trauktis iš miesto tarybos, o liks dirbti opozicijoje.
Švaruoliai nenori atiduoti Vilniaus Paksui ir Zuokui
http://vz.lt/Default.aspx?ArticleID=...e8f0a5&ref=rss
Parašė VŽPono Kubiliaus teigimu, prie pasirašyto susitarimo rinkimus sostinėje laimėję liberaldemokratai ir liberalcentristai galėtų prisijungti tik tada, jei pasitrauktų jų lyderiai – Rolandas Paksas ir dabartinis meras Artūras Zuokas.Paskutinis taisė Mantas; 2007.02.26, 13:19.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Aktyvumas nedidelis va. Bet jei butu buves didesnis, paxas ir sudlenkiai (sorry bet labai tinka) surinke butu kur kas daugiau tiek balsu, tiek gave vietu.
Tokia seka pakankamai logiska ir tiketina.Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąMan atrodo atvirkščiai. Mažumos ir senesnio amžiaus žmonės būna aktyviausi.Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė praetor Rodyti pranešimąKuo tai siejas su tuo ka rasiau as?
Parašė praetor Rodyti pranešimąAktyvumas nedidelis va. Bet jei butu buves didesnis, paxas ir sudlenkiai (sorry bet labai tinka) surinke butu kur kas daugiau tiek balsu, tiek gave vietu.
Tokia seka pakankamai logiska ir tiketina.
Parašė Edd Rodyti pranešimąMan atrodo atvirkščiai. Mažumos ir senesnio amžiaus žmonės būna aktyviausi.
Man atrodo, kad atvirkščiai - jei būtų buvęs didesnis aktyvumas, Paksas ir lenkai būtų gavę mažiau vietų. Nes kaip parašiau - rinkimuose aktyviausios yra mažumos (šiuo atveju lenkai) ir senesnio amžiaus žmonės (kurie kaip apklausos rodo, labiau remia Paksą). Būtent aktyviausi rinkimų dalyviai ir lemia daugiau, kai bendras rinkėjų aktyvumas yra mažas. Tikiuosi, kad dabar aiškiau parašiau. Beje, nelabai gražu taip kalbėti apie lenkus.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąBeje, nelabai gražu taip kalbėti apie lenkus."Laisvė turėti įsitikinimus reiškia, kad žmogus yra laisvas pats formuoti savo įsitikinimus, pasirinkti pasaulėžiūros vertybes, jis ginamas nuo bet kokios prievartos, jo pažiūrų
negalima kontroliuoti."(Konstitucinio Teismo 2000-06-13 nutarimas).
Comment
-
Man nepatiko Kubiliaus pasakymas, kad "Paksą Vilniuje rinko kitataučiai"...
Tai tikrai eilinis neapgalvotas konservatorių pasisakymas.
Aš asmeniškai tikrai nerinkau Pakso. Esu dešiniųjų politinių pažiūrų, ir jeigu ne Masiulio "figūra", tikrai balsuočiau už TS.
Dauguma lenkų, manau, balsavo už saviškius. Rusai irgi turi savo partijelę...
Kas išrinko Paksą? Ar galima čia įžvelgti tautinį motyvą, kaip kas manote?
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąMan nepatiko Kubiliaus pasakymas, kad "Paksą Vilniuje rinko kitataučiai"...
Tai tikrai eilinis neapgalvotas konservatorių pasisakymas.
Aš asmeniškai tikrai nerinkau Pakso. Esu dešiniųjų politinių pažiūrų, ir jeigu ne Masiulio "figūra", tikrai balsuočiau už TS.
Dauguma lenkų, manau, balsavo už saviškius. Rusai irgi turi savo partijelę...
Kas išrinko Paksą? Ar galima čia įžvelgti tautinį motyvą, kaip kas manote?
Comment
-
Šiandienos sostinėje yra suskirstyta Vilniaus teritorija pagal rinkimų rezultatus. Kiek pamenu tai Senamiestis, Žvėrynas. Žirmūnai ir Antakalnis už Tėvynės sąjungą.
O visi miegamieji rajonai už Paxinius t.y. Fabai, Pašilai, Šeškinė, Paneriai, Naujamiestis ir t.t.
Justiniškėse ir dar kažkur karaliauja Zuokas
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ faktas yra vienas ir nenuginčijamas - paksą vilniuje išrinko vilniečiai, o jau kas jie tokie (rusai lenkai runkeliai etc), nelabai ir išsiaiškinsim spėliodami, čia nebent tik kokią apklausą padarius paaiškėtų...
Comment
Comment