Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Forumiečiai renka Vilniaus merą

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė deep'as Rodyti pranešimą
    Tokiu atveju galima koalicija.
    TSajunga: 11 vietų
    Socialdemokratai: 6 vietos
    Auštrevičius 3 vietos
    Viso:20.

Paksistai: 14 vietų

Zuokas: 9 vietos

Lenkai:6 vietos

Rusai 2 vietos.
    Panašu kad Lenkai šiemet plauks aukštyn pilvu Nėrim

Comment

Parašė Uspaspsichas Rodyti pranešimą
      Mano skaičiavimai:
      Paksistai: 14 vietų
      TSajunga: 11 vietų
      Zuokas: 9 vietos
      Socialdemokratai: 6 vietos
      Lenkai:6 vietos
      Auštrevičius 3 vietos
      Rusai 2 vietos.

Man po šios nakties gėda už vilniečius ir už Vilniaus miestą. Maniau, kad jau subrendom, pasirodo, klydau..

Realiai variantai yra keli - jau suderėta Masiulis, Paleckiukas ir Petras koalicija, kuriem mirtinai reiks lenkų dar paramos. Kitas variantas lieka - Paksius, Zuokas ir Rusai. Zuokui nelieka kito būdo gelbėti savo kailį, kaip susidėti su Paksium. Gal ir variantas - pasinaudos, o po to vėl ką nors suinicijuos ir viskas grįš į savas vėžes. Vienu žodžiu, kaip visada viską nulems lenkai..
      Jūsų,
      Analitikas PlėtRa™

Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

Comment

Manau, kad dar nevertėtų atmesti ir to varianto, kad Zuokas prisijungs prie minėtosios koalicijos
        Mano galerija Flickr'yje

Comment

na, kai kuriems cia linkiu nesvaigt, o jei norit amzinu kaunas-vilnius mushiu, tai eikit i delfi. Sitame portale niekas niekada ant nieko nevare, kreipiates ne tuo numeriu.
          o del rezultatu galime padekoti visiems marginalams, kurie bliove visa gerkle and zuoko, taigi gavosi kad nuo vilko bego, o ant meskos uzsoko.

Comment

Parašė Mantaz Rodyti pranešimą
            Manau, kad dar nevertėtų atmesti ir to varianto, kad Zuokas prisijungs prie minėtosios koalicijos
            Manau kad Zuokas prie jos tikrai neprisijungs. Ar tu tikiesi, kad tiek kovoję MG Baltic ir Rubikonas sudės ginklus ir pradės dirbti kartu?

Comment

Žodžiu, rinkimų rezultatai baisūs...

Bet manau kad visgi paxius meru netaps - tapti meru reikia daugumos, tam reikalinga koalicija. O paxius per savo "karjeros" metus jau parodė, kad jis visiškai nemoka dirbti komandoje, nemoka nusileisti, nemoka neįsižeisti dėl kritikos (politinė koalicija - tai irgi komanda, tik joje viskas labiau sujaukta). Taigi manau kad koalicijos paxiniai nesuburs.

Comment

Parašė deep'as Rodyti pranešimą
                Manau kad Zuokas prie jos tikrai neprisijungs. Ar tu tikiesi, kad tiek kovoję MG Baltic ir Rubikonas sudės ginklus ir pradės dirbti kartu?
                Nieko nemanau, tik šiaip pamąstymai
                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Zuokas ruošiasi formuoti Vyriausybę
                  http://vz.lt/Default.aspx?ArticleID=...c5f768&ref=rss

Parašė
                  "Mūsų požiūriai į Vilniaus miestą išsiskiria", - paklaustas apie galimybę derėtis su rinkimus Vilniuje laimėjusiais liberaldemokratais, sakė p. Zuokas. Jo tvirtinimu, valdžios negavę liberalcentristai neketina trauktis iš miesto tarybos, o liks dirbti opozicijoje.
                  Taisyta:

Švaruoliai nenori atiduoti Vilniaus Paksui ir Zuokui
                  http://vz.lt/Default.aspx?ArticleID=...e8f0a5&ref=rss

Parašė
                  Pono Kubiliaus teigimu, prie pasirašyto susitarimo rinkimus sostinėje laimėję liberaldemokratai ir liberalcentristai galėtų prisijungti tik tada, jei pasitrauktų jų lyderiai – Rolandas Paksas ir dabartinis meras Artūras Zuokas.
                  Paskutinis taisė Mantas; 2007.02.26, 13:19.
                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

Aktyvumas nedidelis va. Bet jei butu buves didesnis, paxas ir sudlenkiai (sorry bet labai tinka) surinke butu kur kas daugiau tiek balsu, tiek gave vietu.
                    Tokia seka pakankamai logiska ir tiketina.
                    Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)

Comment

Man atrodo atvirkščiai. Mažumos ir senesnio amžiaus žmonės būna aktyviausi.

Comment

Parašė Edd Rodyti pranešimą
                        Kuo tai siejas su tuo ka rasiau as?
                        Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)

Comment

Aišku tik viena, kad nei Paksas, nei Zuokas nebus meru.

Comment

Parašė praetor Rodyti pranešimą
                            Kuo tai siejas su tuo ka rasiau as?
                            Tavo pranešimas:
                            Parašė praetor Rodyti pranešimą
                            Aktyvumas nedidelis va. Bet jei butu buves didesnis, paxas ir sudlenkiai (sorry bet labai tinka) surinke butu kur kas daugiau tiek balsu, tiek gave vietu.
                            Tokia seka pakankamai logiska ir tiketina.
                            Mano atsakymas:
                            Mano atsakymo paaiškinimas:
                            Man atrodo, kad atvirkščiai - jei būtų buvęs didesnis aktyvumas, Paksas ir lenkai būtų gavę mažiau vietų. Nes kaip parašiau - rinkimuose aktyviausios yra mažumos (šiuo atveju lenkai) ir senesnio amžiaus žmonės (kurie kaip apklausos rodo, labiau remia Paksą). Būtent aktyviausi rinkimų dalyviai ir lemia daugiau, kai bendras rinkėjų aktyvumas yra mažas. Tikiuosi, kad dabar aiškiau parašiau. Beje, nelabai gražu taip kalbėti apie lenkus.

Comment

Na tikrai aiskiau. Nes nei sistemiskai, nei kalbiskai nebuciau atskleides

Apie lenkus as, deja, ir nekalbu. Labai paprasta.

Comment

Beje, nelabai gražu taip kalbėti apie lenkus.
                                cia ne tai, kad negrazu, cia slykstu. turbut jis nelaiko lenku pilieciais
                                "Laisvė turėti įsitikinimus reiškia, kad žmogus yra laisvas pats formuoti savo įsitikinimus, pasirinkti pasaulėžiūros vertybes, jis ginamas nuo bet kokios prievartos, jo pažiūrų
                                negalima kontroliuoti."(Konstitucinio Teismo 2000-06-13 nutarimas).

Comment

Man nepatiko Kubiliaus pasakymas, kad "Paksą Vilniuje rinko kitataučiai"...
                                  Tai tikrai eilinis neapgalvotas konservatorių pasisakymas.
                                  Aš asmeniškai tikrai nerinkau Pakso. Esu dešiniųjų politinių pažiūrų, ir jeigu ne Masiulio "figūra", tikrai balsuočiau už TS.
                                  Dauguma lenkų, manau, balsavo už saviškius. Rusai irgi turi savo partijelę...
                                  Kas išrinko Paksą? Ar galima čia įžvelgti tautinį motyvą, kaip kas manote?
                                  Paskutinis taisė oranger; 2007.02.27, 14:51. Priežastis: tr

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
                                    Man nepatiko Kubiliaus pasakymas, kad "Paksą Vilniuje rinko kitataučiai"...
                                    Tai tikrai eilinis neapgalvotas konservatorių pasisakymas.
                                    Aš asmeniškai tikrai nerinkau Pakso. Esu dešiniųjų politinių pažiūrų, ir jeigu ne Masiulio "figūra", tikrai balsuočiau už TS.
                                    Dauguma lenkų, manau, balsavo už saviškius. Rusai irgi turi savo partijelę...
                                    Kas išrinko Paksą? Ar galima čia įžvelgti tautinį motyvą, kaip kas manote?
                                    Galima Paksa isrinko is Zemaitijos kile Vilnieciai (gal net ir zemaicio paso savininkai

Comment

Šiandienos sostinėje yra suskirstyta Vilniaus teritorija pagal rinkimų rezultatus. Kiek pamenu tai Senamiestis, Žvėrynas. Žirmūnai ir Antakalnis už Tėvynės sąjungą.
                                      O visi miegamieji rajonai už Paxinius t.y. Fabai, Pašilai, Šeškinė, Paneriai, Naujamiestis ir t.t.
                                      Justiniškėse ir dar kažkur karaliauja Zuokas

Comment

/\ faktas yra vienas ir nenuginčijamas - paksą vilniuje išrinko vilniečiai, o jau kas jie tokie (rusai lenkai runkeliai etc), nelabai ir išsiaiškinsim spėliodami, čia nebent tik kokią apklausą padarius paaiškėtų...

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                                          /\ faktas yra vienas ir nenuginčijamas - paksą vilniuje išrinko vilniečiai, o jau kas jie tokie (rusai lenkai runkeliai etc), nelabai ir išsiaiškinsim spėliodami, čia nebent tik kokią apklausą padarius paaiškėtų...
                                          Tiksliau sakant išrinko rajoniniai.

Comment

Working...
                                          X