Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Šaltinis englishrussia.com
    Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛

Comment

Parašė yeah#7 Rodyti pranešimą
      Tai, kad Partizanas šiais metais baisiai grybauja, vakar gerai pasikrovė prieš Macabi.
      Kalbeta "siaip linksma" skyrelyje, o jie pernai buvo top4, tai pasmaikstavo zmogus.

Comment

Juokinga. Bet taip pat parodo ir tų moterų užsispyrimą, dėl, kurio jos vertos didžiausios pagarbos.

Comment

Na nežinau per kurią vietą paskutinis vaizdelis buvo juokingas. Mano požiūriu, čia kaip tik yra labai geras motivacinis video, jog siekant savo užsibrėžto tikslo, niekada negalima pasiduoti... ir nesvarbu, kaip sunku būtų.

Comment

Tai kas be ko, aš juk ir parašiau, kad tos moterys vertos didžiausios pagarbos. Tiesiog į visą šią situaciją žiūrint ne taip rimtai, o paprastai, bent jau man tai juokingas vaizdelis.

Comment

Paskutinis taisė Perfect; 2010.11.06, 22:23.

Comment

Mongolų neonaciai

Trūksta tik juodaodžių ir žydų nacistų

Comment

Įdomu, ko jie nekenčia? Negi žydų? Ar juodukų? Bet juk nei tų, nei tų ten ir taip nėra. Belieka kinai. Mongolai neonaciai kovojantys prieš kinus skamba kažkaip keistai

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą

Įdomu, ko jie nekenčia? Negi žydų? Ar juodukų? Bet juk nei tų, nei tų ten ir taip nėra. Belieka kinai. Mongolai neonaciai kovojantys prieš kinus skamba kažkaip keistai
                    Komentaras po nuotrauka:

Members of Tsagaan Khass, who portray themselves as patriots standing up for ordinary citizens in the face of foreign crime, political indifference and corruption

Comment

Nežinau ar šitas jau buvo.

Nike reklama su LeBron'u (originalas):

Nike reklama su LeBron'u (pagerinta versija):

You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Senas geras:

You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Lietuvaites
                          Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛

Comment

N-18
                            http://www.youtube.com/watch?v=skE3pyKhFtI

Comment

Jei taip būtų ant mano mašinos padaręs prie manęs, tai tam gėjui maža nepasirodytų. Nematau nieko juokingo beto, kai niokojamas žmonių turtas...

Comment

Parašė Aiwa Rodyti pranešimą
                                Jei taip būtų ant mano mašinos padaręs prie manęs, tai tam gėjui maža nepasirodytų. Nematau nieko juokingo beto, kai niokojamas žmonių turtas...
                                Kodėl manai, kad jis gėjus? Manyčiau, tiesiog girtas arba pakvaišęs heteroseksualas.
                                Na o jeigu imtum tokį žmogų mušti daugiau, nei reikia jį sustabdyti, tai pats rizikuotum būti patrauktas atsakomybėn už užpuolimą.

Comment

Man už auto jis daugiau sumokėtų, nei aš už jo sužalojimą, ypač jei tai vyksta Lietuvoje O po mano pamokos, jis daugiau abejoju, kad liptų ant mašinos. O štai aš tikrai pamokyčiau ir dar kartą
                                  o gėjum pavadinau, nes šoka kaip gėjus

Comment

Parašė Aiwa Rodyti pranešimą
                                    Jis ne gėjus, jis tai įrodė šokinėdamas!!

Dėl mašinų tai kraupu.. įlenkti stogai, kapotai, paskui gaudyk vėją laukuose, tiksliau apsinarkašinusį nuogalių
                                    Miestai.net Fb

Comment

taikliai pastebėta Irma Bet elgėsi tikrai taip, kad nusipelno būti taip pavadintu

Comment

Įdomu, kaip jam vėliau viskas baigėsi? Ir kur tai vyko?

Comment

Gerai, kad kokie medžiotojai nepašovė tiesiai į "devetkę". O kažin kaip baigėsi, įdomiausioje vietoje nutrūko.

Comment

Working...
                                          X