Grįžta traukinių palydovė namo pas vyrą, nusirengia ir gulasi miegoti. Po kelių minučių į lovą įsirango vyras ir sako:
- Nu, davai…
Žmona, jau beveik miegodama:
- Palauk, palauk. Tuoj, traukinys pajudės, tada…
Žmona porina vyrui:
- Vakar autobuse sutikau Praną, tai jis tokį juokingą anekdotą papasakojo, kad aš vos… vos nuo lovos nenukritau!
- Turiu kietą džipą su tamsintais langais. Visi galvoja, kad aš banditas ir mane dideliu lanku apvažiuoja.
- Aš turiu tarnybinį limuziną su švyturėliais tai man išvis į viską nusispjaut.
- O aš važinėju senu, aplamdytu „golfiuku”. Tik ant užpakalinio stiklo lentelė – „Atsargiai, prie vairo nelaimėlis. Užkabinsi, nelaimė pereis tau.”, tad kai pasirodau, gatvė ištuštėja.
Važiuoja išgėręs klebonas gerokai viršydamas leistiną greitį. Sustabdo jį kelių policininkas ir klausia:
- Tai ką, kunigėli, į pragarą skubi?
Klebonas atsako:
- Neee, vaikeli, nebėra pragaro. Visą smalą ant kelių supylė, o velnius pakelėse sustatė…
- Mane paliko žmona.
- Kaip tai atsitiko?
- Pasiunčiau pirkti cigarečių, ir ji negrįžo!
- Reikės man pradėti rūkyti.
-Teacher:
Can you tell the name of 3 great kings who have brought happiness & peace into people's lives?
-Student:
Smo-king ,Drin-king & Fuc-king!
Numiršta jaunas vaikinukas ir patenka į pragarą. Vaikšto nusiminęs, sutinka Šėtoną.
Šėtonas jam ir sako:
- Nebūk toks nusiminęs, čia pas mus nėra taip blogai. Ar mėgsti rūkyt?
V.- Taip, labai.
S.- Tai va, pas mus pirmadieniais rūkymo diena. Rūkom geriausius cigarus su
geriausiu tabaku, rūkom tol, kol vos bepakvėpuojam, dėl vėžio nesijaudink — vis
tiek jau esi miręs.
V.- Oba geras!
S.- Gerti mėgsti?
V.- Tai kurgi ne!
S.- Antradieniais pas mus gėrimo diena. Geriam, kol apsivemiam ir po to toliau geriam. Dėl nieko nesijaudink, vis tiek jau miręs. Vaikinukas pagalvojo, kad visai čia neblogai.
S.- Azartinius žaidimus mėgsti?
V.- Nu, palošiu kartais.
S.- Trečiadieniais lošiam visokius pokerius ir t.t. Dėl skolų nesijaudink, vis tiek tu ir taip miręs.
V.- Nu, čia tai jėgelė.
S.- Narkotikus mėgsti?
V.- Nu, teko bandyt.
S.- Ketvirtadieniais narkotikų dienos. Gali leistis ką nori, traukt ką nori, rūkyt ir net nesijaudint dėl pasekmių, nes tu vis tiek miręs.
Vaikinukas galvoja, kad čia net labai patiks tam pragare.
V.- Nu. Čia tai jėga!!!
S.- Nu, ir paskutinis klausimas. Tu gėjus?
V.- Niaaa!!!
S.- Oi, tai tau penktadieniais nepatiks...
- Nu, davai…
Žmona, jau beveik miegodama:
- Palauk, palauk. Tuoj, traukinys pajudės, tada…
Žmona porina vyrui:
- Vakar autobuse sutikau Praną, tai jis tokį juokingą anekdotą papasakojo, kad aš vos… vos nuo lovos nenukritau!
- Turiu kietą džipą su tamsintais langais. Visi galvoja, kad aš banditas ir mane dideliu lanku apvažiuoja.
- Aš turiu tarnybinį limuziną su švyturėliais tai man išvis į viską nusispjaut.
- O aš važinėju senu, aplamdytu „golfiuku”. Tik ant užpakalinio stiklo lentelė – „Atsargiai, prie vairo nelaimėlis. Užkabinsi, nelaimė pereis tau.”, tad kai pasirodau, gatvė ištuštėja.
Važiuoja išgėręs klebonas gerokai viršydamas leistiną greitį. Sustabdo jį kelių policininkas ir klausia:
- Tai ką, kunigėli, į pragarą skubi?
Klebonas atsako:
- Neee, vaikeli, nebėra pragaro. Visą smalą ant kelių supylė, o velnius pakelėse sustatė…
- Mane paliko žmona.
- Kaip tai atsitiko?
- Pasiunčiau pirkti cigarečių, ir ji negrįžo!
- Reikės man pradėti rūkyti.
-Teacher:
Can you tell the name of 3 great kings who have brought happiness & peace into people's lives?
-Student:
Smo-king ,Drin-king & Fuc-king!
Numiršta jaunas vaikinukas ir patenka į pragarą. Vaikšto nusiminęs, sutinka Šėtoną.
Šėtonas jam ir sako:
- Nebūk toks nusiminęs, čia pas mus nėra taip blogai. Ar mėgsti rūkyt?
V.- Taip, labai.
S.- Tai va, pas mus pirmadieniais rūkymo diena. Rūkom geriausius cigarus su
geriausiu tabaku, rūkom tol, kol vos bepakvėpuojam, dėl vėžio nesijaudink — vis
tiek jau esi miręs.
V.- Oba geras!
S.- Gerti mėgsti?
V.- Tai kurgi ne!
S.- Antradieniais pas mus gėrimo diena. Geriam, kol apsivemiam ir po to toliau geriam. Dėl nieko nesijaudink, vis tiek jau miręs. Vaikinukas pagalvojo, kad visai čia neblogai.
S.- Azartinius žaidimus mėgsti?
V.- Nu, palošiu kartais.
S.- Trečiadieniais lošiam visokius pokerius ir t.t. Dėl skolų nesijaudink, vis tiek tu ir taip miręs.
V.- Nu, čia tai jėgelė.
S.- Narkotikus mėgsti?
V.- Nu, teko bandyt.
S.- Ketvirtadieniais narkotikų dienos. Gali leistis ką nori, traukt ką nori, rūkyt ir net nesijaudint dėl pasekmių, nes tu vis tiek miręs.
Vaikinukas galvoja, kad čia net labai patiks tam pragare.
V.- Nu. Čia tai jėga!!!
S.- Nu, ir paskutinis klausimas. Tu gėjus?
V.- Niaaa!!!
S.- Oi, tai tau penktadieniais nepatiks...
Comment