Parašė innuendo
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Parašė artexs Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąPapasakokit placiau, negi mokslas prie Graiku ar Romenu buvo labiau isvystytas nei po tarkim 500 metu?Post in English - fight censorship!
Comment
-
Kas yra kas...
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąBaltaodėms moterims Azijoje būtų kur kas sunkiau. Na nebent Arabų šalyse ar Turkijoje joms būtų gerai (nors ten juk iš esmės irgi baltaodžiai). Va Kinijoje, Pietryčių Azijoje, Japonijoje ir panašiose vietose baltaodėms moterims būna nekas... gali netgi depresija ištikti dėl dėmesio stokos. Baltaodžiams vyrams - atvirkščiai: dėmesio visada bus per akis
Mano juodi draugai Kinijoje, sulaukia netgi didesnio pasisekimo, nei balti. Jie cia dar didesne egzotika, nei mes. O viskas prasideda nuo "chocolate man!" ar "can i touch your hair"
Kinai vyrai, viska atiduotu, kad galetu permiegoti su uzsienietemis. Tik gaila, kad jas pacias kinai vyrai menkai traukia..Paskutinis taisė alonso; 2010.08.19, 09:07.
Comment
-
Skonio reikalas, bet aš žvengiau .
(nuoroda, kam nerodo: http://www.youtube.com/watch?v=8yaXv...layer_embedded )Paskutinis taisė Magician; 2010.08.19, 16:33.
Comment
-
kam nerodo http://www.youtube.com/watch?v=kwY63RfVBuQPaskutinis taisė Recoiler; 2010.08.20, 12:05.Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
O ar tu taip pasitiki savo kolegomis?
Comment
-
Žinok savo prioritetus
Užrašas: Laikyk šituos, o aš turiu vėl nerti dėl savo žmonosI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Katinas-mechanikas
Comment
-
Be žodžių...
Užrašas: Tai iš tikrųjų buvo sunkus sprendimas, bet aš manau, kad pasielgiau teisingai... Šiais laikais taip sunku užauginti keturis vaikus.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
/\ Šitą aš jau buvau įkėlęs ir pavadinęs „Į darbą su šypsena“I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
Comment