Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
-
Pavyzdžiui: šokoladukas ir saldainis kartu sudėjus kainuoja vieną litą ir dešimt centų. Jei šokoladukas kainuoja vienu litu daugiau nei saldainis, tai kiek kainuoja saldainis? Aukštas IQ negarantuoja teisingo šios užduoties sprendimo, tiesą sakant, ją teisingai iš pirmo karto išsprendžia tik apie 30 proc. žmonių, kurie nebūtinai turės aukštą IQ, bet tikrai mokės pasverti „turimus faktus“. Jei vis dar manote, kad atsakymas 10 centų, jūs pastariesiems nepriklausote.
Žmogus, įveikęs šį klausimą sėkmingai, kur kas vertingesnis nei tas, kuris neįveikė, tačiau turi aukštą IQ. Ar jums tikrai reikia žmogaus, vadovaujančio jūsų bendrovei, kuris nepagalvojęs dar kartą priims instinktyvų sprendimą? Jei žmogus patikrintų savo atsakymą, jis suprastų, kad jei saldainis kainuoja 10 ct, o šokoladukas 1 Lt brangiau, tai šokoladuko kaina yra 1 Lt 10 ct, o abiejų – 1 Lt 20 ct.
Comment
-
Straipsnis nelabai juokingas, bet vienas nuotykis visai tiktų ir į šią temą:
Jūros šventės nelaimės: vienas vyras iš jūros nuvežtas į reanimaciją, kiti šokinėjo nuo tilto
Kitas incidentas nutiko Neįgaliųjų paplūdimyje. Čia du vaikinai, šokinėję per bangas, netyčia susidūrė vienas su kitu. Stipriai susitrenkę galvomis abu nelaimėliai susilaužė nosis.
15min.lt
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąJūros šventės nelaimės: vienas vyras iš jūros nuvežtas į reanimaciją, kiti šokinėjo nuo tilto
Kitas incidentas nutiko Neįgaliųjų paplūdimyje.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Panašu, kad greit nebeliks paprasto paplūdimio į kurį galėtų eiti tiesiog paprasti žmonės... nes jei esi ne nudistas, homoseksualus, neįgalusis ir t.t. ir pan. tau tiesiog nebus vietos tam mūsų gintariniame pajūryje... Kaip smagu žinoti, kad gyveni demokratiškoje laisvoje šalyje kurioje žmogaus laisvės nevaržomos
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąNeįgaliųjų paplūdimyje??? Oba, jau ir toks yra. Atrodo, kitas žingsnis bus gėjų, lesbiečių, pensininkų, negrų, rūkančiųjų, vegetarų, storulių, valdininkų ir kitokių visuomenės grupių paplūdimiai. Puikus būdas skaldyti visuomenę
http://www.ve.lt/naujienos/lietuva/v...savo-paskirti/*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąBūtų gerai, kad visi paplūdymiai būtų pritaikyti neįgaliųjų poreikiams, bet tam nėra lėšų. Lėšų nėra net esamam prižiūrėti, pabaigti ir etc.. Domėtis, Wycka, reikia.. ne piktintis.
http://www.ve.lt/naujienos/lietuva/v...savo-paskirti/I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąPirma, mane joks ne pyktis, o švelni ironija ar net juokas ima. Antra, visiškai pritariu, kad pandusas reikalingas, nes juo naudotis gali ne tik neįgalieji, bet ir šeimos su vaikų vežimėliu, dviratininkai, velomobilininkai ir t.t. (jeigu jiems šautų ratuotiems atlėkti ant paplūdimio smėlio). Tačiau vadinkime daiktus tikrais jų vardais — tai turėtų būti 'Neįgaliesiems pritaikytas paplūdimys', o ne tiesiog 'Neįgaliųjų paplūdimys', nes pastaruoju atveju galima suprasti, kad įgalūs asmenys jame nepageidaujami.
Comment
-
Čiuku čiuku traukinuku
Bevažiuojant traukiniu Kauno geležinkelio tunelio link
~1:50-2:15
— Tai klausykit, gerbiamasis, susitarkim šitaipos: kad kaip įvažiuosim ir bus tamsu, jokių rankų man ant kelių dėjimo, nes aš dar labaaai gerai prisimenu tuos laikus kai būdavo deda tą ranką jau ant tų kelių. Suprantu, traukinys — romantika, bet man romantika jau seniai, kaip sakoma, jau tiū tiū — nuvažiavo...I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąO gali būti, kad šokoladukas kainuoja 1,05 Lt, o saldainis - 0,05 LtPaskutinis taisė Franas; 2010.08.02, 22:12.
Comment
-
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąNeįgaliųjų paplūdimyje??? Oba, jau ir toks yra. Atrodo, kitas žingsnis bus gėjų, lesbiečių, pensininkų, negrų, rūkančiųjų, vegetarų, storulių, valdininkų ir kitokių visuomenės grupių paplūdimiai. Puikus būdas skaldyti visuomenę
Comment
Comment