Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Franas Rodyti pranešimą
    O kokiame spektaklyje R.Kazlas vaidino?
    Ne spektaklis svarbiausia, o kaip Kazlas vaidina, kaip "jaučia" salę/žiūrovą. Kaip priverčia iki ašarų juoktis ir "nepaleisti".. na, tikrai patiko
    Paskutinis taisė Irma; 2010.05.30, 21:52.
    Miestai.net Fb

Comment

Parašė Irma Rodyti pranešimą
      Na, niekada nebuvau Kazlo gerbėja. Esu gana didelė skeptikė tokių humoristų atžvilgiu. Tačiau nesenai teko būti spektaklyje, kuriame jis vaidino. Sužavėjo, man tikrai patiko... vienas geresnių spektaklių kuriame buvau
      Ir būtent visi patarė eiti į tą spektaklį kuriame vaidino jis, o ne koks kitas aktorius.
      Dėl spektaklių tikrai negaliu nieko sakyti. Bet ta pati jo laida kur buvo per BTV rodos, tai apie ją čia kalbu. Na bet negaliu teigti kažko griežtai, čia yra tiesiog toks mano asmeninis požiūris.

Comment

Kad tu nieko apie ją nepasakei visiškai
        You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Kažkodėl sunku įsivaizduoti R.Kazlą vaidinantį dramoje, nes nesu to matęs . Reikėtų pamatyti .

Comment

Man asmeniškai Kazlo humoras labai primena Dviračio Žynių humorą - vienodi, šimtus kartų girdėti, nuvalkioti ir nuobodūs juokeliai. O ypač Valinskas... Jei pradeda sakyti kokį bajerį - jau beveik iš anksto žinai, kuo pabaigs. Kai tuo tarpu Ramanausko su Šapausku, ar Dar Pažiūrėsim chebros humoras yra nenuobodus ir nenuvalkiotas, jų juokeliai dažniausiai negirdėti ir netikėti.
            Snowflakes will attack U <3

Comment

Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
              Man asmeniškai Kazlo humoras labai primena Dviračio Žynių humorą - vienodi, šimtus kartų girdėti, nuvalkioti ir nuobodūs juokeliai. O ypač Valinskas... Jei pradeda sakyti kokį bajerį - jau beveik iš anksto žinai, kuo pabaigs. Kai tuo tarpu Ramanausko su Šapausku, ar Dar Pažiūrėsim chebros humoras yra nenuobodus ir nenuvalkiotas, jų juokeliai dažniausiai negirdėti ir netikėti.
              Kazlo humoras, savo laikais, buvo irgi negirdėtas.

Comment

Na kažin, Kazlą aš pamenu nuo vaikystės, ir visada jo juokeliai būdavo neoriginalūs, toks jausmas kad ne jo paties sugalvoti, o tiesiog paimti iš liaudies anekdotų lobyno ar panašių pigių rusų homoro show, kaip ir Dviratininkai - nieko savo, nieko originalaus, nieko išmastyto. Standartiški, vienodi juokeliai, kokius suskelti moka kiekvienas. Kai tuo tarpu Ramanauskas, viską ima iš savo galvos, ir dažniausiai ekspromtu, va kad ir šiame video - sugalvoki kad gudras taip staigiai tokius bajerius kaip apie negyvą bobą Kalvarijų turgE arba kirmėlių tuntus, ir dar kad būtų juokinga - čia jau reikia gabumų.

Bet Kazlas ar Dviratis tik pusė bėdos, o lietuviško humoro žemiausias lygis yra tos Juokio šventės, kurias žmonės taip dauguma žiūri, nors juokingo ten vargiai ką pamatysi... Beje, Dar Pažiūrėsim padarė labai taklią tų klojimo teatro lygio humoristų parodiją 90% "juokelių" - valdžia ir partijos, ir tas pats per tą patį.
                Snowflakes will attack U <3

Comment

Šių laikų taisybė:

Comment

Gailestingumas..

Vieną dieną namo žmona grįžo anksčiau nei įprastai ir užtiko savo vyrą
                    lovoje besimylint su kita, labai patrauklia, jauna moterimi. Ir
                    pasijuto be galo įskaudinta ir nusiminusi..

"Tu esi niekingas kiaulė! " visa gerkle rėkė ji. " Kaip tu drįsai
                    šitaip su manimi - ištikima žmona ir tavo vaikų motina pasielgti? Aš
                    tave palieku. Noriu skyrybų!"

Tuomet vyras jai sako " Mieloji paklausyk manęs, aš tau paaiškinsiu
                    kaip viskas įvyko."

"Puiku, klausau", sumurmėjo ji, "tačiau tai bus paskutiniai tavo
                    žodžiai ištarti man !"

Ir tuomet vyras pradėjo pasakoti--" Taigi, Jau ruošiausi sėsti į
                    mašiną ir važiuoti namo, kai staiga prie manęs priėjo ši jauna mergina
                    ir paprašė manęs ją pavėžėti. Ji atrodė tokia nusiminusi ir bejėgė,
                    kad man jos taip pagailo ir aš sutikau ją pavežti. Pastebėjau, kad ji
                    labai liesa, prastai apsirengusi ir labai purvina.

Ji prasitarė, kad yra nevalgiusi jau tris dienas ! Taigi man jos
                    pagailo, aš parsivežiau ją namo ir pašildžiau jai kalakutienos
                    kepsnelius, kuriuos tau vakar paruošiau vakarienei, ir kurių tu
                    nevalgei, nes bijojai priaugti svorio. Ši vargšė mergina sušlamštė
                    juos akimirksniu.

Kadangi ji buvo tokia nešvari, pasiūliau jai išsimaudyti duše, ir kol
                    ji maudėsi aš pastebėjau, kad jos drabužiai yra labai purvini,
                    skylėti, taigi aš juos išmečiau. Kadangi, jai reikėjo kažkuo
                    apsirengti, aš atidaviau jai tavo firminius dizainerio siūtus džinsus,
                    kurie tavo spintoje guli jau kelis metus, ir kurių tu nedėvi, nes jie
                    tau per daug aptempti. Taip pat daviau jai apatinius drabužius,
                    kuriuos padovanojau tau mūsų metinių proga, ir kurių tu nedėvi, nes aš
                    turiu prastą skonį. Dar suradau seksualią mano sesers tau Kalėdoms
                    dovanotą palaidinę, kurios tu nedėvi tik dėl to, kad nori paerzinti
                    mano seserį, ir dar padovanojau jai batus, kuriuos pirkai brangioje
                    parduotuvėje ir neavi dėl to, k ad darbe kažkas turi tokius pačius."

Vyras giliai įkvėpė ir tęsė toliau - " Ji buvo tokia dėkinga už mano
                    supratingumą ir pagalbą ir kai aš ją palydėjau iki durų ji atsisuko į
                    mane ir su ašaromis akyse paklausė, Atsiprašau....bet gal turite dar
                    ką nors kuo jūsų žmona nesinaudoja...? "

Comment

Vos neapsimyžau sužinojęs, jog yra tokios GAY GAMES

Paskutinis taisė Big Cat; 2010.05.31, 17:23.

Comment

http://www.ledas.net/klipai/962-linksmas-kadiukas.html

Comment

Parašė Big Cat Rodyti pranešimą
                          Vos neapsimyžau sužinojęs, jog yra tokios GAY GAMES
                          Tai vadinasi orgazmas.

Comment

Šitas geras - "Kaip atskirti gezą"

Comment

man pasirode juokinga

Comment

Gal tarp forumiečių atsiras mokantis šešias kalbas ir sutinkantis dirbti už 300Lt per mėnesį?

I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
                                Parama Siaurojo geležinkelio klubui

Comment

Comment

Jo

Comment

A.Kubilius Lietuvai iškėlė tikslus - pralenkti Estiją, laimėti Europos krepšinio čempionatą ir Euroviziją

Comment

Žaislas šunims "HOT DOLL" Juodas

Jei net neturite šuns, dėl prekės išskirtinio dizaino ir novatoriškumo, galite papuošti savo aplinką, nes "kalytė" Hot Doll gali būti naudojama kaip išskirtinis aplinkos dizaino elementas.
                                        Paskutinis taisė artexs; 2010.06.02, 15:56.

Comment

KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

Comment

Working...
                                          X