Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
-
Pagal tavo dviprasmišką užrašymą p*****o, pagalvojau kad nuotraukos kitos kūno vietos - priekinės, taip pat prasidedančios rade p Bet tattoo neblogos, tik manau kad jas darosi tik tam tikrų mažumų atstovai, o esant "straight" nebūtų kam jų parodyti - moterys į nuogus pakalius nelabai dairosi.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąO kas pirmutinė?Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąManau daug laiko nepraeis kol didesnė Azijos dalis aplenks Europą daugumoje sričių, todėl manau, kad Rusiją Azija vadinti yra per didelis komplimentas rusams . Geriau pasiliekame prie tiesiog "Rusijos". Tas žodis pakankamai daug pasako
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąHumoro geriausia ieškoti internete, pvz kad ir cha.lt arba ir ši tema yra gana neblogas humoro lobynas, o televizijoje gero humoro išties labai nedaug. Vieninteliai spinduliai tamsos karalystėje buvo Ramanausko laidos ir Dar Pažiūrėsim. Visa kita - nuobodu, nuvalkiota, banalu ir šimtus kartų girdėta.
Comment
-
Parašė Raptor Rodyti pranešimąnu o kaip dzin/oplia, nejaugi toks jau blogas Lietuviskas humoras?, man tai uz Airiska tikrai geresnis
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąoho tikriausiai pirmieji komantarai, kad kazlo humoras nejuokingas. gal jūs nesat buvę viengungių koncertuose?
Kažkada Ramanauskas gan teisingai pastebėjo, kad lietuviškos humoro laidos iš esmės yra šiuolaikinis "klojimo teatras" t.y. lėkštas humoras perteiktas neprofesionalių aktorių/humoristų nelabai išprususiai liaudžiai. Su tuo aš visiškai sutinku.
Beje, viengungių koncertuose būti teko, nors tai buvo gan seniai.
Comment
-
Parašė Smauglys Rodyti pranešimąKiek pats esu susidūręs, ~aišku kokiam kontingentui patinka Kazlas.
Comment
-
Parašė Smauglys Rodyti pranešimąKiek pats esu susidūręs, ~aišku kokiam kontingentui patinka Kazlas. Aišku kaip ir visur nėra viskas 100%, bet galima spėti. Čia panašiai kaip: pasakyk kas tavo draugai, aš pasakysiu kas tu.
Ir būtent visi patarė eiti į tą spektaklį kuriame vaidino jis, o ne koks kitas aktorius.*******
Miestai.net Fb
Comment
Comment