Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
    Parama Siaurojo geležinkelio klubui

Comment

Pagal tavo dviprasmišką užrašymą p*****o, pagalvojau kad nuotraukos kitos kūno vietos - priekinės, taip pat prasidedančios rade p Bet tattoo neblogos, tik manau kad jas darosi tik tam tikrų mažumų atstovai, o esant "straight" nebūtų kam jų parodyti - moterys į nuogus pakalius nelabai dairosi.
      Snowflakes will attack U <3

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
        O kas pirmutinė?
        Humoro geriausia ieškoti internete, pvz kad ir cha.lt arba ir ši tema yra gana neblogas humoro lobynas, o televizijoje gero humoro išties labai nedaug. Vieninteliai spinduliai tamsos karalystėje buvo Ramanausko laidos ir Dar Pažiūrėsim. Visa kita - nuobodu, nuvalkiota, banalu ir šimtus kartų girdėta.

Comment

Comment

Parašė blitz Rodyti pranešimą
            Manau daug laiko nepraeis kol didesnė Azijos dalis aplenks Europą daugumoje sričių, todėl manau, kad Rusiją Azija vadinti yra per didelis komplimentas rusams . Geriau pasiliekame prie tiesiog "Rusijos". Tas žodis pakankamai daug pasako
            Rusija tai zymiai daugiau Europa nei Azija (Azija labiau tik geografiskai)

Comment

Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
              Humoro geriausia ieškoti internete, pvz kad ir cha.lt arba ir ši tema yra gana neblogas humoro lobynas, o televizijoje gero humoro išties labai nedaug. Vieninteliai spinduliai tamsos karalystėje buvo Ramanausko laidos ir Dar Pažiūrėsim. Visa kita - nuobodu, nuvalkiota, banalu ir šimtus kartų girdėta.
              Nekenciu reklamos pamirsai

Comment

Kad nuobodus man tas Kazlo humoras.

Comment

Man irgi Kazlo humoras labai nuobodus. Norisi juoktis, bet tik iš mandagumo
                  You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

nu o kaip dzin/oplia, nejaugi toks jau blogas Lietuviskas humoras?, man tai uz Airiska tikrai geresnis

Comment

Parašė Raptor Rodyti pranešimą
                      nu o kaip dzin/oplia, nejaugi toks jau blogas Lietuviskas humoras?, man tai uz Airiska tikrai geresnis
                      Tie Dzin/Oplia yra visiškas šlamštas - išsisėmęs, nuvalkiotas. Beje, kai prasidėjo Dzin kelias savaites buvo įdomu, bet jau dabar viskas kartojasi arba imamas pavyzdys iš kitų tokio tipo laidų.

Comment

Spune-mi dacă-i între noi iubire

Comment

Senai taip lūžau, koma

Comment

Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
                            Senai taip lūžau, koma

Youtube video
                            Užjaučiu tave.

Comment

oho tikriausiai pirmieji komantarai, kad kazlo humoras nejuokingas. gal jūs nesat buvę viengungių koncertuose?

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                                oho tikriausiai pirmieji komantarai, kad kazlo humoras nejuokingas. gal jūs nesat buvę viengungių koncertuose?
                                Viskas priklauso, kokiame kontekste žiūrim. Lietuvos humoro kontekste Kazlas išties yra pakankamai stipri figūra. Be jo dar buvo Ramananauskas su savo projektais (kai kurie buvo geri, nors kai kurie ir nevykę) ir paskutiniu metu kiek mažiau žinimi "Velnio Advokatai" su Lapinu ir Lelkaičiu (nors iš esmės ten figūruoja tik Lapinas), kurie pakankamai subtiliai ir juokingai pašiepia lietuviškos visuomenės ydas. Nors Europos kontekste, tokie kaip Kazlas atrodo labai kukliai.

Kažkada Ramanauskas gan teisingai pastebėjo, kad lietuviškos humoro laidos iš esmės yra šiuolaikinis "klojimo teatras" t.y. lėkštas humoras perteiktas neprofesionalių aktorių/humoristų nelabai išprususiai liaudžiai. Su tuo aš visiškai sutinku.

Beje, viengungių koncertuose būti teko, nors tai buvo gan seniai.

Comment

Kiek pats esu susidūręs, ~aišku kokiam kontingentui patinka Kazlas. Aišku kaip ir visur nėra viskas 100%, bet galima spėti. Čia panašiai kaip: pasakyk kas tavo draugai, aš pasakysiu kas tu.

Comment

Parašė Smauglys Rodyti pranešimą
                                    Kiek pats esu susidūręs, ~aišku kokiam kontingentui patinka Kazlas.
                                    Kokiam?

Comment

Parašė Smauglys Rodyti pranešimą
                                      Kiek pats esu susidūręs, ~aišku kokiam kontingentui patinka Kazlas. Aišku kaip ir visur nėra viskas 100%, bet galima spėti. Čia panašiai kaip: pasakyk kas tavo draugai, aš pasakysiu kas tu.
                                      Na, niekada nebuvau Kazlo gerbėja. Esu gana didelė skeptikė tokių humoristų atžvilgiu. Tačiau nesenai teko būti spektaklyje, kuriame jis vaidino. Sužavėjo, man tikrai patiko... vienas geresnių spektaklių kuriame buvau
                                      Ir būtent visi patarė eiti į tą spektaklį kuriame vaidino jis, o ne koks kitas aktorius.
                                      Miestai.net Fb

Comment

O kokiame spektaklyje R.Kazlas vaidino?

Comment

Bijau, kad gašlumo pilname "Patriotai"

Comment

Working...
                                          X