Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Big Cat Rodyti pranešimą
    Atvaizdas

Chicago local news
    Kaip taip su'fail'int galima nesuprantu

Comment

Be komentarų.

Comment

You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Šlykštu

Comment

Siek tiek nesvankybiu:

Randa tėvas dukros stalčiuje vibratorių, susinervinęs pasiima bonkę dektinės atsisėda ir geria. Grįžta dukra ir sako:
            -Tėvai, ką visai durnas, kad vienas geri?
            -Ne vienas,su žentu...

Nutarė Petriuko tėvai pasimylėti. Bet Petriukas vis namuose trinasi, niekur eiti nenori. O butas - vieno kambario. Na, tėvai ir sugalvojo klastą - liepė eiti Petriukui į balkoną, ir pasakoti, kas vyksta kieme. Na, ir pasakoja Petriukas, balkone stovėdamas:
            - Vat bobulės kokios tai šnekasi... Santechnikas Vasia girtas į kiemą išlindo... Antanaičiai dul.....si...
            Petriuko tėvas iš kambario:
            - Palauk, palauk, o iš kur tu tai žinai? Tu juos matai?
            Petriukas atsako:
            - Ne, tiesiog Onutė balkone stovi...

Vinipuchas susitiko asiliuką ir pasakoja jam apie vakarykštį tūsą:
            - Jezau, asiliuk, kaip gerai mes praleidome laiką! Kaip smagu buvo! Visi prisigėrę, susimušė, išdulkino vienas kitą...
            - O kas ten buvo susirinkę?
            - Nu, aš ir knysliukas...

Eilinė situacija, 3 draugai nebeturi kur išgert. Vienas ir sako:
            - Žinai, Petrai, einam pas tave ir tęsiam šventę.
            - Negalim.. Mano žmona.. Ji tiesiog nesupras, - atsako Petras.
            - Tada, Jonai, pas tave eikim.
            - Negalim vyrai.. Vaikai maži.. - pareiškia Jonas.
            - Na jei jūs tokie nerimti, tai eikim pas mane. Bet atminkit mano žmona ir kurčia ir nebylė - atsako trečiasis vardu Kazys.
            Suėjo draugai pas Kazį, toliau švenčia šventę. Iš niekur nieko ateina Kazio žmona, paima riekę duonos, perbraukia per p**dą ir meta ją per langą. Kazys atsistojo, numovė žmonai kelnes, padulkino ir ant galvos dar kibirą vandens užpylė.
            Petras su Jonu sėdi išsižioję. Staiga vienas iš jų ir sako:
            -Klausyk, Kazy, juk tavo žmona ir kurčia ir nebylė, kaip jūs susišnekat?
            -Na...va ji atėjo ir sako: p**dink duonos pirkt, o aš jai atsakiau: pati ir p**dink, lauke lyja.

- Iš kur toks turtingas?
            - Išradau miltelius. Užbarstai ant vyriško organo - ir kaip bananas, ir spalva, ir kvapas, ir skonis. Per metus ir praturtėjau.
            Po metų.
            - O tu iš kur toks turtingas?
            - Irgi miltelius išradau. Užbarstai ant banano....

Tradicinis studentiškas bendrabutis: viename kambaryje - geriama, kitame - mylimasi. Ir staiga studentai (tie, kurie geria) išgirsta klaikų isterišką
            merginos juoką, sklindantį iš kambario, kuriame mylimasi. Visi susidomi: kas gi ten vyksta?! Nusprendžia nueit, pasižiūrėt. Mandagiai pasibeldžia, praveria duris ir mato vaizdelį: guli mergina ant grindų ir isteriškai kvatodama raitosi. Studentai pribėga prie jos, pakelia ir ima klausinėti:
            - Kas atsitiko? Kas čia yra?! Kas negerai?
            Mergina juokdamasi atsistoja ir su juoko protrūkiais sako:
            - Nu tokio durniaus.. Nu tokio asilo dar nesu mačius!
            Studentai:
            - Tai kas gi yra?
            - Nagi taip: mes mylimės, o aš jo paklausiau "Ar jau baigei?", o jis man sako "Ne, aš dar ketvirtame kurse"...

Koks skirtumas tarp blondines ir uodo? Uodas žino, kada nustoti čiulpti...

Petras nusprendė, kad daugiau nereikia slėpti nuo tėvų, kad jis yra homoseksualistas. Jis atėjo į virtuvę ir tarė mamai:
            -Mam, žinai, aš tau turiu kai ką pasakyti – mam, aš esu gėjus. Motina nieko nesakė ir toliau maišė puodą. Petras jau norėjo pakartoti, pagalvojęs, kad motina jo neišgirdo, tačiau ji atsisuko ir paklausė:
            -Tu gėjus? ar tai reiškia, kad į burną imi kitų vyrų b**us?
            -Na, hmmm, tikrai, tai tiesa – suirzo Petras. Bet motina vėl nieko nesakė, nusisuko ir ėmė toliau maišyti puodą. Staiga atsigręžė ir su šaukštu vožė sūnui į kaktą:
            -Tu man dar kada nors pasiskųsk, kad neskaniai valgai!

Moterų draugystė:

Kai moteris naktį negrįžo namo, o ryte vyras paklausė, kur ji buvo, ji pasakė, kad nakvojo pas draugę. Vyras apskambino 10 geriausių žmonos draugių, ir visos patvirtino, kad žmona pas jas nemiegojo.

Vyrų draugystė:

Kai vyras naktį negrįžo namo ir ryte žmona paklausė, kur jis buvo, jis atsakė, kad nakvojo pas draugą. Kai žmona apskambino 10 geriausių vyro draugų, 5 iš jų patvirtino, kad vyras miegojo pas juos, o kiti 5 sakė, kad jis ir dabar su jais

Norėčiau pasikonsultuoti. Iš anksto ačiū.
            Prieš kurį laiką pradėjau įtarinėti savo merginą dėl vaikščiojimo į kairę. Klasikiniai požymiai. Jeigu prie telefono prieinu pirmas, ragelyje tyla. Taip pat ji pradėjo dažniau "susitikinėti su draugėmis"; jeigu paklausiu, su kuriomis konkrečiai, atsako, kad aš jų vistiek nepažįstu. Visada laukiu jos grįžtant taksi, bet ji vis pareina iš už kampo, nesuteikdama man progos pamatyti, koks automobilis ją parvežė.
            Kartą paėmiau jos mobilų, norėdamas pasižiūrėti, kiek valandų, tai kilo didelė audra ir gavau įspėjimą daugiau prie jo nesiliesti. Vienok, aš nei karto nebandžiau jai to prikaišioti ir išvis apie tai pasikalbėt. Tikriausiai bijojau išgirsti tiesą. Tačiau, praėjusią naktį, kai ji nei iš šio, nei iš to, nieko nesakiusi kažkur išėjo, neištvėriau. Nusprendžiau pasislėpti už savo automobilio, nuo kurio atsiveria platus vaizdas į gatvę, ir patykoti, į kokią transporto priemonę ji įsės. Priguliau ant kartono gabalo šalia savo "bolido". Ir netikėtai pamačiau, kad jo užpakalinių ratų diskų vidinės pusės yra gerokai aprūdiję. Taigi, kaip manote, apsimoka pačiam, nusiėmus ratus, juos nušveisti ir apdažyti, ar nesiterlioti rankų ir vežti juos į servisą, ar geriau iš karto pirkti naujus ratus?

Vyrų kompanija. Vienas rodo nuotraukas iš savo išvykos prie ežero ir pasakoja:
            - O jau mergos pasileidusios buvo susirinkę - tikras siaubas! Va ta - nuotraukoj kairėje, ji su tuo prie laužo bučiavosi, su šituo į mišką keliom valandom dingus buvo, su tuo miegojo vienoj palapinėj. O jau va ta kita - tai išvis!..
            Vienas vyras žiūri į nuotraukas ir mato, kad toje kompanijoje ir jo žmona buvo. Galvoja, kaip čia dabar išsiaiskinus, ką ten jo žmona veikė ir klausia:
            - O kaip šita? Irgi pasileidus?
            O jam atsako:
            - Neeee... Šita vienintelė rimta moteris! Va kaip atvažiavo su savo vyru - nuotraukoj dešinėje, su juo bučiavosi, su juo miegojo, su juo ir išvažiavo...

šaltinis: www.cha.lt

Comment

Comment

Comment

Comment

Lietuvių žodynas: pavogė-nupiso; apgavo-apipiso; atsibodo-užpiso; laimėjo-papiso; atsikabink-atsipisk; prisikabino-prisipiso; pavargo-nusipiso; atsibodo-dapiso; prigėrė-pripiso; pasimylėjo-pasipiso; pralaimėjo-prapiso....

Comment

Comment

Parašė emas22 Rodyti pranešimą
                        Šitas tai užmušo. Tik įdomu, kokia viso to siužeto pabaiga buvo

Bendravimas pagal feisbuką:
                        You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Čia toks prezidentas...

Ir abu broliai

Comment

kur cia baika?

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą
                              kur cia baika?
                              Tiesą sakant ir aš nesupratau. Nušovė atseit, nu ir...?

Comment

Juokinga kaip šaiposi iš juodukų "kultūros"

Comment

O man patiko
                                  Proud to be lithuanian.

Comment

Kuriame čia mieste?

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą

Kuriame čia mieste?
                                      /\ Pagal daugiabučius tai Kauno Šilainiai (Gal), arba Kapsukas

Comment

Kaip įdomiai:

Comment

Parašė emas22 Rodyti pranešimą
                                          /\ Pagal daugiabučius tai Kauno Šilainiai (Gal), arba Kapsukas
                                          Atraktyvi moterytė

Comment

Working...
                                          X