Parašė Tomizmas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Visos tokios paaugliškos nesąmonės ateina, trumpai gyvuoja ir greit praeina. Savo laikais mes vaidinom reiverius ir reperius apsmukusiomis kelnemis ir džemperiukias, po to buvo emo, metalistai, jumpstyle, tck... Kvaili dalykai, bet kažkodėl žaliam jaunimėliui to reikia. Na, gal ir geriau, nei rūkyti ir gerti pakampiais - vis užsiėmimas, nors sąnarius pralanksto.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąVisos tokios paaugliškos nesąmonės ateina, trumpai gyvuoja ir greit praeina. Savo laikais mes vaidinom reiverius ir reperius apsmukusiomis kelnemis ir džemperiukias, po to buvo emo, metalistai, jumpstyle, tck...
Comment
-
Parašė MexiQuebecois
VS
Mūsų forumo narys Oranger:
Parašė Kirkas Rodyti pranešimąPaskutinis taisė Aš; 2010.04.14, 23:03.
Comment
-
Kas sakė, kad esame vieninteliai technologiškai pažangūs Žemėje:
Užsimaniau katytės dabar.
Dar ta pačia tema:
Prisimenu, ne per seniausiai vienoje temoje buvo paminėta, jog versle rinkodara yra „viskas“. Jei šis produktas pasiteisins, tai bus geriausias to įrodymas.Paskutinis taisė Aš; 2010.04.15, 22:07.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimą
Atvaizdas
Prisimenu, ne per seniausiai vienoje temoje buvo paminėta, jog versle rinkodara yra „viskas“. Jei šis produktas pasiteisins, tai bus geriausias to įrodymas.
Comment
-
- Iš ko buvo padaryta pirmoji moteris?
- Iš pirmos mergaitės.
Du vyrukai kalbasi:
- Kai buvau paauglys, tėtis man sakė: “Niekad neik į viešnamį, nes gali pakliūti į labai keblią padėtį”.
- Ir ką?
- Man buvo labai įdomu, tad visgi nuėjau. Ir sutikau ten tėvą…
Patarimas vyrams: Ką daryti, jeigu iš virtuvės atbėgo žmona ir ant jūsų rėkia ? Reik paprasčiausiai sutrumpinti grandinę.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Ironiška, kad, pagal Vatikano politiką, taip ir yra. Vatikano įsakyme dėl pederastijos incidentų kalbama apie tai, kaip tyrimo privilegija turi būti bažnyčios rankose su intencija saugoti tai nuo viešumos (kurios jie, aišku, atvirai nedeklaruoja), bet ne apie tai, kaip realiai mažinti šių incidentų skaičių.
Comment
Comment