Parašė Orto Panti
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Ateistą sapnuoti - saugokitės savo klaidų. Draugauti su ateistais - mažai skaitote knygų. Sapne su ateistais kovoti - dirbsite beprasmį darbą. Pačiam sapne ateistu būti - būsite pažemintas.
Comment
-
Parašė Sigitukaz Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Andrewass Rodyti pranešimąO aš manau, kad reikia šituos šaudyt kol dar jie nieko nenušovė patys. Nesinori labai drastiškai pasisakyt, bet labai abejoju ar iš jų nors vienas gyvens dorą gyvenimą, dauguma toliau vogs, greičiausiai nemažai jų ir nužudys ką nors.
Comment
-
Parašė Monteq Rodyti pranešimąKo gero, lengviausia, pigiausia ir naudingiausia visuomenei išeitis būtų visus suvaryt į vieną tvartą, užrakint, apipilti benzinu ir pakurti (just joking)
Comment
-
Parašė e2ards Rodyti pranešimąnaudingiausia butu tai ka dare raudonieji ir rudieji su tokiais
Comment
-
Parašė Monteq Rodyti pranešimąNa į Sibirą tokių aš nerizikuočiau vešt, tai belieka tik...
Comment
-
Parašė Monteq Rodyti pranešimąNa į Sibirą tokių aš nerizikuočiau vešt, tai belieka tik...
Svoloči (Сволочи) (2007)
Žanras: Drama
Šalis: Rusija
Spalvingumas: Spalvotas
Kalba: anglų/vokiečių
Trukmė: 94 min.
Režisierius: Aleksandr Atanesyan
Aktoriai: Andrei Panin, Oleg Buganov, Kiril Emelyanov, Aleksandr Golovin..
Aprašymas: Grupė nepilnamečių nusikaltėlių vietoj kalėjimo išsiunčiami į Armėnijos kalnus. Slaptoje stovykloje jie rengiami tapti diversantais. Po sunkaus parengimo jų laukia užduotis - sunaikinti vokiečių kuro saugyklą.
http://www.imdb.com/title/tt0460012/
na istorija isgalvota, bet mintis ka su tokiais daryt aiskiai isreiksta
Comment
-
Parašė Big Cat Rodyti pranešimąVariantas - paruoškim ir pasiųskim į Afganą...
Comment
-
Parašė Big Cat Rodyti pranešimąTikėkimės, daug nebegrįš...
yra dar rusiskas serialas apie bausmes batalionus "Shtrafbat" (2004) , tik ten jau suauge banditai ir siaip komunistam neitike patekdavo
"Apie bausmės batalionus byloja tik bevardžiai broliški kapai. Šių batalionų karius siųsdavo į labiausiai ginamus vokiečių fronto ruožus; ginklus, šaudmenis, o dažnai ir maistą jiems tiesiog "pamiršdavo" atgabenti. Iš priekio juos šienavo vokiečių kulkosvaidžiai, į nugaras šaudė NKVD baudėjai."
http://www.imdb.com/title/tt0425715/
Comment
Comment