Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Big Cat Rodyti pranešimą
    Tai man ir įdomu, kodėl. Gal ten lietuviai labai netikę ar kas? Suprantu, kad kur tu gyveni apskritai lietuvių nėra. Bet aš jau ne pirmą kartą skaitau, kad lietuvaitės neskuba į draugystes su litofcais, mieliau renkasi užsieniečius.
    Įsitvirtinti daug lengviau susituokus su vietiniu, nei už emigranto kokio. Ką čia daugiau ir prigalvosi.

@blitz

Manau, kad bet kuris vietinis atvykėlėms tinka.

Mano tėvukas tarnavo rusų armijoj Rusijoj, tai sakė, kad rusės tiesiog ant kaklų kabinosi
    Joms Pribaltika kažkodėl reiškė geresnį gyvenimą, tai ne vienas lietuvis rusę yra atsivežęs. Nebuvo joms svarbu kokį gyvenimą pasiūlys, svarbiausia pabėgti, nemanau, kad lietuvės labai jau kitokios
    Paskutinis taisė Irma; 2010.04.02, 00:22.
    Miestai.net Fb

Comment

Parašė Irma Rodyti pranešimą
      Žinok nėra taip viskas sudėtinga kaip iš pirmo žvilgsnio atrodo.
      Gali nete "nuorodų" pasiieškoti
      Na, aš nevisai tai turėjau omeny. Šiais laikais jaunimas mėgsta eksperimentuoti ir žaisti ne pagal taisykles.

Comment

Parašė blitz Rodyti pranešimą
        Niekam. Nors gal ukrainietėms. Laikinai. Kol gauna "legalumą" ir susirandą vakarietį

Ateitum čia UK į "lietuvišką tūsą". 20 "litofcų" konkuruoja dėl vienos bedantės kaimietės, į kurią Lietuvoje net žiūrėję nebūtų
        Keista, kad čia Danijoj, tokios panos, kurios Lietuvoj vietos po saule neturėjo, čia sulaukia daugybės dėmesio iš tų pačių danų O,o gal tik mes lietuviai, neįžvelgiam to grožio....

Comment

Niekam. Nors gal ukrainietėms. Laikinai. Kol gauna "legalumą" ir susirandą vakarietį

Ateitum čia UK į "lietuvišką tūsą". 20 "litofcų" konkuruoja dėl vienos bedantės kaimietės, į kurią Lietuvoje net žiūrėję nebūtų
          Žinai, reikia jums vasarą Lietuvoj kokią susirast ir į Uk atsivežt, jei ten neina rast

Comment

Sakydamas "jums" tu mane priskiri prie "litofcų". Pats savęs tokiu nelaikau. Esu turėjęs kelias panas iš LT, bet su jomis buvo sunku. Paskutiniu metu daugiau bendrauju su Azijietėmis. Labai abejoju, kad jei su kuo nors "pabaigsiu", kad tai bus lietuvė. Tas pats galioja ir daugumai mano pažįstamų lietuvių iš UK (kalbu apie studentus/žmones su aukštuoju, gerus darbus dirbančius ir tt.). Tokia tiesiog yra situacija, nieko nepakeisi
            You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Jo, mano pažįstamas irgi su azijiete susimetė - nesigaili

P.S. Anksčiau į tai neatkreipiau dėmesio, bet dabar matau, kad tai jau tendencija ant azijiečių mestis: tu, John'as, mano pažįstamas...

Comment

Yep. Azijietės - tikras gėris. Aišku norėtųsi kalbėtis namuose lietuviškai, bet kai tas kalbėjimasis yra nesustojantis mėšlo pylimas tai tas rytų Azijos akcentas pasidaro itin malonus

P.S. Big_Cat: Kodėl taip ilgai užtrukai prieš čia užsiregistruodamas? Trūko čia tavęs
                You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                  Na, aš nevisai tai turėjau omeny. Šiais laikais jaunimas mėgsta eksperimentuoti ir žaisti ne pagal taisykles.
                  Link kur lenki, John'ai? Neee, geriau nesakyk, jaučiu tada gali tekti persikelt į kitą, atitinkamą, temą ...
                  Miestai.net Fb

Comment

P.S. Big_Cat: Kodėl taip ilgai užtrukai prieš čia užsiregistruodamas? Trūko čia tavęs

Comment

P.S. Anksčiau į tai neatkreipiau dėmesio, bet dabar matau, kad tai jau tendencija ant azijiečių mestis
                      esu girdėjus, kad jau kartą "paragavus" nebegali be azijiečių.

Įdomu merginoms tas pats galioja? Kažkaip azijiečiai neatrodo man labai patrauklūs + labai mažučiai, nuprotėčiau
                      Miestai.net Fb

Comment

Tai man ir įdomu, kodėl. Gal ten lietuviai labai netikę ar kas? Suprantu, kad kur tu gyveni apskritai lietuvių nėra. Bet aš jau ne pirmą kartą skaitau, kad lietuvaitės neskuba į draugystes su litofcais, mieliau renkasi užsieniečius.
                        Dalinai galbūt ir netikę. Pvz. aš nelabai kreipiu dėmesį į tautybes. Galbūt atsiras koks nuostabus lietuvis ir prasidės ten tipo meilės ir seilės ir t.t. Yra daug lietuvių kurie čia atvažiuoja, bendrauja savose grupėse, galiausiai tuokiasi ir dauginasi. O kiti įsilieja į grupes (ypač tie kurie baigia mokyklas, stoja į universitetus), bendrauja su airiais ir kitų tautų žmonėmis. Nors mano universitetas didžiausias Airijoje, žinau tik tris lietuvius jame. O iš kitų universitetų pažįstamos lietuvės draugauja su airiais, žinau keletą lietuvių vaikinukų kurie su airėm draugauja. No one gives a shit about it.

Parašė praeivis Rodyti pranešimą
                        Del pinigu ir geresnio gyvenimo. Negi paciam tai lyg siol dar neaisku??
                        Teisingai, aš įstojau į universitetą tik tam, kad susirasti bagotą vyrą. Pagrindinis tikslas - dėstytojas koks . Žinoma, yra tokių kurios ieškosis užsieniečio vyro prie pinigo, tačiau tikrai ne visos. Dauguma airių yra daug paprastesni, nuoširdesni vyrai.

Parašė praeivis Rodyti pranešimą
                        O kuri gi tau mergaite prisipazins,kad jai patiktu ir petriukas is jos kaimo,kuris toks nuosirdus ir savas..bet ji geriau bandys taikytis prie airio petherson ar kokio kito,nes taip jai iskyla galimybes istrukti is savojo kaimo ,isitaisyti kazkur uzsienyje,gyventi kitaip ir geriau. Tai zmogiska. Daznai zmoniu santykiuose simpatijos ir prieraisumas nustumiami i antraji plana, jei galima kazkur kitaip pasiekti daugiau.
                        Taip, dažniausiai tie Petriukai iš kaimo mėgsta progomis savo žmonelę patrankyti. Na jos pareigos būna vaikų gimdymas, namų tvarkymas, maisto gaminimas. Ypač tai mergaitei toks gyvenimas patiktų jei ji baigusi aukštąjį ir jau susikūrusi gyvenimą kitoje šalyje. Gi svarbu prieraišumas ir simpatijos .

Big_Cat:

Viskas yra gana paprasta. Kai žmonės turi daugiau pinigų, jie gali leisti sau visiškai kitokį gyvenimo stilių. Aišku draugavimas su užsieniečiais yra "ne dėl pinigų", o dėl to, kad jie "veda kitokį gyvenimo stilių" Iš esmės, jie yra linksmesni, mažiau smulkmeniški, daugiau su jais yra ką veikti (restoranai, brangūs klubai ir tt. ir pan.). Lietuvės panos jiems - idealūs variantai. Jos atrodo gerai, nėra reiklios, jas stebina tokios smulkmenos kaip naujos mašinos ir tt. Todėl sakyčiau, kad turtingi vakariečiai ir gražios lietuvės puikiai tinka vienas kitam.

Source:
                        Mano paties pora "ex" draugauja su gerokai turtingesniais už mane užsieniečiais
                        LOL. "Padovanok man mersą - aš tau kojas bučiuosiu iki kol išeis naujas modelis ".

Comment

Jo, mano pažįstamas irgi su azijiete susimetė - nesigaili

P.S. Anksčiau į tai neatkreipiau dėmesio, bet dabar matau, kad tai jau tendencija ant azijiečių mestis: tu, John'as, mano pažįstamas...
                          Tiesiog kai kurie žmonės vertina kokybę.

O rimtai, be išvaizdos (kur, mano manymu, Azijietės turi mlžinišką pranašumą), prisideda ir šeimos formavimo tradicijos. Azijoje šeimos vertybės daugeliu požiūriu yra kur kas konservatyvesnės, nei Europoje. Feminizmo ten dažnai nėra nė kvapo, ko pasekoje santykiai šeimoje yra grįsti gan konkrečiomis normomis t.y. vyras suteikia šeimai išlaikymą, o moteris užsiima namų ūkiu. Vyro balsas svarbiuose šeimos klausimuose yra lemiamas. Pats gyvenu prie vienos tokios šeimos ir matau, kaip tai veikia. Man toks šeimos modelis irgi labiausiai priimtinas, nes kiekvienas turi savo pareigas ir tiksliai žino, už ką yra atsakingas. Tie Europiečiai vyrai, kurie perpranta Azijietišką požiūrį į šeimą, susiradę antrąją pusę iš Azijos, dažniausiai nesigaili.

Comment

Irma, nėra jie tokie mažučiai. Iš milijardo tikrai rasi ir aukštų

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                              Tiesiog kai kurie žmonės vertina kokybę.

O rimtai, be išvaizdos (kur, mano manymu, Azijietės turi mlžinišką pranašumą), prisideda ir šeimos formavimo tradicijos. Azijoje šeimos vertybės daugeliu požiūriu yra kur kas konservatyvesnės, nei Europoje. Feminizmo ten dažnai nėra nė kvapo, ko pasekoje santykiai šeimoje yra grįsti gan konkrečiomis normomis t.y. vyras suteikia šeimai išlaikymą, o moteris užsiima namų ūkiu. Vyro balsas svarbiuose šeimos klausimuose yra lemiamas. Pats gyvenu prie vienos tokios šeimos ir matau, kaip tai veikia. Man toks šeimos modelis irgi labiausiai priimtinas, nes kiekvienas turi savo pareigas ir tiksliai žino, už ką yra atsakingas. Tie Europiečiai vyrai, kurie perpranta Azijietišką požiūrį į šeimą, susiradę antrąją pusę iš Azijos, dažniausiai nesigaili.
                              Mačiau šiandien autobuse airio-kinietės šeimą. Vyrams tai gal tokia šeima ir priimtina, aš greičiau iš proto išsikraustyčiau ir lesbiete kokia patapčiau stabiliai

Comment

esu girdėjus, kad jau kartą "paragavus" nebegali be azijiečių.

Įdomu merginoms tas pats galioja? Kažkaip azijiečiai neatrodo man labai patrauklūs + labai mažučiai, nuprotėčiau
                                Irma, bachuriukams azijietės, o panoms - juodukai

Comment

Parašė Mjso Rodyti pranešimą
                                  Irma, nėra jie tokie mažučiai. Iš milijardo tikrai rasi ir aukštų
                                  Milijardo.. apeik tu tiek... Į krepšinio rungtynes, tokiu atveju, panoms reiktų vaikščioti

Irma, bachuriukams azijietės, o panoms - juodukai
                                  Ne ne ne.. nepatinka man juodukai, pažinojau, bendravau, ne man..

Kažkaip europietiško gymio man labiau prie širdies
                                  Paskutinis taisė Irma; 2010.04.02, 01:28.
                                  Miestai.net Fb

Comment

Yep, dėl santuokų tarp skirtingų rasių, tai tiek lietuviams, tiek lietuvėms yra geresnių variantų nei lietuvės/lietuviai. Lietuvėms patinka bicepcai, Range Roveriai ir daug daug blizgučių, todėl jos geriausiai tinka vietoje (UK/Airijoje) gimę juodaodžiai narkotikų pardavėjai. Lietuviams labiau patinka šeimyniškos moterys, dėl ko jiems labiau tinka azijietės.

Comment

Yep, dėl santuokų tarp skirtingų rasių, tai tiek lietuviams, tiek lietuvėms yra geresnių variantų nei lietuvės/lietuviai. Lietuvėms patinka bicepcai, Range Roveriai ir daug daug blizgučių, todėl jos geriausiai tinka vietoje (UK/Airijoje) gimę juodaodžiai narkotikų pardavėjai. Lietuviams labiau patinka šeimyniškos moterys, dėl ko jiems labiau tinka azijietės.
                                      LOL skirstymai į grupes. Jaučiuosi neturinti tautybės, nes bo nė vienas tavo parašytas sakinys man netiko .

Comment

pažinojau, bendravau, ne man..
                                        Kur tu čia Lietuvoje bendravai su juoduku - gal su krepšininku kokiu?

Kartais ne su šituo?

Comment

Kur tu čia Lietuvoje bendravai su juoduku - gal su krepšininku kokiu?

Kartais ne su šituo?

Atvaizdas
                                          Na ne, anas šviesesnis kiek buvo
                                          Miestai.net Fb

Comment

Working...
                                          X