Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė spirit Rodyti pranešimą
    Na čia kaip kas supranta tokį humorą. Man šiuolaikinis rusiškas humoras yra daug geresnis už visokius lietuviškus "Oplia" ir panašiai, kurie yra ypač žemo lygio.
    Aš tai nematau skirtumo tarp jų, tik kalba skiriasi.

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
      Nikai, o tau tikrai patinka rusų humoro laidos? Ar tik iš patriotizmo? Tik "čėsnai"
      Jos skirtingos būna, yra apgailėtinų, tačiau KVN, Comedy Club ir Nasha Russia peržiūrėtos beveik visos
      Visvien rusų humoras laiko lygį, o vat LT porą kartų įsijungęs TV dabar bijau tai kartot

Comment

Parašė Nikas Rodyti pranešimą
        Jos skirtingos būna, yra apgailėtinų, tačiau KVN, Comedy Club ir Nasha Russia peržiūrėtos beveik visos
        Visvien rusų humoras laiko lygį, o vat LT porą kartų įsijungęs TV dabar bijau tai kartot
        Na, man tai tas lygis, švelniai tariant, nėra aukštas.

Matai, Lietuvoje geri komikai dažniausiai yra teatro aktoriai. Pavyzdžiui, esu įsitikinęs,kad tokio lygio komiko kaip Rolandas Kazlas Rusijoje tikrai nėra. Taip pat ir iki Algio Greitai visokiems KVN ir Nasha Rasha labai toli. Bet tai mano asmeninė nuomonė, žinoma.
        Tiesiog rusiškas humoras - tai rimtas šou verslas, iš kurio daromas pinigas.

Comment

Na, man tai tas lygis, švelniai tariant, nėra aukštas.

Matai, Lietuvoje geri komikai dažniausiai yra teatro aktoriai. Pavyzdžiui, esu įsitikinęs,kad tokio lygio komiko kaip Rolandas Kazlas Rusijoje tikrai nėra. Taip pat ir iki Algio Greitai visokiems KVN ir Nasha Rasha labai toli. Bet tai mano asmeninė nuomonė, žinoma.
          Tiesiog rusiškas humoras - tai rimtas šou verslas.
          O jau dėl Kazlo tai atsiprašau, bet buvau vienam spektakly - apgailėtinas, vaikų darželio lygio, storžieviškas humoras. Tu teisus, tokį humoristą sunku būtų bet kur surasti.

Comment

O jau dėl Kazlo tai atsiprašau, bet buvau vienam spektakly - apgailėtinas, vaikų darželio lygio, storžieviškas humoras. Tu teisus, tokį humoristą sunku būtų bet kur surasti.
            Ir kokiam gi?

O rusų humoristai, kurie tyčiojasi iš kaimyninių tautų tau ne storžieviški?

Comment

Comment

Chazanovas tai klasika. Dabar tas žanras smarkiai pas juos degradavo.

Comment

Aš tai vien iš patriotiškumo nežiūrių rusų humoro. Jau ir taip pilna eteryje rusiško kino ir tv serialų. Visokie "neobjesnimo no fakt"... ką aš žinau. Bet turiu pripažint, kad naša raša ganėtinai juokingas. Girdėjau vieną jų laidos įžangą, kai jie pašiepia save. O tai jau juokinga. Tipo "mes sugalvojome į draugo gimtadienį pasiimti žmoną, tik tam kad ji parvairuotų" ir panašiai. Tas sarkazmas tai tikrai priverčia šypsotis.
                  Aš tikrai myliu Lietuvą!

Comment

Taip pat ir iki Algio Greitai visokiems KVN ir Nasha Rasha labai toli. Bet tai mano asmeninė nuomonė, žinoma.
                    Tiesiog rusiškas humoras - tai rimtas šou verslas, iš kurio daromas pinigas.

Jau A.Greitai tai pasiseke tik su vienu projekteliu (zbignievu) ir tai buvo jau pries daugeli metu.Viskas ka jis dare po to tai jau gan apgailetina ir tinka tik 14-16 metu jaunimeliui prakisti...

Comment

Dabartinis rusų humoras man irgi nebejuokingas. Visai kas kita buvo SSRS pabaigoje, kai leido iš visko tyčiotis. Humoristai buvo įpratę keliomis užuominomis viską pasakyti, o čia - staiga - laisvė. Tuo metu labai daug ypač aukšto lygio humoreskų išlindo. Paskui degradavimas atėjo palaipsnis. Buitinis arba antro galo humoras. Na, dar apie armiją. Nejuokinga. Beje, giriamasis Kazlas savo humoru irgi aukščiau antro galo nebuvo iššokęs (dabar galvoju, kaip jam turėtų bųti gėda dėl to - juk pagal interviu atrodo, kad jis ypač protigas ir subtilus žmogus. Matyt, labai tuo metu valgyt norėjo ).
                      Birth, school, METALLICA, death

Comment

Parašė Simex Rodyti pranešimą
                        Beje, giriamasis Kazlas savo humoru irgi aukščiau antro galo nebuvo iššokęs (dabar galvoju, kaip jam turėtų bųti gėda dėl to - juk pagal interviu atrodo, kad jis ypač protigas ir subtilus žmogus. Matyt, labai tuo metu valgyt norėjo ).
                        Na nežinau.
                        Geriausia humoro laida išlieka Kazlo "Nekenčiu reklamos". ką besakytum...

Comment

Ta proga

Comment

Na nežinau.
                            Geriausia humoro laida išlieka Kazlo "Nekenčiu reklamos". ką besakytum...
                            kazlo vienas is geriausiai pasisekusiu vaidmenu ,tai dviracio sou tas zalieska su klebonu. Visi kiti jo darbai irgi labai tokie vidutiniski ar dar zemiau.

Comment

Aišku visa tai labai subjektyvu, nes kiekvienas žmogus renkasi "savo" humorą. Pvz aš įpratęs prie humoro, kur kaip sakant "vietomis reikia pagalvoti". Didelę įtaką tam padarė rusų KVN. Ten iš tiesų jaunimas pavaro
                              Kaip pavyzdys galėtų būti ir House MD humoras:
                              Dr. Chasse: Tas strypas padarytas iš titano. Jis taip nelūžta, iš jo stato branduolinius povandeninius laivus.
                              Hausas: Pasakyk tai vaikinam iš "Kursko".

Comment

Aišku visa tai labai subjektyvu, nes kiekvienas žmogus renkasi "savo" humorą. ".
                                Aisku subjektyvu,bet jau kartais buna daroma tokia chaltura del pinigu ,kad nors verk. Stai pries tai atsiusta msjo video su kazlu ,kur jis sneka anekdotus. Aiskiausia pacio zemiausio lygio chaltura,kai kazlas nieko nekuria ,tik pririnkes anekdotu bando juos perpasakoti. O kadangi reikia istempti laika,uz kuri tau moka,tai pririnkes net visiskai idiotisku atseit 'anekdotu'. Pavyzdys is jo 'kurybos' toliau net neziurejau : vaikas klausia mamos kur ,tetis,kur tetis,kur tetis... tada mama neapsikentusi ji nusiveda i vonia ir parodo -stai tetis skutasi. Tada vaikas klausia tecio : teti ,o kur mama ,o kur mama....
                                Na ir kurioj vietoj cia reiketu pradeti juoktis??? Ar verkti??? Ir tokio lygio nesusipratimus pasakojanti aktoriu ,jus vadinate zymiu komiku,kokio net rusija neturi:-))))) juokas pro asaras...

Comment

Aišku visa tai labai subjektyvu, nes kiekvienas žmogus renkasi "savo" humorą. Pvz aš įpratęs prie humoro, kur kaip sakant "vietomis reikia pagalvoti". Didelę įtaką tam padarė rusų KVN.
                                  jau tas KVN tai apskritai tragedija...
                                  Cenzūruotas humorėlis masinei liaudžiai ir, dažniausiai, apie tai kokie rusai šaunuoliai, o kiti - debilai

Comment

Parašė praeivis Rodyti pranešimą
                                    Aisku subjektyvu,bet jau kartais buna daroma tokia chaltura del pinigu ,kad nors verk. Stai pries tai atsiusta msjo video su kazlu ,kur jis sneka anekdotus. Aiskiausia pacio zemiausio lygio chaltura,kai kazlas nieko nekuria ,tik pririnkes anekdotu bando juos perpasakoti. O kadangi reikia istempti laika,uz kuri tau moka,tai pririnkes net visiskai idiotisku atseit 'anekdotu'. Pavyzdys is jo 'kurybos' toliau net neziurejau : vaikas klausia mamos kur ,tetis,kur tetis,kur tetis... tada mama neapsikentusi ji nusiveda i vonia ir parodo -stai tetis skutasi. Tada vaikas klausia tecio : teti ,o kur mama ,o kur mama....
                                    Na ir kurioj vietoj cia reiketu pradeti juoktis??? Ar verkti??? Ir tokio lygio nesusipratimus pasakojanti aktoriu ,jus vadinate zymiu komiku,kokio net rusija neturi:-))))) juokas pro asaras...
                                    Tai čia tiesiog prastas pavyzdys. O šiaip, nereikia žemintis, yra ir Lietuvoje normalaus humoro.

Comment

jau tas KVN tai apskritai tragedija...
                                      Cenzūruotas humorėlis masinei liaudžiai ir, dažniausiai, apie tai kokie rusai šaunuoliai, o kiti - debilai
                                      Reiškia tikrai nė vienos laidos nematęs esi...
                                      Rusai, beje, išsiskiria tuo, kad laisvai juokiasi iš savęs, kas yra labai naudingas bruožas gyvenime.

Comment

Reiškia tikrai nė vienos laidos nematęs esi...
                                        Rusai, beje, išsiskiria tuo, kad laisvai juokiasi iš savęs, kas yra labai naudingas bruožas gyvenime.
                                        Mačiau aš tas laidas, bent jau anksčiau...
                                        Mėluoji dėl to, kad juokiasi iš savęs. Kiek teko matyti, tai tik ir "bajeriai" apie "kaukaziečius", "estus", "chacholus", "pindosus", "bulbašus" etc...
                                        Vien ko vertas humoristas Zadornovas, pylantis nuolat purvą ant Baltijos šalių...

Comment

Tai čia tiesiog prastas pavyzdys. O šiaip, nereikia žemintis, yra ir Lietuvoje normalaus humoro.
                                          Aš irgi nemėgstu tų kazliškų bajerių, nejuokingi man visai. Nors mano pažįstamiems jis labai labai patinka. Iš tikro pagal mėgstamus komikus, dažniausiai galima iš karto suprasti koks žmogus, jo pomėgiai ir jo tipas. Kiek esu matęs, man "My name is Earl" irgi niekaip nesugebėjau suvirškint. Bet čia kiekvieno skonis, kaip ir muzika, todėl pasakyt kas gerai ar blogai neįmanoma.

Comment

Working...
                                          X