Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Comment

Mahatma Gandhi

Comment

Comment

Comment

LEDKRUŠYS!
            http://www.taurozenklas.lt/lt/title_...ruskos_misinys

Comment

Pavadinimas per 'švelnus' tekstui

Los Andželo parodoje pristatytas kalbančios moters robotas

JAV parduotuvėse po kelių mėnesių pasirodys pirmasis pasaulyje sekso robotas. Tiesa, guminė lėlė vardu "Roxxxy" negali judėti, bet ji reaguoja į prisilietimą ir moka kalbėti, o tai, jos kūrėjų manymu, yra svarbiausia.
              I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
              Parama Siaurojo geležinkelio klubui

Comment

O taip naujieną supranta paprasti peliukai

Mauzeris: Sūrski, atsibodo ta politika, pakalbam apie seksą...
                Sūrskis: O ką čia žiemą kalbėti apie seksą? Žiemą seksas nevyksta, žiemą šalta. Vat ateis gegužės pabaiga, priskinsiu Sūrskienei žydinčių alyvų, pavaišinsiu čeburekais, va tada... tada... galėsim ir pakalbėti...
                Mauzeris: Aš nesiūlau kalbėti apie jūsų mažiuką asmeninį seksą. O pakalbėkim apie seksą globaliai. Štai pasaulio sekso parodoje pristatyta sekso moteris-robotė...
                Sūrskis: Eikit, jerunda. Ką gero gali vyrui padaryti robotas. Vat mano Sūrskienė, užvaišinta čeburekais, išdarinėja tokius dalykus, kad jūsų robotui net nesisapnavo.
                Mauzeris: Nu, robotas nesapnuoja, bet labai tikroviškas. Su robotu galima pasišnekėti apie futbolą...
                Sūrskis: Sekso metu?..
                Mauzeris: Ne, prieš seksą...
                Sūrskis: Nu gerai, pasišnekėjom apie futbolą, ir ką?
                Mauzeris: Nu ir tada... Bet žinokit, jeigu jūs blogai atlikot seksualinę pareigą, tai ji po sekso užknarkia...
                Sūrskis: Užknarkia?? Čia neblogai... O čia neblogai!!! Sūrskienė tai neknarkia, ji vėl lenda... O klausykit, robotei galima retkarčiais užduoti į ausį?..
                Mauzeris: Manau, galima. Ji gi policijai nepaskambins. Viskas kaip pas tavo Sūrskienę – ir galva skauda, ir nusišneka. Net sako, jeigu prastai šeimininkas pasirodo, tai sekso robotė nusiperka robotą vibratorių ir nekreipia dėmesio į šeimininką...
                Sūrskis: Klausyk, gal perkam tokį robotą vieną ant dviejų... Išsinuomosim butą ir slapčia nuo žmonų vaikščiosim pas robotę...
                Mauzeris: Ne, tu labai pavydus. Be to, tau patinka su korsetu, o man su kojinėm... (Išeina.)
                Sūrskis: O tai ką, vienas pirksi?? Atsivesk ryt į darbą, supažindinsi...
                I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
                Parama Siaurojo geležinkelio klubui

Comment

http://www.amazon.com/dp/0805470859/?tag=buzz0f-20

Comment

GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

Comment

Ar čia tik man vienam taip, ar rusiškas humoras tikrai yra visiškai nejuokingas?

Comment

Pirmas variantas Neseniai pirmą kartą pamačiau vieną laidą Naša Raša, tai manau radęs laisvesnio laiko atsisiųsiu visas
                        Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                        Retromobile 2007
                        "Kova 1". Driftingo čempionatas
                        "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                        Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                        BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                        Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Visas linksmumas dingsta pradėjus skaityti komentarus.
                          You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Parašė HAMMER Rodyti pranešimą
                            Pirmas variantas Neseniai pirmą kartą pamačiau vieną laidą Naša Raša, tai manau radęs laisvesnio laiko atsisiųsiu visas
                            Man ten nejuokinga visiškai...

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                              Ar čia tik man vienam taip, ar rusiškas humoras tikrai yra visiškai nejuokingas?
                              Anksčiau jis buvo labiau suprantamas, o dabar mes nutolom nuo jų realijų ir tiesog daug kas nebejuokinga. Ir šiaip jų humoras labai atbukęs, anksčiau buvo žymiai intelektualesnis.

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
                                Man ten nejuokinga visiškai...
                                Matyt, tiesiog esi iš tų, kurie nesupranta tokio humoro

Miestai.net FB

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
                                  Matyt, tiesiog esi iš tų, kurie nesupranta tokio humoro
                                  Matyt, tiesiog tas humoras yra iš tų, kurie mano proto nepasiekia. Šiaip, jie atvirai, jis yra bukas ir tiek. Panašiai kaip laidoje "Juokis!" per Lietuvos televiziją arba "Oplia" per LNK.

Buvo tokia rusiška laida "Miestelis", ten ir tai geresnių bajerių buvo. Nežinau ar dar ją rodo, dabar nežiūriu rusų TV.
                                  Paskutinis taisė oranger; 2010.01.15, 01:18.

Comment

Aha, tikrai pirma priežastis

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
                                      Matyt, tiesiog tas humoras yra iš tų, kurie mano proto nepasiekia. Šiaip, jie atvirai, jis yra bukas ir tiek. Panašiai kaip laidoje "Juokis!" per Lietuvos televiziją arba "Oplia" per LNK.

Buvo tokia rusiška laida "Miestelis", ten ir tai geresnių bajerių buvo. Nežinau ar dar ją rodo, dabar nežiūriu rusų TV.
                                      Na čia kaip kas supranta tokį humorą. Man šiuolaikinis rusiškas humoras yra daug geresnis už visokius lietuviškus "Oplia" ir panašiai, kurie yra ypač žemo lygio.

Na, o tas rusiškas "Miestelis"... Sutinku, kad tai yra legendinė laida. Berods ją ir dabar rodo - tik kartoja senas serijas (arba bent jau visai neseniai rodė).

Miestai.net FB

Comment

Parašė Nikas Rodyti pranešimą
                                        Aha, tikrai pirma priežastis
                                        Nikai, o tau tikrai patinka rusų humoro laidos? Ar tik iš patriotizmo? Tik "čėsnai"

Comment

Working...
                                        X