German technology vs. Arab technology
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Į sceną lipantys 3 vaikinukai žada tai, ko niekas dar nematę
Juoką sukėlė man šis video, klounai ir tiek. Padorūs, save gerbiantys žmonės nesigiria nei iš anksto, nei vėliau, jų darbai ir pasiekimai kalba patys už save, o čia - nieko dar nenuveikė, niekam nežinomi, o mandrumo pilnos kelnės - parodysim, padarysim, oj kiek čia visko bus... Bet į juos pasižiūrėjus, jie nepanašūs į originalias asmenybes, kurios tikrai galėtų kažką sukurti. Nesuprantu iki kiek reikia negerbti savęs, kad prieš visą Lietuvą girtis nebūtais dalykais ir skiesti nesąmones. Bebenčiukai.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąĮ sceną lipantys 3 vaikinukai žada tai, ko niekas dar nematę
Juoką sukėlė man šis video, klounai ir tiek. Padorūs, save gerbiantys žmonės nesigiria nei iš anksto, nei vėliau, jų darbai ir pasiekimai kalba patys už save, o čia - nieko dar nenuveikė, niekam nežinomi, o mandrumo pilnos kelnės - parodysim, padarysim, oj kiek čia visko bus... Bet į juos pasižiūrėjus, jie nepanašūs į originalias asmenybes, kurios tikrai galėtų kažką sukurti. Nesuprantu iki kiek reikia negerbti savęs, kad prieš visą Lietuvą girtis nebūtais dalykais ir skiesti nesąmones. Bebenčiukai.
Comment
-
Nieko prieš aišku neturiu, bet prajuokino
Ateities Zalgirio kronikos:
2010 metais zalgiris patenka i TOP8, laimi BBL ir LKL
2011 metais zalgiris laimi Viska. Net eurolyga. Ciukinui isismarkavus ir Krapiko geleziniu taktiku vedami zalgirieciai Eurolygos finale nugalejo Tel Avivo Maccabi rezultatu 120:55. Zalgirio legenda atgimsta.
2012 metais Zalgiris vel uzkariauja Europa. Visa tai yra puikios tikru sporto vadybos profesoriu Romanovo, Motiejuno ir Sabonio nuopelnas. Cizauskas isrenkamas MVP. Ispudinga jo statistika 50ppg 18rpg ir 40apg padejo zalgiriui iskovoti visus titulus.
2013 metais Davidas Sternas priema zalgiri i NBA, kur kaip mat Vasiliauskas pelno 113 tasku pries Denver Nuggets ir pagerina visu laiku NBA rekorda.
2014 metais zalgiris laimi NBA cempionu ziedus. Kaunieciai ir Lietuvos kaimai svente 5 paras, del to isaugo Pistuko ir Saint George akcijos.
2015 metais Vasiliauskas, Vene, Janavicius, Cukinas ir Marcus Brown visi isrenkami i NBA allstar game. Brown nors ir traumuotas bet buvo isrinktas MVP, aplenkdamas Lebrona ir Duranta
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąBuvau jau aš apie juos šitoj temoj parašęs Grupė, blin. "The Faggots" pasivadint galėtųSnowflakes will attack U <3
Comment
-
Durnumo viršūnė :
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąKas bajerių nesupranta, tai tiem nejuokinga.
Comment
-
Parašė TH1 Rodyti pranešimąNe vieną panašų kūrinį apie Žalgirį teko skaityt ir keletas tikrai juokinų ir kurybingų buvo, o čia tokią nejuokingą nesamonę bet koks durnelis gali parašyt
Beje, aš dabar taip ne į temą pagalvojau kad gal Krapikas rungtynių metu naudoja slaptą telefono liniją su Būtautu? Tas gi irgi panašias nesamones darė per EČ LenkijojePaskutinis taisė spirit; 2009.12.14, 00:09.
Comment
-
Atvaro į banko skyrių revizija. Eina per patalpas - tuščia, klientų
nėra, už kasų kasininkų nėra, vienu žodžiu nei gyvos dvasios. Girdi
apsaugos kamurkėj "Kas koziris", "mano čirvai" ir t.t. Na ką, sako,
išgąsdinsim, įlenda į kasą ir spaudžia "Alarm" knopke - jokio veiksmo,
spaudžia antrą kartą - tas pats. Paspaudžia trečiąkart, atsidaro lauko
duris, įvaro kaimyninio kabako padavėjas su padėklu alaus:
- Nu girdžiu girdžiu.
Comment
-
Baigiantis 2009-iesiems DELFI tradiciškai kviečia skaitytojus išrinkti įsimintiniausią metų frazę — Metų citatą. Balsuodami galite įvertinti, kuris politikas, visuomenės veikėjas, apžvalgininkas, sportininkas, menininkas, šou verslo atstovas, o gal skaitytojas ar kitas žodžio galiūnas tapo šmaikščiausios, įdomiausios, juokingiausios, prasmingiausios minties per pastaruosius 12 mėnesių autoriumi.
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
GerasMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment