Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Chebryte, ruoškimės - wunderground.com mums prognozuoja šaltą žiemą

Comment

mano pc ekranas po virusu puolimo pries 2 metus

Paskutinis taisė Chixx; 2009.10.02, 18:08.
      Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk

Comment

nenaudojantiems windozes sunku suprasti i ka cia ziureti. paaiskink visiem, karoli...
        www.tomflagman.com

Comment

Parašė FlagMan Rodyti pranešimą
          nenaudojantiems windozes sunku suprasti i ka cia ziureti. paaiskink visiem, karoli...
          kažin ar tokių daug ;D na dešinėje pusėje tame tuščiame laukelyje turėtų būti my comptuer, documents, pictures ir pan. ir dar ekrano paveikslėlis nevisai matosi, bet ten ragina antivirusine įsigyt nes kompui pz..

Comment

na va palyginimui, kaip turi atrodyti normalus start meniu

Comment

vistiek nesuprantu nieko, ką čia mėgini parodyt
              I love INNUENDO!

Comment

kad pas ji nera ten kazko windausuose, nzn... seip juokinga
                www.tomflagman.com

Comment

nejaugi nematai? palygink start meniu iš normalaus paveiksliuko ir iš to kur virusai apipuolę D

Comment

Taigi nėra nei control panel, nei all programs, nieko nėra.

Comment

ir ko tik pas karolį tada kompe nėra - ir computer nėra, ir documents nėra, ir nieko nėra "

Comment

Juokinga gi labai... Pas mane po virusų puolimo dar ne to yra buvę.
                        Snowflakes will attack U <3

Comment

Vaikams gal ir juokinga Jiems ir parodžius pirštą, būna juokinga.
                          www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Dar yra tokia galimybė kaip "delete" Windows'uose. Pamėgink gal dar labiau "juokinga" bus.

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Ditch Witch HT150. Tai super traktorius. :D

Comment

Metų anekdotas: Šiandien, bevažiuojant namo iš darbo, troleibuse prie manęs prišoko viena moteriškė, atseit kažkokia aiškeregė. Pradėjo mane vos ne graibyti, liesti rankas, delnus ir klausinėjo visokių klausimų a la kas man patinka ir panašiai. Aš aišku iš mandagumo juos atsakinėjau, nes kas beliko. Įdomiausia buvo jos "išvados" kad niekada nebuvau prie jūros (netiesa) ir kad mano rašysena yra labai graži (tuom irgi pasigirt negaliu). Pakėlė nuotaiką kelioms dienoms į priekį
                                You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
                                  Metų anekdotas: Šiandien, bevažiuojant namo iš darbo, troleibuse prie manęs prišoko viena moteriškė, atseit kažkokia aiškeregė. Pradėjo mane vos ne graibyti, liesti rankas, delnus ir klausinėjo visokių klausimų a la kas man patinka ir panašiai. Aš aišku iš mandagumo juos atsakinėjau, nes kas beliko. Įdomiausia buvo jos "išvados" kad niekada nebuvau prie jūros (netiesa) ir kad mano rašysena yra labai graži (tuom irgi pasigirt negaliu). Pakėlė nuotaiką kelioms dienoms į priekį
                                  Būkite atsargūs su tokiais šarlatanais. Ji priėjus prie tavęs ne šiaip grabaliojo tave, bet bandė apčiuopti, ar tavo kišenėse yra kokių nors daiktų, kuriuos vėliau galėtų nugvelbti pvz., tau belipant iš troleibuso.
                                  O jei bandai nuvyti ją, tai pradeda rėkti visa gerkle, kad vagia ją arba aš "apgavikas" Tada visi į tave atsisuka, bet tik žiūri, niekas nieko nedaro. Po to nueina nieko nepešusi ir pikta kaip ragana.
                                  Paskutinis taisė Ametistas; 2009.10.02, 22:42.
                                  www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parašė amiko Rodyti pranešimą
                                    Būkite atsargūs su tokiais šarlatanais. Ji priėjus prie tavęs ne šiaip grabaliojo tave, bet bandė apčiuopti, ar tavo kišenėse yra kokių nors daiktų, kuriuos vėliau galėtų nugvelbti pvz., tau belipant iš troleibuso.
                                    Taip žinau. Dėl to visą laiką ir slėpiau savo "rankinę".
                                    You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Comment

Kai "pavartoji" ir sėdi už vairo

Miestai.net Fb

Comment

hey hey hey...perdaug kartojat pranešimus ir bajerius.

Comment

Working...
                                          X