Chebryte, ruoškimės - wunderground.com mums prognozuoja šaltą žiemą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Paskutinis taisė Chixx; 2009.10.02, 18:08.Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimąnenaudojantiems windozes sunku suprasti i ka cia ziureti. paaiskink visiem, karoli...Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
-
nejaugi nematai? palygink start meniu iš normalaus paveiksliuko ir iš to kur virusai apipuolę DBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Vaikams gal ir juokinga Jiems ir parodžius pirštą, būna juokinga.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Dar yra tokia galimybė kaip "delete" Windows'uose. Pamėgink gal dar labiau "juokinga" bus.
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Metų anekdotas: Šiandien, bevažiuojant namo iš darbo, troleibuse prie manęs prišoko viena moteriškė, atseit kažkokia aiškeregė. Pradėjo mane vos ne graibyti, liesti rankas, delnus ir klausinėjo visokių klausimų a la kas man patinka ir panašiai. Aš aišku iš mandagumo juos atsakinėjau, nes kas beliko. Įdomiausia buvo jos "išvados" kad niekada nebuvau prie jūros (netiesa) ir kad mano rašysena yra labai graži (tuom irgi pasigirt negaliu). Pakėlė nuotaiką kelioms dienoms į priekį
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąMetų anekdotas: Šiandien, bevažiuojant namo iš darbo, troleibuse prie manęs prišoko viena moteriškė, atseit kažkokia aiškeregė. Pradėjo mane vos ne graibyti, liesti rankas, delnus ir klausinėjo visokių klausimų a la kas man patinka ir panašiai. Aš aišku iš mandagumo juos atsakinėjau, nes kas beliko. Įdomiausia buvo jos "išvados" kad niekada nebuvau prie jūros (netiesa) ir kad mano rašysena yra labai graži (tuom irgi pasigirt negaliu). Pakėlė nuotaiką kelioms dienoms į priekį
O jei bandai nuvyti ją, tai pradeda rėkti visa gerkle, kad vagia ją arba aš "apgavikas" Tada visi į tave atsisuka, bet tik žiūri, niekas nieko nedaro. Po to nueina nieko nepešusi ir pikta kaip ragana.Paskutinis taisė Ametistas; 2009.10.02, 22:42.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąBūkite atsargūs su tokiais šarlatanais. Ji priėjus prie tavęs ne šiaip grabaliojo tave, bet bandė apčiuopti, ar tavo kišenėse yra kokių nors daiktų, kuriuos vėliau galėtų nugvelbti pvz., tau belipant iš troleibuso.
Comment
Comment