blemba as jau skaiciuot buvau pradejes ir kai surinkau 20 tasku ejau paziuret kas apacioj parasyta
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąNa nežinau, bet reiktų bent tiek proto turėt, kad nešnekėtų nesąmonių ant visos Lietuvos.
Sakyčiau, kad joms gerai sumokėta, kad šnekėtu šitaip idiotiškai
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimą
Visų Lietuviškų reklamos agentūrų idėjos vos ne vienas prie vieno. Aktoriai kvailais kostiumais, ir 5-os klasės vaiko parašytas scenarijus, kuo idiotiškesnis tuo geriau. Jau net erzina. Tas reklamas rimtai ir be pykčio galima priimti tik gerai užrūkius. Ir tikrai ne tabako...Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąMan pačiam rankos dreba ir haliucinacijos baisios reiškias Ir kaip pasauly tokios nelaimės nutinka...?
Comment
-
Neįgalus traktorius (matyt sugedęs, todėl pasiremdamas kaušu stumiasi ir taip iš lėto važiuoja)
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė keen Rodyti pranešimąNusišneki nes apie tai nieko nesupranti.
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Aš tai matau didesnę bėdą. Žodžio "panelė", kalbant apie automobilio salono viduje esantį prietaisų skydelį, nėra. Žodis "panelė" lietuvių kalboje turi tik vieną reikšmę - moteriškos lyties jauną atstovę.
Nors ir tas pats "panelė" yra labiau mutavęs žodis, nes jis netinkamas vartoti, jo šakninis žodis yra "pana", bet taip pat vartotinas tik šnekamojoje kalboje.
http://www.vlkk.lt/lit/2315Paskutinis taisė Ametistas; 2009.09.21, 21:11.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
-
iš Klaipėdos arėnos temos:
Parašė dainiauskas Rodyti pranešimąManau arenos dydis turėtų priklausyti ir nuo to miesto komandos žaidimo rezultatų, ne tik nuo miesto dydžio.
Comment
-
Comment