Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Visų Lietuviškų reklamos agentūrų idėjos vos ne vienas prie vieno. Aktoriai kvailais kostiumais, ir 5-os klasės vaiko parašytas scenarijus, kuo idiotiškesnis tuo geriau. Jau net erzina. Tas reklamas rimtai ir be pykčio galima priimti tik gerai užrūkius. Ir tikrai ne tabako...

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Na, konkrečiai šitos buvo vieno gerai žinomo filmukų autoriaus Tado Vidmanto. Kadangi filmukai turėjo mažą finansavimą, tai ir sukurti tokiu lygiu. Šiaip, tokie paprasti, mieli filmukai. Įkėliau dėl tiesioginės propaguojamos prasmės (taupyk, važiuok dviračiu ir t.t.).
        www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Comment

kasalotas.com

Comment

Parašė Nikas Rodyti pranešimą
              Autoriaus teisės priklauso Lijai B.

Atvaizdas
              Atvaizdas
              Visgi išdrysiu paklausti. O iš ko reikėtų juoktis tuose mergaitės nupaišytuose kiškiuose?

Comment

Parašė mindakas Rodyti pranešimą
                Visgi išdrysiu paklausti. O iš ko reikėtų juoktis tuose mergaitės nupaišytuose kiškiuose?
                na bet temos pabvadinima sne JUOKINGA , o Siaip Linksma . Gal nejuokinga , bet tiesiog pozityviai nuteikia.
                O be to ....neskiri gyvunu, kolega.... ne kiskiai ten, o zuikiai. paziurek, taip aiskiai matosi. Nesuprantu kaip galejai neatskirt. zuikiai ten !
                KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

Comment

Silpnų nervų žmonėms griežtai patariu nežiūrėti

Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                  Retromobile 2007
                  "Kova 1". Driftingo čempionatas
                  "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                  Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                  BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                  Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Ką ir bepridursi...

Comment

/\ siaubas kur tu randi tokių baisių video? dabar visą naktį neužmigsiu

Comment

Man pačiam rankos dreba ir haliucinacijos baisios reiškias Ir kaip pasauly tokios nelaimės nutinka...?
                        Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                        Retromobile 2007
                        "Kova 1". Driftingo čempionatas
                        "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                        Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                        BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                        Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

/\ na dėl haliucinacijų tai gal jau nebevalgyk tu tų grybų iš visagino... grybauk varėnos miškuose...

Comment

Parašė HAMMER Rodyti pranešimą

Youtube video
                            Ahhahaha, pas jas galvelėse tuštoka, ne tik papai "tušti"

Comment

Parašė innuendo Rodyti pranešimą
                              Ahhahaha, pas jas galvelėse tuštoka, ne tik papai "tušti"
                              Joms ir nereikia pilnų galvų kažko, ne iš to duoną valgo.
                              Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                                Joms ir nereikia pilnų galvų kažko, ne iš to duoną valgo.
                                Na nežinau, bet reiktų bent tiek proto turėt, kad nešnekėtų nesąmonių ant visos Lietuvos.

Comment

Parašė HAMMER Rodyti pranešimą

Youtube video
                                  Fyfos žiūrėkit, tokių vaikinų kaip mes nevertos jūs esat, tokių kaip aš ir mano bendri tokie žmonės, todėl jūs fyfos nežiūrėkit kaip į mūsų, nes mes vistiek būtume pasakę kad jums NE. Fyfos eikat į kaimą gyvent, nes jums ten gyvenimas toksai yra tame kaime.
                                  Snowflakes will attack U <3

Comment

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Man tai ir šita foto pakėlė nuotaiką nemenkai

Comment

Comment

Dar vienas, bet nelabai cenzūrinis, tai dedu link'ą: http://www.uroboras.lt/wp-content/up.../09/testas.jpg

Nesakykit, kad neperspėjau

Comment

Working...
                                          X