Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Kirkmobilis
    kasalotas.com

Comment

Čia kai jaunas buvau

Comment

Perpildytame slidininkų namelyje turėjo trys vyriškiai vienoj lovoj miegoti. Ryte kairysis pasakoja:
        - Na ir naktis buvo. Aš visą naktį sapnavau kaip aš su viena moterimi mylėjausi, ir vis iš priekio.
        Dešinysis pasakoja:
        - Keista, aš irgi galima sakyti tą patį sapnavau, tik ne su žmona, o su ta gražia blondine iš mūsų grupės.
        Vidurinysis:
        - Aš sapnavau kad slidinėju, bet irgi keistas sapnas: visada kai aš stipriai atsistumdavau mano slidžių lazdos pasidarydavo šlapios ir slidžios.

Eina moteriškė per turgų pro vyruką, kuris pardavinėja uodą stiklinėj bonkėj, ant kurios parašyta "Vyrų pakaitalas. 100 Lt."
        - Ir kaip juo naudotis?
        - Atidarysit stiklainį, o jis žinos ką daryt. Bet dėl visa ko, užsirašykit mano telefono numerį.
        Nusipirko. Parėjo namo, nusirengė, atsigulė į lovą, atidarė stiklainį. Uodas išskrido, nutūpė ant lubų ir sėdi. Ji skambina vyrukui, tas atvažiuoja ir sako uodui:
        - Žiūrėk asile, paskutinį kartą rodau.

Skelbimas ant kapinių tvoros:
        Visi į rinkimus! Užteks tūnoti urvuose! Kelkis ir balsuok!

Kas yra impotencija?
        Tai toks momentas, kai moteris skėsčioja kojomis, o vyras - rankomis.

Mylisi mašinoje. Į langą beldžia policininkas:
        - Ką čia darote?
        - Dulkinu savo draugę.
        - Tai ir aš stoju į eilę.
        - Gerai. Policininko dar neteko dulkinti...

Bet kuris gyvenimas prasideda nuo galo...

Jeigu pastebėjo tave su atsegtu klynu išdidžiai atsakyk: "Profesinis įprotis."

Kiek kartų aš miriau iš meilės. Dėkui venerologams.

Užrašas baikeriui ant nugaros:
        Jei tu dabar tai skaitai vadinasi mano boba nukrito nuo motociklo

- Daktare, man niežti tarp kojos pirštų.
        - Tarp kurių?
        - Tarp nykščių.

Klasės ekskursija po statybvietę. Staiga įvyksta nelaimingas atsitikimas iš didelio aukščio nukrinta ir susižaloja statybininkas. Grįžus į mokyklą mokytoja analizuoja ivyki:
        - Vaikučiai kas pasakys kodėl ivyko nelaimė?
        Onytė:
        - Darbininkas nesilaikė saugumo taisyklių todėl ir nukrito
        - Šaunuolė Onyte - dešimtukas.
        - Na, o tu Petriuk ką manai?
        - Jį nubaudė Dievas už tai, kad keikėsi!
        - ???
        - Jis sakė: "bl*t, nah*i, mažas, nejudink kopėčių!!!!

- Alio!
        - A kiek dabar valandų?
        - Trys nakties bl*!
        - Tai ko nemiegat???

Kaip vadinami intiligentiški žmonės Amerikoje?
        Turistais.

Kabo du šikšnosparniai galva žemyn. Viena klausia kitos:
        - Kokia diena buvo baisiausia tavo gyvenime?
        - Kai man paleido vidurius...

Ir vilkai sotūs, ir avys sveikos, ir piemeniui amžiną atilsį

Baranka! Baranka! - juokėsi vaikai, Bet jie nesuprato kad tai buvo mirtinai sužeistas Pagrandukas...

Baseine prižiūrėtojas sako vienam diedukui:
        - Klausyk, tėvai, aš tavęs į baseiną neleisiu.
        - Kodėl?
        - Tai, kad tu į vandenį, atsiprašant, šlapiniesi.
        - Na ir kas? Kad rodos visi šlapinasi.
        - Taip, bet ne nuo tramplino...

Tikras seksas tai toks seksas, po kurio ir kaimynai išeina parūkyt...

Kupranugaris gali dvi savaites dirbti negėręs, o žmogus - atvirkščiai.

Atėjo kvailasis Jonelis pas karalių ir sako:
        - Pažadėjau atnešti jums slibino galvą. Štai.
        - O aš, Joneli, žadėjau tau princesės ranką... Štai ji.

Vyksta Etiopijos naujo vadovo surengtas balius...
        Vienas garsus ambasadorius skaniai kažką valgo, prieina prie jo Etiopijos vadovas ir klausia:
        - Ar mėgstat mūsų buvusį vadovą?
        - Taip.
        - Tai tada paimkit dar vieną gabaliuką...

- Padavėjau, kas čia po mano salotas ropinėja?
        - Vitaminai, sere...

Panele, ko jūs į mane taip žiūrite, lyg jūsų tėvai į užmiestį išvažiavo?

Ko neturėtų sakyti važiuodamas vairuotojas nervingam keleiviui:
        * Vėl stabdžiai dingo!
        * Keista, vairą suku į vieną pusę, o ratai sukasi į kitą.
        * Gal ir nereikėjo man tiek prisigerti šiandien per pusryčius.
        * Nepastebėjot, aš ten vieną pėstįjį partrenkiau ar du?
        * Velnias, vėl pradėjo dvejintis akyse.
        * Prasideda! Tik epilepsijos priepuolio dabar man ir betrūko.
        * Aplinkui tokie gražūs vaizdai, kad į kelią net žiūrėti nesinori.
        * Gal galit palaikyti vairą, kol aš nusnausiu?
        * Jūs girdėjote tą balsą, kuris ką tik liepė sukti į kairę?
        * Koks debilas čia susodino medžius vidury kelio!
        * Na ką, paskraidysim?
        * Per tiltą nevažiuosim. Gerai įsibėgėjus į kitą upelio krantą galima peršokti tiesiog čia.
        * Policija! Na, gyvas aš jiems nepasiduosiu!
        * Jūs vairuotojo teises turite? Aš irgi dar nelaikiau.
        * Įdomu, ar šį kartą pavyks pralėkti šią sankryžą užsimerkus?
        Snowflakes will attack U <3

Comment

kasalotas.com

Comment

http://auto.plius.lt/skelbimas/lange...-325/id-284846

Comment

maciau sita padara dar vakar pro savo nama vaziuojanti idomus personazas cia sukurtas
              www.tomflagman.com

Comment

Nepamenu, gal jau šitas ir buvo, bet dar kartą pasižiūrėti nepakenks. Va šitie tai genijai Lietuvos Mergąs bernus ratavokit!

Snowflakes will attack U <3

Comment

Aptarnaujantis personalas

Atkreipkite demesi i 6-a numeri ! Juokingos pareigos - arbatos vyreja
                  Attached Files

Comment

Cia buvo is Panevezio r. Ramygalos gimnazijos personalo.
                    http://www.ramygalosgimnazija.lt/ind...d=14&Itemid=38

Comment

Parašė egodar Rodyti pranešimą
                      Cia buvo is Panevezio r. Ramygalos gimnazijos personalo.
                      http://www.ramygalosgimnazija.lt/ind...d=14&Itemid=38
                      Tai vadinama pinigų plovimu. Nenustebčiau, jei tas žmogus būtų tiesiog vienas iš gimnazijos administracijos giminaičių ar gerų draugų. Be to, pastebėjau, yra labai daug valytojų. Jų tiek tikrai nereikia. Normalaus dydžio mokyklai pakanka ir 4 valytojų sočiai (po vieną kiekvienam aukštui). Tai gryniausias pinigų plovimas.
                      www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Arba gimnazijoje labai megsta gerti arbata !
                        O gal as nieko nesuprantu, gal visose gimnazijose yra tokiu darbuotoju

Comment

http://www.lrytas.lt/-12450737411244...nuotraukos.htm

„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Parašė egodar Rodyti pranešimą
                            Arba gimnazijoje labai megsta gerti arbata !
                            O gal as nieko nesuprantu, gal visose gimnazijose yra tokiu darbuotoju
                            Arba tai virėja, arbatos virėja, t.y. toks didelis kubilas iš kurio semia arbatą Ir kurią po paskutinės fizinio pamokos nemokamai duodavo atsigert

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
                              Arba tai virėja, arbatos virėja, t.y. toks didelis kubilas iš kurio semia arbatą Ir kurią po paskutinės fizinio pamokos nemokamai duodavo atsigert
                              Nu jo... Dirbtinai išpūstas darbo vietų skaičius: keptuvės plovėja, keptuvės pastatytoja ant viryklės, viryklės užkurėja, aliejaus į keptuvę įpilėja, tešlos užmaišytoja ir įpilėja į keptuvę, blynų apvertėja, blynų iš keptuvės išemėja, uogienės ant blynų užpilėja, patiekalo prie langelio atnešėja, pinigų paėmėja, grąžos atidavėja visos gauna jei ir minimumą, tai paskaičiuokim kas gaunasi
                              Ironiškai kalbu, bet, deja, statybose ir valstybės įmonėse egzistavo toks dalykas, kai buvo dirbtinai išpučiamos algos ir darbo vietų skaičius. Dabar turbūt tai aprimo, nes yra poreikis taupyt, nors tikiu, kad valstybinėse institucijose vis išliko - juk giminėms reikia geros pastogės.
                              www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parašė amiko Rodyti pranešimą
                                Nu jo... Dirbtinai išpūstas darbo vietų skaičius: keptuvės plovėja, keptuvės pastatytoja ant viryklės, viryklės užkurėja, aliejaus į keptuvę įpilėja, tešlos užmaišytoja ir įpilėja į keptuvę, blynų apvertėja, blynų iš keptuvės išemėja, uogienės ant blynų užpilėja, patiekalo prie langelio atnešėja, pinigų paėmėja, grąžos atidavėja visos gauna jei ir minimumą, tai paskaičiuokim kas gaunasi
                                Ironiškai kalbu, bet, deja, statybose ir valstybės įmonėse egzistavo toks dalykas, kai buvo dirbtinai išpučiamos algos ir darbo vietų skaičius. Dabar turbūt tai aprimo, nes yra poreikis taupyt, nors tikiu, kad valstybinėse institucijose vis išliko - juk giminėms reikia geros pastogės.
                                Dėl valstybinio sektoriaus sutinku, tik ne algos, o etatai išpūsti, o statybose nebuvo jau tie atlyginimai tokie išpūsti kaip atrodo, bent jau nieko blogo nebuvo dėl to.
                                Flickr

Comment

Ką žinau, tiesiog labai racionaliai ir tiksliai aprašytos kiekvieno žmogaus pareigos. Pvz. kiemsargis-gėlininkas, kitu atveju kiemsargis neprivalėtų užsiimti gėlynais.

Comment

Mačiau tokį vaizdelį pusiaukelėj trp Klaipėdos ir Palangos...

Comment

O aš tai visai suprantu tą pareigūną. Na tą dieną jo darbas buvo tiesiog nuvairuoti šitą automobilį, kuriame sumontuota tokia įranga, kuri viską pati daro, kur reikia ir budėti viduje, nes tiesiog turi kažkas dar viduje būti. Be to, pareigūnas vienas, o ne du, t.y. už antrą dirbą technika, kaip ir priklauso, jokių bereikalingų etatų. O kad snaudžia jis gal ir ne kaip atrodo, bet realiai koks skirtumas ar jis galvą pakėlęs ten sėdės ar taip kiurksos. Manau ne vienas iš mūsų panašiai užsnūstume analogiškoje situacijoje, tiesiog nelabai kažkokios apčiuopiamos veiklos jis turėjo .

Comment

http://www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpai..._l?p_id=285169
                                        Šiek tiek juokinga, šiek tiek žiauru
                                        "Nenormaliai reaguoti į nenormalią padėtį yra normalu." - V.E.Frankl

Comment

Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                                          Retromobile 2007
                                          "Kova 1". Driftingo čempionatas
                                          "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                                          Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                                          BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                                          Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Working...
                                          X