Parašė Kaukas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąMano katinas lygiai taip pat moka selint.
Comment
-
Nuoširdžiausi sveikinimai pasiekus atitinkamą statusą
O štai čia originali ir gera mintis. Kartais pravėrus pašto dėžutę atrodo, kad atsidarei šiukšliadėžę, tiek ten spam'o prikiša:
Netgi sutikčiau, kad reklamas man siųstų internetu. Bent jau popieriaus nešvaistytų, o nuspausti tam tikrą mygtuką būtų netgi paprasčiau, nei pašalinti nepageidaujamus popiergalius. Kitas variantas, kad reklamos platinimo tarnybos atsiklaustų leidimo apie tokios reklamos pateikimą, kaip tai yra daroma, pavyzdžiui, registruojantis internete el. pašto atžvilgiu ir pan.Paskutinis taisė Aš; 2009.03.01, 03:02.
Comment
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąKAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Aidzius Rodyti pranešimąbet va kur talentas, issigando, mikrafona nuo burnos patrauke...bet kazkaip dainuot nenustojoMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Gaila tokių talentų ir mūsų scenoje apstu O beje man buvo įdomu per LKL žvaigždžių dieną ar ten buvo transliacijos vėlavimas ar Vairas laaaaabai nepataikė į fonogramą kartais bežiopčiodamiMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąYou have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Kas norit - skubekit pastatyti kad Estija laimes 7-aja grupe (kurioje zaidzia ir Lietuva) Pasaulio Futbolo Taures 2010 atrankiniame etape. Neskaitant kad ji sioje grupeje net nezaidzia, SkyBet nusprende kad sansas jiems tai padaryti yra tik 2500/1:
www.skybet.com/skybet?action=GoEvType&id=33
I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx
Comment
-
Taipogi si parduotuve irgi susipainiojo: pasirase pavadinima ''Europietiskas Maistas ir Vynas'' ir nusprende pardavineti Afrikietiskas ir Azijietiskas prekes...
Galbut klaida ivyko del to kad kazkas nelabai moka anglu kalba... gyvendami Londone.I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx
Comment
-
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąVa čia tai geras
Comment
-
Parašė Smauglys Rodyti pranešimąRimtai aš irgi nesuprantu iš ko čia juoktis (ar verkt)?„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
-
Parašė Tadas Rodyti pranešimąNežinau, ar juoktis, ar verkti, kad Tomizmas one.lt žvaigždė.
Comment
Comment