Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

V.Putinas – slaptas grupės ABBA gerbėjas
    delfi.lt
    Rusijos ministras pirmininkas Vladimiras Putinas buvo demaskuotas, kaip slaptas grupės ABBA gerbėjas, kai pakvietė legendinės grupės atminimui skirtą grupę „Bjorn Again“ surengti privatų koncertą Rusijoje, praneša telegraph.co.uk.

„Man paskambino prieš Kalėdas. Kitame laido gale balsas sakė „Kremlius <...> Rusija <...> Maskva <...> mes norime jūsų grupės“,- pasakojo „Bjorn Again“ grupės įkūrėjas Rodas Stephensas.

„Supratau, kad jis verčia kažkieno kito žodžius. Aš pamaniau, kad kas nors iš grupės bando mane apgauti ir pasakiau jam, kad atsiųstų elektroninį laišką“, - teigė R. Stephensas.

Vis dėlto pasiūlymas buvo tikras. Keturi grupės nariai ir jų pagalbininkai nuskrido į Maskvą ir devynias valandas keliavo į paslaptingą vietą.

„Ministras pirmininkas ir jo žmona nestovėjo, bet kad ir kas ten buvo, jie šoko ant sofos ir dainavo „Honey Honey“. Visi tie valdžios atstovai traukė dainas ir šoko, rodydami pirštus. Jie tikrai įsijautė į tai, nors jų buvo tik devyni. Pabaigoje ministras pirmininkas šaukė „bravo bravo“ ir garsiai mums paplojo“, - pasakojo Anni-Frid Lyngstad partijas atliekanti Jenniferė Robb.

Rusijoje surengto koncerto metu grupė atliko tokias dainas „Waterloo“, „Money, Money, Money“, „Dancing Queen“ ir „Mamma Mia“.

Pusryčiams suvalgę barsčių, dainininkai buvo palydėti į oro uostą. V. Putinas už valandos koncertą sumokėjo 20 tūkst. svarų sterlingų (apie 77,5 tūkst. litų).

„Dabar gailiuosi, kad nepaprašiau dvigubai“,- sakė R. Stephensas.

Comment

You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Gerimas ne vienintele arkliu problema

nelengva ir karvems

tuo tarpu rykliai prie gyvenimo prisitaike puikiai

Comment

„Mane verčia jau dvejus metus, tačiau kol kas aš neišgirdau nė vieno rimto kaltinimo. Jeigu tai daroma tik dėl sportinio intereso, tai noriu pasakyti, kad tarybos salė nėra sporto salė, sporto salių mieste yra daug, tegul ten ir žaidžia savo žaidimus“, - žurnalistams penktadienį pareiškė J. Imbrasas.
          Patinka man jo interviu. Ir tada kaip apie paradus konkreciai pasisake.

Comment

Geriausias - pirmas

Comment

ekonomine krize : http://www.delfi.lt/archive/article....ate=1233093600

Comment

Kas dar atsimena tokias Cigaretes

Rukyt nebandžiau, kažkaip ranka nekyla, pilnas pakelis dar net nepradarytas
                Kairiarankių klubas - Left.lt

Comment

Parašė Andrewass Rodyti pranešimą
                  Kas dar atsimena tokias Cigaretes
                  Atvaizdas

Rukyt nebandžiau, kažkaip ranka nekyla, pilnas pakelis dar net nepradarytas
                  Kur gaut toki lobi?

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                    Kur gaut toki lobi?
                    Šitos yra originalios, pagamintos dar tsrs Jos buvo ilgai ILGAI laikytos pas vieną žmogų rūsyje, jam nereikia, tai atidavė man
                    Kairiarankių klubas - Left.lt

Comment

Parašė Roosevelt Rodyti pranešimą
                      "Finansų ministras Algirdas Šemeta teigia negalintis paaiškinti, iš kur atsiranda 30 ct skirtumas tarp litro degalų Lenkijoje ir Lietuvoje. „Žiūrint į dyzelino ir benzino kainų struktūrą, mokesčius, kurie numatyti, – tiek akcizas, tiek PVM – nerandame, kur prapuola maždaug 30 ct. Atėmus visus mokesčius ir įvertinus, kokia kaina turėtų būti Lietuvoje ir kokia Lenkijoje, 30 ct kainų skirtumas lieka nepaaiškinamas“, – trečiadienį teigė A. Šemeta."
                      na kuro kainos valstybe nenustato. Va jum ir aiskiai matosi- Lietuvos verslininkai gobsesni 30-cia centu uz lenkus
                      KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

Comment

You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Parašė Aidzius Rodyti pranešimą
                          na kuro kainos valstybe nenustato. Va jum ir aiskiai matosi- Lietuvos verslininkai gobsesni 30-cia centu uz lenkus
                          Hmm.. o aš maniau, kad dėl valiutų kurso.. http://vz.lt/Default2.aspx?ArticleID...63404&open=sec

Comment

Jūs, ponai, bent nuomone turit, skirtingai negu mūsų finansų ministras.

Comment

Apple

Comment

Ralis !

Propoganda ir penas mintims >>>

Idėjos, mokslo pasiekimai ir įdomybės
                                www.ted.com

Comment

Paskutinis taisė kašalotas; 2009.02.08, 14:19.
                                  kasalotas.com

Comment

/\ Žodis "musarai" įgauna tiesioginę prasmę

Comment

Geras.

Comment

Dar vienas failas P.S. Antroj nuotraukos daly

Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                                        Retromobile 2007
                                        "Kova 1". Driftingo čempionatas
                                        "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                                        Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                                        BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                                        Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Matyt prisichiudino baxurelis

Comment

Working...
                                          X