Parašė Paulius
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Neturėdamas ką veikti panaršiau viename darbo skelbimų tinklapyje.
Štai kokius radau rezultatus. Žmonės per tą darbo ieškojimą, jau matyt galvas pametė, kad rašo bet ką ir bet kaip Man keista, kad jau nebe mokyklinio amžiaus žmonės vis dar nemoka rašyti skelbimų: nežino nuo ko pradėti, privalumų rašo kuo daugiau, nesvarbu, jie reikalingi ar ne. Žodžiu, norėdami sudaryti gerą įspūdį apie save, padaro priešingai.
1. Ieško barmenės darbo
Esu komunikabili,atsakynga,punktuoli ,pareigynga,darbsti mergina ieskanti patovaus darco.turiu patirties pardavimu srity,bei barmenes-padavejos.moku dyrbti su kompiuteriu,bei moki anglu kalba.turiu b kategorijos teises.esu lankius 3metus sokius.
2. Ieško apsaugos darbuotojo darbo. Beje, skelbimas itin "patrauklus" darbdaviui
Ieskau darbo apsaugoje .dirbes apsaugoje bajorkiemyje
galiu dirbt sargu
netekau buto,todel busiu dekingas jei darbe padetu su apgyvendinimu.
3. Ieško asistento darbo
vaikinas (25) iesko darbo. Turiu 3-ju metu patirti prekybos, aptarnavimo srityje; dirbau konsultatu viename didziausiu lietuvos firmu, siuo metu noreciau sulaukt yvairiu pasiulymu, nes manau kad pats laikas isbandyti save ir kitose srytyse( neatsisakant ir analogisko darbo. tikiuosi jusu demesio.
aciu
p.s mano asmenine svetaine : (toliau pateikia asmeninės svetainės adresą, nuėjęs radau monologą pirmajame puslapyje ir krūvą ne tik gramatinių, bet ir loginių klaidų. Pats giriasi neva labai išprusęs ir aukšto intelekto žmogus, norintis daug gyvenime pasiekti, bet susižavėjęs konsultanto-pardavėjo darbu ir jame įžvelgia kažką, kur galima tobulėti ir atrasti save... ).
4. Skiltyje "Auklės"
Jieškau darbo prie statybu; klijuoju pliteles ,santehnikos darbai, gipso montuoju ir kiti darbai.
5. Čia panašiau į pokštą, nei į tikrą skelbimą
Yspudingi vyrukai su yspudinda patirtimi,yspudindai susuks jum gipsa,yspudindai isglaistys ir ypudingai isdazys pagal jusu yspudinga fantazija,ir po to taip yspudingai suklijuos plyteles kaip niekas kitas taip yspudingai nesuklijuotu..ir visa tai tik uz yspudingai "maza" kaina
laukaime skambuciu.
6. Panašiau į pagyrūno kalbą, nei į skelbimą. Ieško dažytojo darbo.
20 metu Vaikinas iesko Bet kokio gerai apmokamo darbo,dirbes laivu formavimo,dazymo,surinkimo gamykloj,dazes laivu apacias-spaklevimas,susveitimas, formavimas,gruntavimas,fulingavi mas,dirbes prie statybu,taip dabar prekiauju auto aparaturomis,telefonais,zaidybin iais kompiuteriais,sitoj sriti neblogai visai sekasi,siulykit įvairius darbo pasiulymus.
7. Būsima kirpėja.
ieskau kirpiklos atlikti praktika nuo kovo 1 d. mokinausi baltupiu proftexninej mokykloj.
8. Krovėjas.
sweiki esu 19metu vaikinas jieskantis darbo ir niekaijp nerandantis siuliti ivairius variantus.
9. Krovėjas.
jeskau darbo Vilniuje. pageidautina darbdi vakare.
man 17 metu, galiu dirbt ir oficialei ir neoficialei.
10. Skelbimas:
Iskraudinejam furas,
4 vyrukai po 17m turim patirties. galim ir pakrauti ir israuti. po pietu nuo 14h.Siaip galim atlikti bet kokius darbus siulikite....
Komentarai prie skelbimo:
gal galetumet pakrauti"malku" mano priesui sumokeciau 1000lt - mazius
kraunam ir malku - hhhh
11. Universalūs
Du jauni wirukai iesko betkokio pagalbinio darbo. Ant daugumos sriciu turi patirties.pwz.(statybose,apdailo ja,zemes ukyje,miskuose ir pan.)darbas gereu tenkintu Silales raj.arba Wakaru lietuwoje.jeigu apgiwendina tinka betkur... Turi saltkalwio specelybe,.traktoristo teises.siuliti ywairius wariantus...
12. Laimės ieškotojai...
Du pilnamieciai vaikinai iesko darbo po mokyklos...Turime B kategorijos pazymejimus.
13. Kiemsargis su inžinieriaus diplomu.
Pasportaves vaikinas 189cm 26metu (be zalingu iprociu),turintis bakalauro inzineriaus diploma iesko ivaraus darbo, ar sargo kokio kiemsargio galiu ir nakti dirbt.
14. Atliekam Visos Santiechnikos Darbus Nuo Iki Atviezam Miedziagos, Taikom Nuolaidos, Suteikiam Garantija, Dirbam Be IŠeiginiu
15. Išsamus skelbimas.
Galiu Dirbti Bet Koki Darba Aciu Uz Siulymus......
16. Maždaug: imk mane ir kočiok, tik pinigų nepamiršk sumokėt
Pigi Darbo Jega!! skambink jej tau reikia kanors padeti,man pinigu tik dasidurimui.Paskutinis taisė Ametistas; 2009.01.27, 14:37.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Smauglys Rodyti pranešimąAš ir pats anksčiau rašydavau be lt raidžių, bet bent be jokių ten per daug sh, w, z. O čia į skelbimus įdėjo kaip kokie visiški beraščiai. Net skaityt baisu. One.lt. O lt raidėm rašyt komentaruose ir forumuose privertė būtent šis forumas .Paskutinis taisė Ametistas; 2009.01.27, 23:22.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/
Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/
Comment
-
Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimą
Comment
-
- Sveikas, kas naujo?
- Sveikas. Ai, va mama Teleloto loterijoj užpraeitą sekmadienį mašiną laimėjo...
- Eik tu sau, rimtai?
- Nu jo, nemeluoju. Rimtai laimėjo mašiną.
- Nu, nafik ir pasisekė... Kokią?
- Graži tokia, nedidukė, balta. Jau šį savaitgalį net išbandėm. Tyliai dirba. Su senuoju mūsų kledaru nė ko nė lygint...
- Markė kokia, klausiu.
- MIGRIS
- Čia kas? Toyota migris, Chevrolet migris, ar kas?
- Ne. Tiesiog MIGRIS. Bulvių tarkavimo mašina.
- Asilas bl**t...
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąBet ir komentatoriu indelis didziulis
Le grand finale super„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
Comment