Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Bushas turėjo šuniukais pusę pasaulio, Putinas - kitą pusę. Na, gerai, išskyrus Kiniją ir Indiją, taip, kad galima apie bet ką čia jas pripiešti. O ta karikatūra su naftogaz, tai eilinių rusų, praplautom smegenim, vaizduotės vaisius.

Comment

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Ne, visgi dar yra ugnelės tautoje

Comment

Aha, visas laužas
          Miestai.net Fb

Comment

Kauno jaunimas sausio pabaigoje miesto centre žada nusimauti kelnes Tokiu būdu nori pažymėti, kad prasta ekonominė situacija iš jų bando atimti paskutines kelnes Gali būti smagaus vaizdo
            www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parašė amiko Rodyti pranešimą
              Kauno jaunimas sausio pabaigoje miesto centre žada nusimauti kelnes Tokiu būdu nori pažymėti, kad prasta ekonominė situacija iš jų bando atimti paskutines kelnes Gali būti smagaus vaizdo
              Stebesi viska per ziuronus?

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                Stebesi viska per ziuronus?
                Stebėt, tai nestebėsiu, bet jei atsitiktinai ten papulsiu, tai pažiūrėsiu. Juk akcija tam ir skirta, kad visuomenė atkreiptų dėmesį, jog ekonominė situacija bando apduoginti tautiečius. O jei tau kyla kokios nešvankios potekstės ar juolabiau bandai jas prikišti man, tai geriau eik pasigydyk, nes matau vis dar neišsivadavai iš savo nesveikų kompleksų ir kartais visiškai atvirkščio mąstymo
                www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Stebėt, tai nestebėsiu, bet jei atsitiktinai ten papulsiu, tai pažiūrėsiu. Juk akcija tam ir skirta, kad visuomenė atkreiptų dėmesį, jog ekonominė situacija bando apduoginti tautiečius. O jei tau kyla kokios nešvankios potekstės ar juolabiau bandai jas prikišti man, tai geriau eik pasigydyk, nes matau vis dar neišsivadavai iš savo nesveikų kompleksų ir kartais visiškai atvirkščio mąstymo
                  Kauno jaunimas sausio pabaigoje miesto centre žada nusimauti kelnes Gali būti smagaus vaizdo

Comment

Ai tai dėl šito tu čia? Paaiškinsiu. Manau, kad dauguma lietuvių yra santūrūs, jiems viešumoje nusinuoginti yra tabu. Antai kokioje Amerikoje tai labiau įprasta ir kokios nors akcijos būtent tokiu būdu jau ne kartą organizuotos. Taigi turint omeny lietuvių susikaustymą ir santūrumą, man įdomu labiau ne tie apsinuoginę žmonės, bet pačių praeivių reakcija į tokį, lietuvių požiūriu, akibrokštą, kai kuriems net - ištvirkavimą. Va dėl to ir sakau, kad gali būti smakaus vaizdelio

Comment

Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                      Retromobile 2007
                      "Kova 1". Driftingo čempionatas
                      "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                      Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                      BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                      Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

cia tas Burgis tai kartais ne KTUG direktorius?

Comment

Kartais taip. Kotryna D

Comment

Eilėraštis - 'Lietuviai Londone arba 'Šimtas zuikių' (visom prasmėm įskaitant ir viešąjį transportą)'

Šimts budulių susirinko, net žalia girelė linko.
                            Pakalbeję, pasitarę, parduotuvę atidarė.

Nufotografavau Barkinge
                            I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx

Comment

Idomu ar Kotryna vis dar ta emaila naudoja galvoju gal jai parasyt reiketu....

Comment

Ta Kotryna tai jau koma tikra Bet ir Burgis nelabai gražiai padarė - rodyti visiems žmogaus, kuris turbūt net nesuprato, ar kažką ne taip padarė, el. pašto adresą visai Lietuvai... Nežinau.

Comment

Bet ir naivumas montazo autoriaus. Jis tikriausiai dar tiki kad Senelis Saltis yra tikras, o Prunskiene tikrai pralaimejo Adamkui. Realybe:

Parašė Berliner Rodyti pranešimą
                                  Man žymiai linksmiau atrodo buvusi respublikonų kandidatė į vice-prezidentus, čia geriausi jos hitai per visą kampaniją:

Youtube video
                                  Palin debatavimo schema

Comment

Parašė Paulius Rodyti pranešimą
                                    Ta Kotryna tai jau koma tikra Bet ir Burgis nelabai gražiai padarė - rodyti visiems žmogaus, kuris turbūt net nesuprato, ar kažką ne taip padarė, el. pašto adresą visai Lietuvai... Nežinau.
                                    Prisiprašė mergelė aš beveik pateisinu tokį poelgį Geras pavyzdys, kad dar kartą kas nors kitas nesumąstytų taip įkyriai trukdyti.

Comment

Kotrynai reikejo man rasyt as del jos viska padaryciau.

Comment

Parašė El_Greco Rodyti pranešimą
                                        Idomu ar Kotryna vis dar ta emaila naudoja galvoju gal jai parasyt reiketu....
                                        Ką tu jai gero parašytum?
                                        Flickr

Comment

Bent aš, tai labai abejoju ar ten tikra Kotrynos nuotrauka.
                                          „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Working...
                                          X