Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
    Pats sau prieštarauji. Kas svarbiau, kritikos pagrįstumas ar žmogaus autoritetas?
    Neprieštarauju, nes yra nurodoma "tam tikrų žmonių". O tie "tam tikri" ir atsiranda per ilgalaikį jų pozicijos pagrįstumo bei gebėjimo ją išsakyti vertinimą.

Jei tamstai tai reikalinga, tai galiu parodyti atvirumo pavyzdį ir tokius įvardinti.
    Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
      Bet šioje temoje prikišami politiniai aspektai, todėl ir sakau, kad humoras čia anaiptol ne svarbiausias. To nepastebėti būtų sunku. Ir aš nekalbu apie tave, juk ne apie tave ir pavyzdžius pateikiau. Gaila, tema bus ištrinta, bet norėjau suteikti galimybę kai kuriems žmonėms pasisakyti atvirai ir aiškiai, nes dabar tai daroma per ironiją.

Bandai parodyti, kad aš pykstu dėl kritikos humoro (visiškai neprioritetinio dalyko man) atžvilgiu, bet atvirkščiai, tegul kritikuoja kiek tinkami, bet nesimėto užuominomis kur tik papuola.
      Aš nieko daugiau čia nekišu, tik kritikavau tai, ką ,,šiaip linksmo'' čia įdėjai. Įdėsi gerą humoro jausmą, pritarisiu, blogą- kritikiuosiu, kas čia tame blogo ir kam reikia sukurti atskirą tamą, kad tave asmeniškai reiktų vertinti? Kokia tu apskritai asmenybė aš nežinau juk.
      Flickr

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
        Neprieštarauju, nes yra nurodoma "tam tikrų žmonių". O tie "tam tikri" ir atsiranda per ilgalaikį jų pozicijos pagrįstumo bei gebėjimo ją išsakyti vertinimą.

Jei tamstai tai reikalinga, tai galiu parodyti atvirumo pavyzdį ir tokius įvardinti.
        Tai yra subjektyvu taip elgtis, visi gali ,,nusišnekėti'' ir net kvailiai būti teisūs, žmonės ne dievai.
        Flickr

Comment

Aš nieko daugiau čia nekišu, tik kritikavau tai, ką ,,šiaip linksmo'' čia įdėjai. Įdėsi gerą humoro jausmą, pritarisiu, blogą- kritikiuosiu, kas čia tame blogo ir kam reikia sukurti atskirą tamą, kad tave asmeniškai reiktų vertinti?
          Dar kartą sakau, kad tai nėra skirta tau individualiai. Tai nurodžiau ir anoj temoj, o šitoj pateikiau ne tavo pavyzdžius kaip to motyvus.

Štai ir dabar tenka kalbėti apie mano asmeniškumus. Tai anaiptol ne pirmas kartas forume. Man labiau patiktų, kad vietoj bet kurios papuolusios temos taršos, šiukšlės keliautų vienon vieton.

Manau, kad taršos čia jau gana. O pareiškimais apie mano įsižeidimus ir kt. vertėtų susilaikyti.

Tai yra subjektyvu taip elgtis, visi gali ,,nusišnekėti'' ir net kvailiai būti teisūs, žmonės ne dievai.
          Be abejo, subjektyvu. Bet kiekvienas galim atsirinkti tuos žmones, kuriuos vertinam teigiamai, ir tuos, kurie atrodo negebantys diskutuoti, išsakantys savo nuomonę pernelyg radikaliai, esantys, kaip mums patiems atrodo, subjektyvūs kažkokiomis savo pažiūromis (prasilenkiančiomis su realiais faktais). Juk lygiai taip pat yra žmonių, kurie taip pasakytų apie mane ir kurie nevertintų mano kritikos. Taip pat ir aš klystu ir t.t. Neketinu pasakot čia tokių dalykų, bet nereikėtų perdėt man pasakius, jog ne visų jūsų nuomonė man yra vienodai svarbi. Į kai kurių įsigilinu, į kitų daug dėmesio nekreipiu, nes jie būna ją diskreditavę daugybe savo ankstesnių pasisakymų. Žinoma, jei imtų ir kartą sužibėtų, tai neprieštaraučiau jiems vien dėl iki tol buvusių dalykų.

Visa ši diskusija panėšėja į šeimyninį barnį. Gana. Kurie norėjo, suprato, ką bandau pasakyt. Kurie man prieštarautų nepaisant to, ką sakau, prieštaraus ir toliau. Tad tęsti būtų beprasmiška.

Norit paauklėt ar šiaip pareikšt nuomonę apie kažkožius asmeninius mano bruožus, darykit tai AŽ.
          Paskutinis taisė ; 2009.01.20, 17:59.
          Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Comment

Lettered, jei tu nesupranti Aš'o humoro, tai čia jau tavo asmeninė problema ir nereikia dėl to čia pūstis.
              You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Rusijos Kung Fu meistras.

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
                  Gal mano dabartinis elgesys ir įžūlokas, tačiau bent jau atviras.
                  Leisk atspėti tokio elgesio priežastį:

a) Šiandien pirmą kartą pasimylėjai;

b) Šiandien pirmą kartą išgėrei daugiau, nei pakeli;

c) "Teleloto" terminale sužinojai, kad užbraukei įstrižainę;

d) Rusija vėl devalvavo rublį;

Neatsimenu, kada paskutinį kartą taip "siautėjai"
                  gera gyventi gerai

Comment

Gal būtų pats laikas susirinkti žaisliukus iš smėlio dėžės ir grįžti prie temos? "Šiaip linksma" jei pamiršot.

Gana ironijos :/
                    Miestai.net Fb

Comment

Parašė Irmux Rodyti pranešimą
                      Gal būtų pats laikas susirinkti žaisliukus iš smėlio dėžės ir grįžti prie temos? "Šiaip linksma" jei pamiršot.

Gana ironijos :/
                      Leisk vaikams išsidūkt, geriau miegos .

Comment

Tam yra kitos atsipalaidavimo priemonės, tegul išbando, turėtų padėti
                        Miestai.net Fb

Comment

Be šito forumo gyvenimas prarastų dalį žavesio..

Bet užsistosiu šį kartą užpultą Aš.. atsakymas - d) Rusija vėl devalvavo rublį.
                          Jūsų,
                          Analitikas PlėtRa™

Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

Comment

Mock The Week apie Kinijos Olimpines
                            You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Atsiprašau, jei nejuokinga
                              Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Juokinga, Aš, juokinga. Šituos visus sudėk, paskutinis ten geriausias su ledų kibirėliais.
                                Jūsų,
                                Analitikas PlėtRa™

Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

Comment

Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimą
                                  Šituos visus sudėk, paskutinis ten geriausias su ledų kibirėliais.
                                  Aš, matyt, kitur jį radau nei tu, nes be šito daugiau nežinau

Vidutiniškai bent 10 metų trumpiau gyvenam, reikia kažkaip atsigriebt
                                  Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Daugiau...

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
                                      Aš, matyt, kitur jį radau nei tu, nes be šito daugiau nežinau

Vidutiniškai bent 10 metų trumpiau gyvenam, reikia kažkaip atsigriebt
                                      O nepagalvojat, kad būtent dėl to ir gyvenam trumpiau?
                                      www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Bingelis jega

Comment

Matematiką vidurinėje dėstė, kol nepasigyrė, kad žino keletą anekdotų
                                          gera gyventi gerai

Comment

Working...
                                          X