Ech, ta aukštoji matematika. 135 * 233 000 Lt = 31 455 000 Lt. O juk paveikslas tekainavo vos 2 937 000 litų Reikėjo neatsakyti. Nebent, žinoma, tu viską konvertuoji į Mėnulio valiutą.
Jo, dėl valiutos ir sumos prašoviau .
Sunku man su tavimi varžytis intelektualiame jumore.
Ech, ta aukštoji matematika. 135 * 233 000 Lt = 31 455 000 Lt. O juk paveikslas tekainavo vos 2 937 000 litų Reikėjo neatsakyti. Nebent, žinoma, tu viską konvertuoji į Mėnulio valiutą.
Gaila, kad tavo humoro jausmas ne toks geras kaip skaičiavimo sugebėjimai...
Gaila, kad tavo humoro jausmas ne toks geras kaip skaičiavimo sugebėjimai...
Jei tik tai nebūtų subjektyvu, atkreipčiau į tavo nuomonę dėmesį. Kita vertus, ko reikėtų gailėti, žmogaus su skaičiavimo sugebėjimas, bet be humoristinių (pasak eksperto), ar atvirkščiai
Jei tik tai nebūtų subjektyvu, atkreipčiau į tavo nuomonę dėmesį. Kita vertus, ko reikėtų gailėti, žmogaus su skaičiavimo sugebėjimas, bet be humoristinių (pasak eksperto), ar atvirkščiai
Skaičiuoti kiekvienas kvailys gali pasiėmės kalkuliatorių, o humoro gyslelė ne kiekvienam duota.
Subjektyvu sakai? Beabejo, gal kaip kam atrodo, kad nuolatos dėti nuogo, ši..., ar laikančio kiekvieną savo tautietį stipriuose diktatūros rankose Putino karikatūras yra labai inteletualaus ir turinčio subtilų humoro jausmą žmogaus elgesys.
Skaičiuoti kiekvienas kvailys gali pasiėmės kalkuliatorių, o humoro gyslelė ne kiekvienam duota.
Subjektyvu sakai? Beabejo, gal kaip kam atrodo, kad nuolatos dėti nuogo, ši..., ar laikančio kiekvieną savo tautietį stipriuose diktatūros rankose Putino karikatūras yra labai inteletualaus ir turinčio subtilų humoro jausmą žmogaus elgesys.
Štai. Nes negaliu žiūrėt, kaip kankinatės neišsipasakoję
Tau čia ką? Dėmesio trūksta ar kas? Jei nemoki priimti kritikos elementarios tai jau gan didelė psichologinė problema.
Kritika iš tam tikrų žmonių apskritai mane vargiai jaudina. Juo labiau, ji manęs nežeidžia, nors interpretuoti tu tai gali kaip tik panorėsi. Tiesiog eik į tą temą, pasakyk, jei turi ką pasakyt, jei neturi, tai neterškim likusių forumo temų. Didžiai dėkingas
Kritika iš tam tikrų žmonių apskritai mane vargiai jaudina. Juo labiau, ji manęs nežeidžia, nors interpretuoti tu tai gali kaip tik panorėsi. Tiesiog eik į tą temą, pasakyk, jei turi ką pasakyt, jei neturi, tai neterškim likusių forumo temų. Didžiai dėkingas
O kas čia teršia su nevykusiu humoru? Labai blogai, jei kritika nejaudina, tau tikrai kažkokia egomanija.
Koks yra humoras sprendi ne tu vienas. Nors tebūnie jis ir nevykęs, galų gale, koks skirtumas. Esmė yra ne humore, bet kai su kritika imama išsakyti papildoma nuomonė primenant Lietuvos politiką (Kemos pasisakymas apie mitingą) ar geopolitika (Kemos pasisakymas apie Bush'ą). Galų gale naudojami "intelektualumo" epitetai. Vėlgi, tai ne humoras. Aš suprantu, kad tam žmogui nėra priimtinos mano pažiūros, bet būtent ne humoras. Todėl ir norėčiau, kad to būtų vengiama kitose temose, daviau temą išsilieti apie mano pažiūras, t.t. Ir humoras, kurį čia akcentuoji, yra visiškai nesvarbus.
Labai blogai, jei kritika nejaudina, tau tikrai kažkokia egomanija.
Praleidai vieną mano frazę. Aš pasakiau ne kad kritika nejaudina, bet kad tam tikrų žmonių kritika nejaudina. Yra žmonės, kurių nuomonė man svarbi ir ją aš vertinu. Taip pat yra kitas kontingentas, kuris gali šūkaut po ausim nors ir dieną naktį, ton pusėn aš nepažiūrėsiu. Šiame forume tie kontingentai puikiai išsiskiria.
Gal mano dabartinis elgesys ir įžūlokas, tačiau bent jau atviras.
Koks yra humoras sprendi ne tu vienas. Nors tebūnie jis ir nevykęs, galų gale, koks skirtumas. Esmė yra ne humore, bet kai su kritika imama išsakyti papildoma nuomonė primenant Lietuvos politiką (Kemos pasisakymas apie mitingą) ar geopolitika (Kemos pasisakymas apie Bush'ą). Aš suprantu, kad tam žmogui nėra priimtinos mano pažiūros, bet ne humoras. Todėl ir norėčiau, kad to būtų vengiama kitose temose, apie mane, daviau temą išsilieti apie mano pažiūras, t.t. Ir humoras, kurį čia akcentuoti, yra visiškas nesvarbus.
Kaip tai visiškai nesvarbus? Juk čia skiltis ,,šiaip linksma''. Mano politinės pažiūros kaip tik su tavo sutampa Rusijos politikos atžvilgiu, bet kodėl negaliu kritikiuoti kaip išreiškiamas humoras ar ironija šiuo klausimu, kaip tiksliai karikatūros atvaizduoja įvykius bei asmenybes?
Kaip tai visiškai nesvarbus? Juk čia skiltis ,,šiaip linksma''. Mano politinės pažiūros kaip tik su tavo sutampa <...>
Bet šioje temoje prikišami politiniai aspektai, todėl ir sakau, kad humoras čia anaiptol ne svarbiausias. To nepastebėti būtų sunku. Ir aš nekalbu apie tave, juk ne apie tave ir pavyzdžius pateikiau. Gaila, tema bus ištrinta, bet norėjau suteikti galimybę kai kuriems žmonėms pasisakyti atvirai ir aiškiai, nes dabar tai daroma per ironiją.
Bandai parodyti, kad aš pykstu dėl kritikos humoro (visiškai neprioritetinio dalyko man) atžvilgiu, bet atvirkščiai, tegul kritikuoja kiek tinkami, bet nesimėto užuominomis kur tik papuola.
Praleidai vieną mano frazę. Aš pasakiau ne kad kritika nejaudina, bet kad tam tikrų žmonių kritika nejaudina. Yra žmonės, kurių nuomonė man svarbi ir ją aš vertinu. Taip pat yra kitas kontingentas, kuris gali šūkaut po ausim nors ir dieną naktį, ton pusėn aš nepažiūrėsiu. Šiame forume tie kontingentai puikiai išsiskiria.
Gal mano dabartinis elgesys ir įžūlokas, tačiau bent jau atviras.
Pats sau prieštarauji. Kas svarbiau, kritikos pagrįstumas ar žmogaus autoritetas?
Comment