Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Daugeliui gerai žinomo Suopio ir Rambyno Ramonų (a.k.a Soape & Rempine Reamons) klipo "Otter In Love" kūrimo procesas
    Snowflakes will attack U <3

Comment

Gal jau tai buvo,bet aš tai tik šiandien pastebėjau
      Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

/\

Comment

Pasisaugokit šitos bobutės Prisieis tau bl...
          Paskutinis taisė Tomizmas; 2008.12.27, 19:00.

Comment

Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
            Pasisaugokit šitos bobutės
            Youtube video
            Ar čia mano humoro jausmas kažkur išgaravo, ar čia iš tikrųjų labiau buka negu juokinga?
            „O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas

Comment

Himleris: Net tik pas tavę
              Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Pasisaugokit šitos bobutės Prisieis tau bl...
                Youtube video

Musu visuomene smarkiai serga,jei zavimasi tokiomis kazkokio girto niekselio patyciomis is seno zmogaus. Apgailetinas tas ,kuris skambino ir tas kuriam tai pasirode juokinga.

Comment

Man to forso juokeliai nejuokingi, vaikiško lygio, bet man patinka senės reakcija ir jos grasinimai (invalidu būsi, mirsi, prisieis tau bl...) tuo labiau kai ji tikrai nieko nepadarys, ir ypač tie keiksmai iš pagyvenusio žmogaus - štai kas juokinga. Protingi ir turintys gyvenimo patirties žmonės į tokius paauglių sapaliojimus taip nereaguotų ir iš viso nekreiptų dėmesio, o su savo "forsiškais" grasinimais bobulka puola iki jų lygio, kas iš tiesų keista.

Comment

Na, babulka gali ryšių turėt... niekad negali žinot

Comment

Arba anūkai forsai, iš jų šnekėti išmoko. Bet trenkta moteriškė, aš jos vietoj atmesčiau ir tiek, o ji... Ne visada amžius proto prideda.

Comment

Nufilmavau per šventes.

Comment

Comment

Neseniai ir man teko matyti Maximoje, duonos skyriuje, duonos pakelyje keistus vabalus.
                            „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Šiaip tai toje reklamoje, ne tik kaina kažkokia įdomiai didesnė už prieš tai buvusią, bet dar ir klaida, turėtų būti aštUOnkojai bet ne aštUnkojai, kažkas akivaizdžiai rašyti nemoka.

Dėl tarakonų, tai jų visur pilna, net ir pas mus name, ko tik nedarai - ir visokie pieštukai, ir gaudyklės, visokie dichlafosai, bet jų kaip knibžda taip knibžda, aišku parduotuvėje juos matyti ne itin malonu, bet išnaikinti juos irgi nėra lengva.

Comment

Paskutinis taisė Tadas; 2008.12.28, 17:22.
                                „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Comment

Čia geras. Nepavydžiu žinių vedėjams, kai reikėjo mokytis naują pavardę. O kas bus BY kai Lukašenko kada nors išeis

Comment

Dėl tarakonų, tai jų visur pilna, net ir pas mus name, ko tik nedarai - ir visokie pieštukai, ir gaudyklės, visokie dichlafosai, bet jų kaip knibžda taip knibžda, aišku parduotuvėje juos matyti ne itin malonu, bet išnaikinti juos irgi nėra lengva.

tvarkos laikykites : visada isnestos siuksles, niekur neprimetyta jokiu maisto likuciu ir trupiniu , visada isplautos ir svarios lekstes,o ne paliktos kriaukleje. tarakonai betono sienu nelaizo,o gyvena pas ta ,kur maisto likuciu primetyta visur aplinkui sociai.

Comment

Comment

Comment

Working...
                                          X