Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

What if... The Beatles were Irish?

Comment

Taikos balandziai Rusijoje

Nu vat dazniausiai taip ir buna su tais balandziais taikos Rusijoje
      Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa

Comment

Linksmoji mirtis:
        I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
        Parama Siaurojo geležinkelio klubui

Comment

http://vz.lt/Default2.aspx?ArticleID...28a1&open=four

Comment

http://www.ardarkrize.lt/
            kasalotas.com

Comment

Nepataikei nepataikei

Comment

[QUOTE=rat;309285]Nepataikei nepataikei

-Kulkos svilpe man virs galvos...
                -O batai virs galvos nesvilpe?

Comment

Parašė Paulius Rodyti pranešimą
                  Sudėjus viską į vieną vietą, sužinome, jog prieš du šimtus metų K. Donelaitis turėjo reaktyvinį kompiuterį su smėliu, karbiuratorium, MP3 grotuvu, matrica ir MONSTRANCIJA (?).
                  Ir viduje dauginosi virusai, kurie dabar ėda sveikatą.
                  „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

kai per kokia matrica issisuko Laikrasciu antrastes skelbs Prezidentas Neo issisuko nuo agento Smito... bato
                    - Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
                    - Rusija su Amerika kariauja.
                    - Ir ką, kaip ten reikalai?
                    - Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
                    - O amerikiečiai?
                    - Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.

Comment

Parašė DSaulius Rodyti pranešimą
                      kai per kokia matrica issisuko Laikrasciu antrastes skelbs Prezidentas Neo issisuko nuo agento Smito... bato
                      Kitu kampu dar geriau atrodo, linksmiausia kaip 100 apsauginių subėgo ir užgulė tą žurnalistą
                      http://tv.delfi.lt/video/6yrLkmrL/
                      Flickr

Comment

Netyciukai

Pediatrijos centras

Rytu studiju centras

Dantu klinika

Comment

Ruošiamės Kalėdoms .
                          Jeff Dunham ir jo draugų Kalėdiniai patarimai:

Ir Achmedo sveikinimai bei pilna daina

Comment

Parašė DSaulius Rodyti pranešimą
                            Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Damos skelbimas

ieškau vyro skelbimas:
                              Koks jis turėtų būti? aš nereikalauju, kad jis būtų įdomios išvaizdos, užteks man ir gerai treniruoto kūno bei gražaus veiduko. jis turėtų būti linksmas, kai aš juokauju, ir juokauti, kai aš grįžtu namo linksma.
                              Manęs visai nedomina jo būstas. svarbiausia - jis turi būti erdvus.
                              Nedomina manęs ir jo atlyginimas, kad tik jis didelis būtų, man to užteks. Esu įsitikinusi: kai mes susituoksime, mes turėsim daug bendrų interesų. mes keliausime po visą pasaulį. lankysimės pačiuose geriausiuose restoranuose, kazino, klubuose. rengsimės išskirtinai prašmatniose parduotuvėse. aš labai rūpinsiuosi jo sveikata - kad jo nepasiektų alkoholis, tabakas, saldumynai ir kiti kenksmingi dalykai, pati pasistegsiu juos visus sunaikinti.
                              Aš perimsiu dalį jo rūpesčių, jeigu, aišku, jis perims visus rūpesčius iš manęs.
                              Aš iš jo nereikalausiu, kad jis man pusryčius nešiotų į lovą ir tvarkytų butą. jei jis geras vyras, susiprotės pats, o jei blogas, tai tegul pasamdo tarnaitę.
                              Man nesvarbu, kokie jo kulinariniai sugebėjimai, kad tik maistas būtų skanus. ir visai nebūtina, kad tai būtų tik lietuvių virtuvės patiekalai, čia jam suteikčiau visišką laisvę: šiandien - prancūzų virtuvė, o rytoj - vengriška iš ryto, o vakare - kiniečių.
                              Aš visada atsižvelgsiu į jo nuomonę, aišku, jei jo nuomonė sutaps su maniške.
                              Savaime suprantama, kad aš branginsiu jo gyvybę ir saugumą, ir, kad nieks neapvogtų jo gatvėje, nė už ką neišleisiu iš namų daugiau nei su 1 litu kišenėje.
                              Aš nereikalausiu iš jo besąlyginio paklusnumo, tegul tiesiog pildo visus mano pageidavimus.
                              Aš ieškau sau vyro, todel esu pasirengusi paaukoti jam pusę savo gyvenimo, jei tik jis atiduos man visą savąjį

Moterys... B)

Comment

Comment

Parašė Kaukas
                                  Damos skelbime trūksta nedidelio intarpo:

''Mes nuolatos skęsim vienas kito glėbyje ir būsime be galo laimingi, bet jis tegul žino, kad man visada skauda galvą ir rytoj man anksti keltis...'' :]

Comment

Dar vienas..
                                    Paskutinis šiandien

Ateina vaikinas į parduotuvę, prieina prie pardavėjo ir sako:
                                    - Ponas pardavėjau, aš einu į panelės gimtadienį ir norėčiau jai nupirkti
                                    kokią nors dovanėlę. Tačiau nedidelę, nebrangią, kad tik būtų dovanėlė.
                                    Pardavėjas:
                                    - Tvarkoj. Gal norėtumėt jai padovanoti muilo gabalėlį?
                                    Vaikinas:
                                    - Taip, muilas tikrai tiks. Tik nedidelį gabalėlį, nedidelį kokį nors...
                                    Pardavėjas paėmė muilo gabalėlį, supakavo į spalvotą gražią dėžutę, užrišo
                                    kaspinėlį. Vaikinas sumokėjo, nešasi dėžutę ir prie durų susimąsto: o kam
                                    čia tas kaspinėlis? Taigi daug brangiau išeina. Ne, su kaspinėliu negerai...
                                    Vaikinas sugrįžo prie kasos ir sako:
                                    - Klausykit, nuimkit tą kaspinėlį ir minusuokit man jo kainą.
                                    Pardavėjas nuėmė kaspinėlį, atidavė vaikinui pinigus už jį.
                                    Vaikinukas vėl eina su ta dėžute ir galvoja: kodėl ta dėžutė tokia spalvota?
                                    Tikriausiai daug brangiau su tokia spalvota?
                                    - Klausykit, o jūs neturit kokių nors nespalvotų, paprastų dėžučių?
                                    Pardavėjas pakeitė į baltą dėžutę.
                                    Vaikinas:
                                    - Ir kainą minusuokit.
                                    - Minusuosiu, minusuosiu - pardavėjas atidavė dalį pinigų už spalvotą
                                    dėžutę.
                                    - Klausykit, o kam tas muilo gabalas visas? Juk viso kažkaip per daug? Kam
                                    jai tas visas muilo gabalas?
                                    Pardavėjas:
                                    - Gerai, prašau, - perpjovė muilą, supakavo atgal į baltą dėžutę.
                                    Vaikinas eina. Tik prie pat durų pajunta, kad dėžutė pasidarė kažkokia
                                    sunki... Jis atidaro dėžutę, o ten - pusė gabaliuko muilo ir 10
                                    prezervatyvų!
                                    - Ei, pardavėjau, pusę muilo gabaliuko aš prašiau, o 10-ies prezervatyvų tai
                                    neprašiau?!
                                    Pardavėjas:
                                    - Matot, pone, mūsų firmos tokia politika: tokie pirkėjai, kaip jūs neturi
                                    daugintis...

Comment

Nuėjo dvi draugės į žirgų lenktynes. Galvoja, už kokį žirgą pastatyti pinigus. Viena klausia: - Klausyk, kokio dydžio liemenuką nešioji? - Ketvirtos. - O aš trečios. Pastatė ant žirgo nr. 7, tas ir laimėjo lenktynes. Pareina namo apsidžiaugusios. Pasakoja istoriją savo vyrams. Kitą dieną vyrai ateina į lenktynes ir galvoja, už kurį žirgą pastatyti pinigus. Pirmas: - Kiek kartų per naktį tu patenkini savo žmoną? - Penkis. - O aš šešis. Pastatė ant žirgo nr. 11, o laimėjo žirgas nr. 2! Moralas: Nereikia lia lia!

Comment

Lietuvos elitas:
                                        http://tv.delfi.lt/video/ZGZYfrer/

Comment

Šią savaitę dėl techninių nesklandumų dalis vartotojų gavo sąskaitą su eilute „Skola iki mirties". Eilutė atsirado dėl programinės klaidos sąskaitų formavimo metu.

Labai atsiprašome vartotojų, gavusių tokią sąskaitą.

VĮ „Visagino energija" administracija
                                          http://www.visaginoenergija.lt/index.php?id=426
                                          kasalotas.com

Comment

Working...
                                          X