Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė iris Rodyti pranešimą

Nežinau ar pavyko prisegti foto...
    Kažkaip abejoju ar tikrai tą reikėjo čia dėt Aš asmeniškai nieko prieš, bet valdžia viską gali
    You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Ačiū kolegos už pagalbą
      Manau,kad teisingoje vietoje įklijavau tas pimpalines kelnes

Comment

Parašė iris Rodyti pranešimą
        Ačiū kolegos už pagalbą
        Manau,kad teisingoje vietoje įklijavau tas pimpalines kelnes
        Atsargiau su žodžiais

Miestai.net FB

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
          Atsargiau su žodžiais
          Supratau..
          Bet šis žodelis vartojamas net filmuose su ženklu N-7
          Nepavartojau juk to negražaus..

Comment

Viskas ok, aš nieko nesakau. Bet čia yra asmenų, kurie gali labai užsirūstinti

Miestai.net FB

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
              Viskas ok, aš nieko nesakau. Bet čia yra asmenų, kurie gali labai užsirūstinti
              Suprantu...
              Šiaip įdėsiu dar juokelių,kurie plinta el.paštu..Tik prieš tai sucenzūruosiu
              Dirbu labai didelėje įmonėje,tai patys suprantate,ko prisiunčiama

Comment

Jūsų kompiuterinis raštingumas aukštesniame lygyje,nei mano kartos, tad suprasite nesunkiai

Vyras programuotojas grįžta namo iš darbo:

- Good evenning, dear, I'm now logged in!
                Žmona: - Ar nupirkai duonos?
                Vyras: - Bad command or file name!
                Ž.: - Bet aš tavęs dar ryte prašiau!
                V.: - Syntax error. Abort?
                Ž.: - Duok man savo kredito kortelę, aš pati nueisiu į parduotuvę ir
                nusipirksiu.
                V.: - Sharing violation. Access denied.
                Ž.: - Tu mane myli - ar tik savo kompus? O gal tiesiog tyčia mane erzini?
                V.: - Too many parameters...
                Ž.: - Be reikalo už tavęs tekėjau...
                V.: - Data type mismatch...
                Ž.: - O kur tavo atlyginimas?
                V.: - File in use... Try after some time.
                Ž.: - Tai, pagaliau, kas aš tau?! Koks mano statusas šeimoje?!
                V.: - Unknown virus.

Comment

Šitas labai pakėlė nuotaiką
                  Taip pat gavau el.paštu..
                  ---------

Jei kartais turite tikrai blogą dieną tereikia ant ko nors išsilieti.

Ne ant to kurį pažįsti, bet ant nepažįstamo žmogaus. Aš sėdėjau prie

savo darbo stalo ir prisimiau, jog man reikėtų paskambinti vienam

žmogui. Susiradau numerį, ir surinkau jį.

Atsiliepė vyriškas, sakydamas "Alio." Aš Mandagiai atsakiau, "Čia

Ramūnas. Gal galėčiau pasikalbėti su Neringa Tvarijonaite ?" Staiga

ant man į ausį pradėjo rėkti maniakiškas balsas "Susirask teisingą

sup*** numerį !" ir telefono ragelis buvo padėtas. Aš netikėjau, jog

yra tokių nemandagių žmonių.

Kai susiradau gerą Neringos numerį, aš pastebėjau, jog tą kartą buvau

apkeitęs du paskutinius skaičius vietomis. Pasikalbėjęs su ja nutariau

vėl paskambinti „blogu" numerius. Kai tas pats vyrukas atsiliepė aš

surėkiau į ragelį „Tu esi subingalvis" ir padėjau ragelį.

Aš prie šio telefono numerio prirašiau žodį – subingalvis, ir

pasidėjau į savo darbo stalo stalčių. Kas kelias savaites kai

mokėdavau sąskaitas ar būdavo tiesiog bloga diena,aš jam

paskambindavau ir šaukdavau „Tu esi subingalvis" Ir tai visuomet mane

pralinksmindavo.

Kai buvo pradėta teikti skambinančiojo numerio rodymo paslauga,

pamaniau jog šie mano gydomieji skambučiai subingalviui gali liautis.

Todėl surinkau jo numerį ir tariau, „ Sveiki, čia Petras Antanaitis iš

TEO. Aš paskambinau norėdamas paklausti ar esate pažįstamas su

teikiama skambinančiojo numerio rodymo paslauga?" Jis atsakė "NE!" ir

aš padėjau ragelį. Tada jam greit perskambinau sakydamas, „Todėl jog

esi subingalvis" ir padėjau ragelį.

Vieną dieną atvažiavau į parduotuvę apsipirkti. Ruošiausi

prisiparkuoti į laisvą vietą. Bet kažkoks vyriškis su juodu BMW

užkirto man kelią, ir pastatė automobilį į vietą, kurios aš kantriai

laukiau. Aš paspaudžiau garsinį signalą ir surėkiau, jog jis užėmė

vietą , kurios aš laukiau, bet tas idiotas mane ignoravo. Aš

pastebėjau užrašą „Parduodama" ant jo galinio lango, nusirašiau

numerį. Po kelių dienų prieš tai paskambinęs pirmajam

subingalviui(Turiu jo numerį greitajame rinkime) pagalvojau jog būtų

gerai paskambinti subingalviui su BMW tai pat.

Aš sakau, "Ar čia vyriškis parduodantis juodą BMW?" Jis atsakė, "Taip,

tai aš." Aš paklausiau, "Gal galėtumėte pasakyti, kur jį galėčiau

apžiūrėti?" Jis atsakė, "Taip, Aš gyvenu Partizanų 24, Jonava. Ten

geltonas namas, o BMW stovi priešais jį.

Aš paklausiau, "Koks Jūsų vardas?" Jis atsakė, "Mano vardas Kęstas

Petrulis," Dar paklausiau, "Kada geriausias metas, pas tave

atvažiuoti" Jis atsakė, "Aš esu namuose kiekvieną vakarą po penkių."

Aš sakau, "Klausyk, Kęstai, ar aš tau galiu kai ką pasakyti?"

Jis sako, "Taip"

Aš sakau, "Kęstai, tu esi subingalvis!"

Padėjau ragelį ir šį numerį įtraukiau į greitąjį rinkimą taip pat.

Dabar , kai turiu problemų, turiu du asilus, kuriems galiu paskambinti.

Tada man šovė mintis. Aš paskambinau subingalviui #1. Jis sako,

"Klausau." Aš jam, "Tu esi subingalvis!" (Bet ragelio nepadėjau.) Jis

paklausė, "Ar tu vis dar čia?" Aš atsakiau, "Taip,"Jis surėkė, "Nustok

man skambinti!,"Aš sakau, "Priversk,"Jis paklausė, "Kas tu toks?" Aš

sakau, "Aš esu Kęstas Petrulis." Jis sako, "Taip, ir kur Tu gyveni?"

Aš sakau, „subingalvi, aš gyvenu Partizanų 24, Jonava. Turiu juodą BMW

kieme." Jis sako, "Aš pas tave atvažiuoju tuoj pat, Kęstai, ir jau

gali pradėti melstis.." Aš sakau, " Aha, aš labai išsigandau,

subingalvi," ir padėjau ragelį.

Tada paskambinau subingalviui #2. Jis sako, "Klausau?" Aš jam, "Labas,

subingalvi," Jis surėkė, "Jei aš sužinosiu kas tu toks…" Aš sakau ,

"Ir ką?" Jis atsakė, "Aš įspirsiu tau į užpakalį,"Aš atsakiau, "Gerai,

subingalvi, čia tau šansas. Aš pas tave atvažiuoju."

Tada padėjau ragelį ir iškart paskambinau į policiją pranešdamas, jog

gyvenu Partizanų 24, Jonava ir aš ruošiuosi nužudyti savo gėjų

meilužį.

Tada paskambinau TV3 žinioms ir pranešiau, jog Partizanų gatvėj

Jonavoje vyksta gaujų karas.

Aš greit sėdau į savo automobilį ir patraukiau į Jonavą. Atvykau pačiu

laiku, kad pamatyčiau, kaip du subingalviai muša vienas kitą, priešais

šešis policininkus, esant virš galvų žinių sraigtasparniui.

DABAR jaučiuosi tikrai daug geriau. Pykčio vadyba tikrai veikia.

Comment

http://tv.delfi.lt/video/C8yPfD9S/

Comment

Nezinau ar nebuvo:

http://www.quizyourprofile.com/guessyournumber.swf

Comment

Praradusiems laiko nuovoką: http://www.arjaukaledos.lt/

Comment

Parašė Boružėlė Rodyti pranešimą
                          http://isitfriday.biz/
                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Rytoj pabandysiu

Comment

/\ Egzistuoja. Aišku jei laikytume hipotetiškai merginą brunete, o vyriškį - blondine, tai blondine liko apgauta Bet šiaip galvojau...ar ji durna..ir laukiau kada nulėks mašinos ašis Pasirodo, likau prigautas.
                              Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                              Dordrechtas/Haarlemas
                              Nesebaras/Plovdivas
                              Kiolnas

Comment

Parašė Boružėlė Rodyti pranešimą
                                Daug tokių internete privisę, pvz. http://www.god.lt/, http://www.hasthelhcdestroyedtheearth.com/

Comment

Bingelis geriausias.

http://tv.delfi.lt/video/0uRx4u7Z/
                                  „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Gal kas ir mate, gal ir ne ( be cenzuros)

Cich pich puch

Comment

„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Sudėjus viską į vieną vietą, sužinome, jog prieš du šimtus metų K. Donelaitis turėjo reaktyvinį kompiuterį su smėliu, karbiuratorium, MP3 grotuvu, matrica ir MONSTRANCIJA (?).

Comment

Vieno įdomaus žmogaus, įdomi ir linksma kūryba.

Comment

Working...
                                          X