Parašė Valiukas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąBet už ką beždžionės nusikalto ?
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąBet už ką beždžionės nusikalto ?
Comment
-
Ne nu cia tai virsune.. http://spynet.ru/2007/04/02/kholm_kr...i_15_foto.html
P.S. kas nesupratot, tai rusai mano, kad kryziu kalnas latvijoje..Paskutinis taisė zaraza-Šiauliai; 2008.12.05, 11:56.
Comment
-
Labai jau daug kartojimų priklijuota.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė KaukasEch jau tie naminiai gyvūnėliai :] (garsas būtinas)
Youtube video
http://www.youtube.com/watch?v=1hhW76BIwP4„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
-
Parašė Tadas Rodyti pranešimąO kam čia tas garsas būtinas ? O šiaip jau tokie klipukai labai pabodę.
Pasakysiu rimtai, jau nusibodo skaityt tavo kvailas pastabas po kiekvieno linko ar kokios foto.. Cia gal del postu skaiciaus..?I love INNUENDO!
Comment
-
Parašė Vilius Rodyti pranešimąViskas gerai su tuo video, aisku gal kiek pabodes.
Pasakysiu rimtai, jau nusibodo skaityt tavo kvailas pastabas po kiekvieno linko ar kokios foto.. Cia gal del postu skaiciaus..?„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Dieve sventas...
Sunku patiketi, akd tokiose "baznyciose" apsieinama be kokso ar panasiu "pagalbiniu" priemoniu
Comment
-
Ne nu ... kokios Lietuvos mokyklos. Ačiū youtube už galimybę pažiūrėti į Lietuvos ateitį. Manau tas reikalas su "protų nutekėjimu" gerokai išpūstas.
Iš pradžių būna taip
O tada iš mėšlarankio artojėlio lipdo inteligentą, va šitaip
P.S. Geriausia tai tas bukas juokas. Tik čia ne į šiaip linksma...
Comment
-
Parašė Tadas Rodyti pranešimąI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Jei visą laiką autoritetas kitiems ir pavyzdys būdavo tas, kuris gauna 10 (ar tarybinėj sistemoj - 5), tai dabar labai pritasmpi prie kietųjų, kai gauni nepažangų pažymį. Atkreipėt dėmesį? - mažiausius pažymius lydi juokas ir šypsenos. Maždaug, geras, kaip aš nemoku, koks aš normalus ir nemoksliukas. Net neįsivaizduoju, kas tų žmonių galvose: ką jie galvoja apie ateitį? Kur planuoji stoti, ką baigti? Juk atrodo, kad iš tos kompanijos, kuri buvo paskutiniame vaizdelyje, bent pusė truputį pasimokę galėtų gauti 6, jau nebešneku apie atsidavimą mokslams - ir devynetus nusikaltų daugelis. Na bet tokia mada atėjo - madingas esi tada, kai esi nulis, kai neturi jokių talentų ir moki gerai dergtis iš protingesnių ir kitokių.
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąJei visą laiką autoritetas kitiems ir pavyzdys būdavo tas, kuris gauna 10 (ar tarybinėj sistemoj - 5), tai dabar labai pritasmpi prie kietųjų, kai gauni nepažangų pažymį. Atkreipėt dėmesį? - mažiausius pažymius lydi juokas ir šypsenos. Maždaug, geras, kaip aš nemoku, koks aš normalus ir nemoksliukas. Net neįsivaizduoju, kas tų žmonių galvose: ką jie galvoja apie ateitį? Kur planuoji stoti, ką baigti? Juk atrodo, kad iš tos kompanijos, kuri buvo paskutiniame vaizdelyje, bent pusė truputį pasimokę galėtų gauti 6, jau nebešneku apie atsidavimą mokslams - ir devynetus nusikaltų daugelis. Na bet tokia mada atėjo - madingas esi tada, kai esi nulis, kai neturi jokių talentų ir moki gerai dergtis iš protingesnių ir kitokių.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNemanau, kad visur taip yra, bent mano mokykloje būdavo prestižas gauti kuo geresnį pažymį. Man gaila kai kurių žmonių būdavo, net mokyklą reikėjo palikti kam, nes visi juokdavosi, kai pastoviai 4 gauna.
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąMan toks įspūdis, jog tokių mokyklų Lietuvoje, kur visi stengiasi pasiekti aukščiausią pažymį, yra vos keletas.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNemanau, kad visur taip yra, bent mano mokykloje būdavo prestižas gauti kuo geresnį pažymį. Man gaila kai kurių žmonių būdavo, net mokyklą reikėjo palikti kam, nes visi juokdavosi, kai pastoviai 4 gauna.
P.S.: Atsiprašau už off-topic ir emocijų proveržį. Manau, jau beveik laikas naujai temai "Švietimas Lietuvoje".I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąJei visą laiką autoritetas kitiems ir pavyzdys būdavo tas, kuris gauna 10 (ar tarybinėj sistemoj - 5), tai dabar labai pritasmpi prie kietųjų, kai gauni nepažangų pažymį. Atkreipėt dėmesį? - mažiausius pažymius lydi juokas ir šypsenos. Maždaug, geras, kaip aš nemoku, koks aš normalus ir nemoksliukas. Net neįsivaizduoju, kas tų žmonių galvose: ką jie galvoja apie ateitį? Kur planuoji stoti, ką baigti? Juk atrodo, kad iš tos kompanijos, kuri buvo paskutiniame vaizdelyje, bent pusė truputį pasimokę galėtų gauti 6, jau nebešneku apie atsidavimą mokslams - ir devynetus nusikaltų daugelis. Na bet tokia mada atėjo - madingas esi tada, kai esi nulis, kai neturi jokių talentų ir moki gerai dergtis iš protingesnių ir kitokių.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąDar labiau gaila, kai tenka palikti mokyklą, nes iš tavęs šaiposi kai tu nuolat gauni 9 arba 10. Atrodo, mažai kam įdomu, kad tokie pažangūs mokiniai - mūsų visuomenės ateitis, o mes jų nevertiname. Toks žmogus nepražus bet kur (LOndone, Dubline, Niujorke, Stokholme), bet jis jaus nuoskaudą savo visuomenei ir valstybei VISĄ gyvenimą. O tas kvailelis, kuris visus užgauliojo, dar spės "pasireikšti" lietuviškame universitete ir tęs "karjerą" arba gatvėje, arba mokykloje (neretai dar politikoje). Išvis juodai nesuprantu, kad mokinukas (švelniai tariant) be motyvacijos arba turintis protinę negalią "sugeba" baigti vidurinę mokyklą, įstoti į universitetą, o paskui neretai tokie ateina į politiką. Ryškiausias šiandieninis to pavyzdys - "Fronto" lyderis Algirdas Paleckis. Pasidomėkite, kiek parlamentarų neturi aukštojo išsilavinimo arba dar tik studijuoja. Sakysite - diplomas dar ne viskas? Šiandien, kai universitetus baigia net totalūs mulkiai, suaugęs žmogus be diplomo kaip be dantų. Kažkoks sunkiai suvokiamas debilumo kultas.
P.S.: Atsiprašau už off-topic ir emocijų proveržį. Manau, jau beveik laikas naujai temai "Švietimas Lietuvoje".www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
Comment