Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
    Irgi beždžionės. Gal net didesnės. Dabar gerai?
    Bet už ką beždžionės nusikalto ?

Comment

Parašė Perfect Rodyti pranešimą
      Vargšės per daug fiziškai panašios į "homo sapiens" .

Comment

Parašė Perfect Rodyti pranešimą
        Nes elgiasi kaip beždžionės, o tavo aprašytoj situacijoj tik smurtas nedorų žmonių
        Flickr

Comment

Ne nu cia tai virsune.. http://spynet.ru/2007/04/02/kholm_kr...i_15_foto.html
          P.S. kas nesupratot, tai rusai mano, kad kryziu kalnas latvijoje..
          Paskutinis taisė zaraza-Šiauliai; 2008.12.05, 11:56.

Comment

Labai jau daug kartojimų priklijuota.
            www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parašė Kaukas
              Ech jau tie naminiai gyvūnėliai :] (garsas būtinas)

Youtube video
              http://www.youtube.com/watch?v=1hhW76BIwP4
              O kam čia tas garsas būtinas ? O šiaip jau tokie klipukai labai pabodę.
              „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Parašė Tadas Rodyti pranešimą
                O kam čia tas garsas būtinas ? O šiaip jau tokie klipukai labai pabodę.
                Viskas gerai su tuo video, aisku gal kiek pabodes.
                Pasakysiu rimtai, jau nusibodo skaityt tavo kvailas pastabas po kiekvieno linko ar kokios foto.. Cia gal del postu skaiciaus..?
                I love INNUENDO!

Comment

Parašė Vilius Rodyti pranešimą
                  Viskas gerai su tuo video, aisku gal kiek pabodes.
                  Pasakysiu rimtai, jau nusibodo skaityt tavo kvailas pastabas po kiekvieno linko ar kokios foto.. Cia gal del postu skaiciaus..?
                  Pranešimų skaičius nesiskaičiuoja šiame forume. Nenusišnekam.
                  „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą

Dieve sventas...
                    Sunku patiketi, akd tokiose "baznyciose" apsieinama be kokso ar panasiu "pagalbiniu" priemoniu
                    Jie tik įkvėpti (ar įkvėpę) šventosios dvasios

Comment

Comment

Wooooooow! Vartaus ant zemes

Linkejimai Evaldo duchamorams

Comment

Ne nu ... kokios Lietuvos mokyklos. Ačiū youtube už galimybę pažiūrėti į Lietuvos ateitį. Manau tas reikalas su "protų nutekėjimu" gerokai išpūstas.

Iš pradžių būna taip

O tada iš mėšlarankio artojėlio lipdo inteligentą, va šitaip

P.S. Geriausia tai tas bukas juokas. Tik čia ne į šiaip linksma...

Comment

Wow, čia turbūt universitetas? Ir ji sako, kad LT mokyklos nieko neugdo? Na, kokie universitetai, tokios ir mokyklos. Kokius mokytojus paruošia, tokie ir ugdo jaunąją kartą. O šiaip su tokiu charakteriu ir su tokiomis pažiūromis jai mokykloje ne daugiau savaitės lemta pabūti (tyčia rašau "būti", o ne "dirbti" ar "ugdyti"). Sako, nereikia mokytojams naudoti žargono, bet pati naudoja žodžius "duchai", "duchamorai", "krūtas" ir t.t.. Žodžiu, tėveliai, prieš keikdami mokytojus, pasižiūrėkite kaip jie ruošiami.
                            I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
                            Parama Siaurojo geležinkelio klubui

Comment

Jei visą laiką autoritetas kitiems ir pavyzdys būdavo tas, kuris gauna 10 (ar tarybinėj sistemoj - 5), tai dabar labai pritasmpi prie kietųjų, kai gauni nepažangų pažymį. Atkreipėt dėmesį? - mažiausius pažymius lydi juokas ir šypsenos. Maždaug, geras, kaip aš nemoku, koks aš normalus ir nemoksliukas. Net neįsivaizduoju, kas tų žmonių galvose: ką jie galvoja apie ateitį? Kur planuoji stoti, ką baigti? Juk atrodo, kad iš tos kompanijos, kuri buvo paskutiniame vaizdelyje, bent pusė truputį pasimokę galėtų gauti 6, jau nebešneku apie atsidavimą mokslams - ir devynetus nusikaltų daugelis. Na bet tokia mada atėjo - madingas esi tada, kai esi nulis, kai neturi jokių talentų ir moki gerai dergtis iš protingesnių ir kitokių.

Comment

Parašė Paulius Rodyti pranešimą
                                Jei visą laiką autoritetas kitiems ir pavyzdys būdavo tas, kuris gauna 10 (ar tarybinėj sistemoj - 5), tai dabar labai pritasmpi prie kietųjų, kai gauni nepažangų pažymį. Atkreipėt dėmesį? - mažiausius pažymius lydi juokas ir šypsenos. Maždaug, geras, kaip aš nemoku, koks aš normalus ir nemoksliukas. Net neįsivaizduoju, kas tų žmonių galvose: ką jie galvoja apie ateitį? Kur planuoji stoti, ką baigti? Juk atrodo, kad iš tos kompanijos, kuri buvo paskutiniame vaizdelyje, bent pusė truputį pasimokę galėtų gauti 6, jau nebešneku apie atsidavimą mokslams - ir devynetus nusikaltų daugelis. Na bet tokia mada atėjo - madingas esi tada, kai esi nulis, kai neturi jokių talentų ir moki gerai dergtis iš protingesnių ir kitokių.
                                Nemanau, kad visur taip yra, bent mano mokykloje būdavo prestižas gauti kuo geresnį pažymį. Man gaila kai kurių žmonių būdavo, net mokyklą reikėjo palikti kam, nes visi juokdavosi, kai pastoviai 4 gauna.
                                Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                                  Nemanau, kad visur taip yra, bent mano mokykloje būdavo prestižas gauti kuo geresnį pažymį. Man gaila kai kurių žmonių būdavo, net mokyklą reikėjo palikti kam, nes visi juokdavosi, kai pastoviai 4 gauna.
                                  Man toks įspūdis, jog tokių mokyklų Lietuvoje, kur visi stengiasi pasiekti aukščiausią pažymį, yra vos keletas.

Comment

Man toks įspūdis, jog tokių mokyklų Lietuvoje, kur visi stengiasi pasiekti aukščiausią pažymį, yra vos keletas.
                                    Na gal taip ir nebūdavo visada, kad plėšytųsi dėl kuo geresnio pažymio, bet proto kultas būdavo ir iš tų žmonių, kurie negabūs tikrai šaipydavosi dauguma.
                                    Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                                      Dar labiau gaila, kai tenka palikti mokyklą, nes iš tavęs šaiposi kai tu nuolat gauni 9 arba 10. Atrodo, mažai kam įdomu, kad tokie pažangūs mokiniai - mūsų visuomenės ateitis, o mes jų nevertiname. Toks žmogus nepražus bet kur (LOndone, Dubline, Niujorke, Stokholme), bet jis jaus nuoskaudą savo visuomenei ir valstybei VISĄ gyvenimą. O tas kvailelis, kuris visus užgauliojo, dar spės "pasireikšti" lietuviškame universitete ir tęs "karjerą" arba gatvėje, arba mokykloje (neretai dar politikoje). Išvis juodai nesuprantu, kad mokinukas (švelniai tariant) be motyvacijos arba turintis protinę negalią "sugeba" baigti vidurinę mokyklą, įstoti į universitetą, o paskui neretai tokie ateina į politiką. Ryškiausias šiandieninis to pavyzdys - "Fronto" lyderis Algirdas Paleckis. Pasidomėkite, kiek parlamentarų neturi aukštojo išsilavinimo arba dar tik studijuoja. Sakysite - diplomas dar ne viskas? Šiandien, kai universitetus baigia net totalūs mulkiai, suaugęs žmogus be diplomo kaip be dantų. Kažkoks sunkiai suvokiamas debilumo kultas.
                                      P.S.: Atsiprašau už off-topic ir emocijų proveržį. Manau, jau beveik laikas naujai temai "Švietimas Lietuvoje".
                                      I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
                                      Parama Siaurojo geležinkelio klubui

Comment

Aš mokiausi gimnazijoje, ją baigiau dar šįmet ir ten šypsenos lydėjo gerus pažymius, o blogai besimokantieji buvo "dūchinami". Kauno priemiestis. O tas vaizdas turbūt iš LŽŪU. Puikiai žinom to universiteto "prestižą". Bent mano nuomone, "Kauno kolegija" geriau ruošia, nei LŽŪU.
                                        www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parašė Wycka Rodyti pranešimą
                                          Dar labiau gaila, kai tenka palikti mokyklą, nes iš tavęs šaiposi kai tu nuolat gauni 9 arba 10. Atrodo, mažai kam įdomu, kad tokie pažangūs mokiniai - mūsų visuomenės ateitis, o mes jų nevertiname. Toks žmogus nepražus bet kur (LOndone, Dubline, Niujorke, Stokholme), bet jis jaus nuoskaudą savo visuomenei ir valstybei VISĄ gyvenimą. O tas kvailelis, kuris visus užgauliojo, dar spės "pasireikšti" lietuviškame universitete ir tęs "karjerą" arba gatvėje, arba mokykloje (neretai dar politikoje). Išvis juodai nesuprantu, kad mokinukas (švelniai tariant) be motyvacijos arba turintis protinę negalią "sugeba" baigti vidurinę mokyklą, įstoti į universitetą, o paskui neretai tokie ateina į politiką. Ryškiausias šiandieninis to pavyzdys - "Fronto" lyderis Algirdas Paleckis. Pasidomėkite, kiek parlamentarų neturi aukštojo išsilavinimo arba dar tik studijuoja. Sakysite - diplomas dar ne viskas? Šiandien, kai universitetus baigia net totalūs mulkiai, suaugęs žmogus be diplomo kaip be dantų. Kažkoks sunkiai suvokiamas debilumo kultas.
                                          P.S.: Atsiprašau už off-topic ir emocijų proveržį. Manau, jau beveik laikas naujai temai "Švietimas Lietuvoje".
                                          Žmogui daug proto ir išminties suteikia labiau ne diplomas, bet pats jo siekimas, studijavimas. Universitete pamačiau daug įvairaus liaudies - kur kas įvairesnio, nei mokykloje. Manau tai ugdo ir toleranciją, nes kasdien esi priverstas būti tarp aklų, kurčių, judėjimo negalią turinčių žmonių, ar tiesiog su įvairiais charakteriai, keisčiausiomis išvaizdomis: šukuosenomis, aprangomis. O studijavimas skatina protauti ir tapti išmintingesniu už tuos veltėdžius tinginius, niekur nestudijuojančius, nes tiesiog universitete mokoma plataus spektro dalykų. Nuo žmogaus atsiradimo, jo fiziologinių savybių, mąstymo, iki pasaulio (planetų) struktūros. Psichologija, filosofija ir dar daug kitų dalykų iš tikrųjų skatina protauti. Pats nejučiomis pastebi esąs išmintingesnis net už kai kuriuos suaugusiuosius (neverta stebėtis, nes gal koks ketvirtis suaugusiųjų yra baigę vos vidurinį mokslą). Smagu matyti, kaip universitete studijuoja ne tik jaunimas, bet ir mano tėvų amžiaus žmonės. Jie anksčiau gal tingėjo, gal nenorėjo, gal neturėjo galimybių pasiekti aukštesnio išsilavinimo. Dabar jie tai daro. Tikėkimės, kad ir čia matyti neūžaugos bent ateity susimąstys ir supras mokslo reikšmę ir naudą pačiam žmogui. Susigriebs gal bent dalis, bet juk niekada nėra per vėlu. Dabar protingiems tikrai juokingai atrodo šitie drįstu sakyti kvailiai (matyti filmuke).

Comment

Working...
                                          X