Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Wycka Rodyti pranešimą
    ...ar trauktumėt įkritusį mobilųjį telefoną iš tualeto?
    jeigu jis įkristų prieš reikalą?
    o jei po reikalo?
    o jei įkristų į viešąjį tualetą?
    o jei telefonas labai brangus?
    ar kam nors pasakotumėt?
    http://www.blogas.lt/normalus/197186/
    Traukinyje į tualetą įkritusį mobilųjį telefoną išimti mėginęs keleivis pats jame įstrigo. Nelaimėlį vyrą teko vaduoti ugniagesiams. Prancūzijoje 26 metų nukentėjusiajam bandant ištraukti telefoną, jo ranka įstrigo unitazo įsiurbimo sistemoje, pranešė BBC. Greitąjį traukinį teko sustabdyti dviem valandoms, kol ugniagesiai supjaustė jo vamzdžių sistemą.
    Delfi.lt

Atsakiusiems „taip“ verta permąstyti
    Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Lapkričio 19-oji yra sutinkama kaip Tarptautinė tualetų diena.
      Ne, čia iš viso. Tai davai: Tarpautinę šūdų dieną, Tarptautinę vėmalų dieną, Tarptautinę myžalų dieną minėt pradedam. Pasityčiojimas kažkoks.

Comment

aManXP a.k.a. Memelenderis pasirodo yra puikus poetas
        Štai naujausias jo darbas

EIKIT JŪS, Forumščikai
        Trenkė Mantas su ranka: -Vieną kartą bus tvarka! Imsime kyšius be baimės, Vienas žingsnis iki laimės. Ir Dariukas nesuglumo: -Reikia mums ir teisingumo, Memelenderių pulkai Baigia mus užknist juodai. Ims rinkėjus ir apkvailins, forumėnai keičia kailį - „Teisingumas ir tvarka“, Mums meduolis, jums špyga. Sukasi savųjų ratas- Eimantas ir vytauc'akas, Patogi valdžios kėdė, Tik užgriūna Es Tė Tė. Šaltas antrankių metalas, - Argi mano laisvei galas! Adminėlis inkščia, rauda. Net ir merui, vai kaip skauda. O čia deep'as vėl pragydo: -Provokacija, suklydo! Nedaviau aš pinigų, Mantai kur tu, aūūū!!!!!! Tyli Mantas, Dirgėlionis, Situacija juk nemaloni, Šauk nešaukęs, kad tu ką, Apsišikom dar kartą.

Pastabos :
        Mantas - Mantas i.
        Vytauc'akas - vytauc
        Eimantas - eimantas
        dariukas - Darius Bisikirskas
        Dirgėlionis - Gintautas
        Pasaulį reikia susprogdint, kad žmonės būtų laisvi, nes tada visos sienos išlėks į orą.

Comment

o siaip as ir gavau, o vat rasau apie seniau viena veikeja pasireiskusi, tik kaskaip niekur nerasiau:
          "Iš pat pradžių susilaukiau labai griežtos kritikos dėl savo pozicijos naujų statybų atžvilgiu.Tiksliau, net ne kritikos, o tikro "varymo" ant manęs.Taipogi buvau apkaltinatas "homofobija", nes išdrįsau viešai pareikšti, kad homoseksualai yra iškrypėliai.Ir vis dažniau sulaukdavau išskirtinio dėmesio savo asmenybei, kai po vieno mano komentaro forumiečiai ilgai mane visokeriopai peikė.Pvz. :
          "Memelenderi, ar gali į "Mūsų nuotraukos" skyrių įdėt savo atvaizdą? Kai labai ant ko supyksiu ar bus labai liūdna, pažiūrėsiu į tave ir suprasiu, kad yra žmonių, kuriems dar blogiau nei man..."
          "Visais laikais Klaipėdos temos buvo normalaus ir kontruktyvaus bendravimo oazės, kol deja šio forumo nesurado atsiprašant spoguotas snarglys, tik ir temokantis sėti kritiką, nusivylimą ir depresiją, pas kurį pykčio daugiau nei pats pensininką, nesugebantį susimokėti už šildymą, o juk berniukui tik 16a metų...
          Mergos turėtų rūpėti tokiam amžiuj..."
          "Jau tikrai atsibodai su savo kritikom... Važiuok į Šilutę gyvent, kur niekas tos saulės neužstos ir jokių dangoraižių nėra."
          "Cia vienam Klaipedos gynejui paranoja, per 3 menesius 250 zinuciu apie viena ir ta pati prirase.Visur priesai, vagys ir melagiai.Metas pradeti mastyti"
          Na, vienu žodžiu, nebuvau mėgstamas gerbiamų forumiečių tarpe.Netgi atvirkščiai.Matyt, per daug priprato gerėtis K&D "šedevrais" Klaipėdos istoriniame centre, kad patalogiškai nepakenčia kritikos.O kai kurie, atvirai tyčiodamiesi, net nekreipė dėmesio į mano dėstomas mintis, tik vertino mano asmenybę, nors net nepažįsta manęs.Tačiau tai buvo man ne kliūtis - rašiau drąsiai toliau, viską, ką maniau.Tik va tada susiduriau su "Miestai ir architektūra" adminu, ponu Mantu Indrašiumi.Po eilinio mano ir vieno klaipėdiečio ginčo jis mane nubaudė skirdamas 1 baudos tašką už "forumiečių įžeidinėjimą".Na spręskite patys, ar būta įžeidimo, ypač turint omeny epitetus, kuriuos mano atžvilgiu pavartojo atskiri forumiečiai ir nė vienas nebuvo niekaip nubaustas:
          Bet tai buvo tik mano vargų tame forume pradžia.Netrukus, parašęs kritišką atsiliepimą apie čigonų, gyvenančių taboruose, gyvenimo būdą, buvau nubaustas 2 baudos taškais už "Homofobiniai, rasistiniai ir kt" (įžeidimai) ir buvau pašalintas savaitei.Praėjus tam terminui iš karto buvau nubaustas, pažeidžiant forumo taisykles, už "forumiečių įžeidiniejimą", nes parašiau asmeninę žinutę, kuri pagal taisykles nėra traktuojama kaip pranešimas, tokiam Gintautui Dirgėlai, kitaip tariant, forumiečiui Gintautui.Jis forume miestai.net atstovauja bendrovei "Neo Group".Dėl pastarosios bendrovės, kuriai priklauso chemijos gamykla prie Klaipėdos, visai šalia mano namų, kuri "gerina" mūsų sveikatą ir atmosferą, ir kilo ginčas.Daug sykių rašiau forume "Miestai ir architektūra" apie tos bendrovės veiklą ir klaipėdiečių interesų ignoravimą.Pono Gintauto Dirgėlos buvau kaltinamas šmeižtu už savo pasisakymus.Kai vienąsyk parašiau jam asmeninę žinutę, kur sukritikavau jo atstovaujamos bendrovės veiklą ir poveikį Klaipėdos žmonių sveikatai, paminėjau man žinomus faktus apie tos bendrovės savininkus ir jų ryšius (būtent dėl jų VSD slapta pažyma rekomendavo Vyriausybei neįtiraukti "Neo Group" į Klaipėdos LEZ teritoriją), atsakymo negavau.Užtat po dviejų savaičių buvau pašalintas dviem savaitėm.Na, suprantu, Gintautas Dirgėla su bendrove "Neo Group" - įtakingi žmonės.Gal ne apie tuos pašnekėjau ?Nutariau nepasiduoti.Parašiau Mantui Indrašiui, kad nepamirštų vadovauti taisyklėmis ir nebaustų už tai, už ką pagal taisykles nebaudžiama.Atsakymo nesulaukiau.Sulaukiau pašalinimo trims mėnesiams.Tada, vieno forumiečio patartas, sąmoningai pažeidžiau taisykles ir užsiregistravau iš naujo.Jau po dviejų dienų mane išaiškino ir išvarė, kaip ten buvo parašyta "iki Niekada".Bandydamas išsiaiškinti, kur slypi mano kaltė, negavau jokio atsakymo.
          Tad, drįstu teigti, kad forume "Miestai ir architektūra" negalioja teisyklės, nes adminas Mantas Indrašius pats jas pažeidžia.Ir dar ten nėra jokios žodžio laisvės.Su manimi, dėl mano nuomonės neatitikimo "forumo politikai" buvo susidorota.Matyt, Gintauto Dirgėlos, kuris, beje, yra VU TSPMI "globėjų tarybos" narys (kiti tos tarybos nariai Albinas Januška ir Rimandas Stonys), skundas forumo valdybai buvo geras pretekstas mane išvaryti ilgam, o galiausiai ir visam laikui.Jau nuo pat pradžių jaučiau spaudimą ir forumeičių ir valdybos pusės, kad nesireikščiau ir nerašyčiau apie tai, apie ką jie nenori, kad rašyčiau.Dabar praradau bet kokią viltį teisėtai ar neteisėtai grįžti į tą forumą.Bet norėčiau kitiems patarti - jei norite ten registruotis ar jau estae užsiregistravę - nesiregistruokite ir nerašykite ten.Tegu Mantas su savo draugais šlovina dangoraižius ir gėjus.Ir tegu nevaidina laisvo forumo.Kai tos laisvės nėra."
          Rašė - MEMEL'n'ERIS
          Ziauru...
          Ditch Witch HT150. Tai super traktorius. :D

Comment

Aš tai pavyzdžiui irgi nesu patenkintas šio forumo adminais, kadangi neberadau labai geros temos "moterys ir merginos, kurios jums patinka" ar kažkaip panašiai. Visai įdomu, kodėl ši tema buvo pašalinta.

Comment

Parašė mindakas Rodyti pranešimą
              Aš tai pavyzdžiui irgi nesu patenkintas šio forumo adminais, kadangi neberadau labai geros temos "moterys ir merginos, kurios jums patinka" ar kažkaip panašiai. Visai įdomu, kodėl ši tema buvo pašalinta.
              Todėl, kad ten vienas veikėjas jau neturėjo saiko...
              „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Parašė Tadas Rodyti pranešimą
                Todėl, kad ten vienas veikėjas jau neturėjo saiko...
                Bet tada galima tą vieną veikėją ir bausti. Kodėl reikia pritaikyti kolektyvinę atsakomybę, kada visi kalti už vieną?
                I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
                Parama Siaurojo geležinkelio klubui

Comment

Net nuotaiką pakėlė
                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

Comment

Parašė Reptilias Rodyti pranešimą
                      aManXP a.k.a. Memelenderis pasirodo yra puikus poetas
                      Štai naujausias jo darbas

EIKIT JŪS, Forumščikai
                      Trenkė Mantas su ranka: -Vieną kartą bus tvarka! Imsime kyšius be baimės, Vienas žingsnis iki laimės. Ir Dariukas nesuglumo: -Reikia mums ir teisingumo, Memelenderių pulkai Baigia mus užknist juodai. Ims rinkėjus ir apkvailins, forumėnai keičia kailį - „Teisingumas ir tvarka“, Mums meduolis, jums špyga. Sukasi savųjų ratas- Eimantas ir vytauc'akas, Patogi valdžios kėdė, Tik užgriūna Es Tė Tė. Šaltas antrankių metalas, - Argi mano laisvei galas! Adminėlis inkščia, rauda. Net ir merui, vai kaip skauda. O čia deep'as vėl pragydo: -Provokacija, suklydo! Nedaviau aš pinigų, Mantai kur tu, aūūū!!!!!! Tyli Mantas, Dirgėlionis, Situacija juk nemaloni, Šauk nešaukęs, kad tu ką, Apsišikom dar kartą.

Pastabos :
                      Mantas - Mantas i.
                      Vytauc'akas - vytauc
                      Eimantas - eimantas
                      dariukas - Darius Bisikirskas
                      Dirgėlionis - Gintautas
                      Pamiršai kažką (ar čia tik man šitas prierašas):
                      Ir atskirai padėkosiu už "šiltus" žodžius ponui Eidviui - iškrypėliui P***, Adiokui - durneliui 'malalietkai", ir priedurniui Ašui.
                      Ačiū už atvirumą. Parašyk dažniau
                      Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

/\ omfg kas nors pakeiskit man pampersus

Comment

/\
                          Aš šiandien grįžęs namo ir įsijungęs forumą, taip pat gerą minutę nuoširdžiai juokiausi paskaitęs šitą žinutę, kurią taip pat gavau asmeniškai, kaip matyt ir daugelis kitų .

Comment

Apie Mantą Pyderašių ir šitą forumėlį :::::::::::::

Trenkė Mantas su ranka: -Vieną kartą bus tvarka! Imsime kyšius be baimės, Vienas žingsnis iki laimės. Ir Dariukas nesuglumo: ...

Vargšas žmogus... Matyt neturi ką veikt.

Comment

Ir man parase sis "Paukštelis"

Tu raudona išgama, kad tave kur velniai, šūdžo gabalas ruskiškas, stribvaiki tu anarchistinis.Kad tu Siboran gyvuliniame vagone nukaktumei, NKVdistų kankinamas, debile raudonšikni.Kaip Lietuvos žemelė nešioja tokius IŠGAMAS, kaip tu ?

Memelenderis

Comment

Haaa haaa, pirma nakties, prikelsiu visą rajoną . Šešiolikos metų bernas...

Comment

Na man kiek ir užkniso...Bent man tai tapo AŽ dėžutės spam'inimu. Ar įmanoma kaip nors tai sustbadyti, ar yra forume funkcija nukreipti atgal jo žinutes? Nes jei taip ir toliau produktyviai bus siuntinėjamos žinutės, tai už savaitės nebus vietos... O gražių žodelių ir aš sulaukiau, bet nuo komentarų susilaikysiu/-iau.
                                  Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                                  Dordrechtas/Haarlemas
                                  Nesebaras/Plovdivas
                                  Kiolnas

Comment

gaila man neparase... bet juokinga skaityti

Comment

tai juk kas savaite naujus nikus galvojasi. kaip tu apsidrausi. ligonis ir tiek jis. paskaitau pirma sakini ir suprantu apie ka kampas. tada belieka tik istrinti.

ZMOGAU, GYDYKIS KOL NEVELU...

Parašė tivoli Rodyti pranešimą
                                      Na man kiek ir užkniso...Bent man tai tapo AŽ dėžutės spam'inimu. Ar įmanoma kaip nors tai sustbadyti, ar yra forume funkcija nukreipti atgal jo žinutes? Nes jei taip ir toliau produktyviai bus siuntinėjamos žinutės, tai už savaitės nebus vietos... O gražių žodelių ir aš sulaukiau, bet nuo komentarų susilaikysiu/-iau.
                                      www.tomflagman.com

Comment

Ir aš eilinį kartą gavau dozę spamo. Vėl šizofrenijos priepuolis užėjo. Reikėtų išsiaiškinti jo IP adresą ir nusiųsti ten geruosius žmones baltais chalatais, vis dėlto reikia gelbėti žmogų ir visuomenę nuo jo problemų. Maža ką, pradėjo nuo siautėjimo internete, paskui žiūrėk gatvėje užeis prisiminimai apie išmetimą iš forumo ir užpuls kokį niekuo dėtą žmogų. Jau net nebejuokinga, o graudu darosi.
                                        Jūsų,
                                        Analitikas PlėtRa™

Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

Comment

Jeigu aš, palyginti toks nereikšmingas forumietis vakar gavau 5 žinutes, tai reikėtų pagalvoti kiek laiškų gauna Mantas .Kai pasiskaitai, tai ir lietus už lango pradeda patikti...
                                          Pasaulį reikia susprogdint, kad žmonės būtų laisvi, nes tada visos sienos išlėks į orą.

Comment

Working...
                                          X