Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Na, gerai - atspindi runkelių požiūrį. Tada aš nesu runkelis .
    N N N

Comment

Parašė Himleris Rodyti pranešimą
      Ną kodėl ? Atspindi tradicinio Lietuvos runkelio požiūrį.
      Kaip pats pasakei, tai neatspindi eilinio statistinio lietuvio požiūrio, o tik tam tikros jų dalies. Todėl dalies (blogesniosios) požiūrio platinimas ir pateikimas kaip bendrinio turės neigiamos įtakos likusiems.

Lygiai kaip ir ta versija apie švedų požiūri, arba versija apie amerikiečių.
      Švedų versija, nesakau, kad ji ideali ar pavyzdinė, kur kas labiau pasižymi tokia humoro savybe, kaip subtilumas.

Bet juk turbūt aš senamadiškas bambeklis? O gal tiesiog jaučiu atsakomybę bei manau kultūrą esant vertybe. Pasijuokti vieniems iš kitų kartais sveika, bet reikia mokėti tai daryti.
      Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Biški offtopico daugoka

Comment

Tomizmo piešinuke ne tai, kad subtilumo trūko, o kruopštumo, žodžių parinkimo. Taip tep lep padaryta. Bet netikiu, kad nesat kažko panašaus girdėję apie tai ką jis rašė. Na paprasčiausiai netikiu. Bet mums, aišku, gėda. Kaip visada
          Miestai.net Fb

Comment

Parašė Irmux Rodyti pranešimą
            Bet netikiu, kad nesat kažko girdėję apie tai ką jis rašė. Na paprasčiausiai netikiu.
            Jeigu esam, ar tai reiškia, kad ten pateikiami ne tiesioginiai įžeidinėjimai, bet humoras?

Bet mums, aišku, gėda. Kaip visada
            Turim ko gėdytis (šiuo atveju gėda, kad nemokam pajuokauti kultūringai). Bet geriau žvelgti į tai pro pirštus. Kaip visada.

Kiek tai buvo juokinga, o kiek tiesiog įžūlu, kiekvienam spręst pačiam. Aš gi ne auklė ir nemanau turintis tokią teisę (auklėti). Tačiau savo nuomonę pareikšti norėjau.
            Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Himleri, jei turi geru ideju, mano PM visada atviras

Comment

Kaip teisingai Tomizmas pastebėjo, Švedų pateiktame piešinuke ne ką geresni įvardinimai :
                PEDOS
                Negroes
                Hookers
                Bitch
                Juos priimti, kaip humorą ar įžulumą? Tas pats Š...., tik gražiau "apvilktas" Bet kodėl tai nesulaukė tokios audringos reakcijos kaip šis?

Man atsakymas aiškus
                Paskutinis taisė Irma; 2008.08.20, 01:48.
                Miestai.net Fb

Comment

As kai kalbejau su latviais ir paklausiau apie zirga galva, tai jie sake kad latvija (zemelapi) panasi i arklio galva ir viskas, pykt nepyksta. Tiesa prie to pacio mazas anekdotas: Kokia geriausia dovana latviui? Pilna masinos bagazine sieno

Comment

Pagavau kablį ant tos žirgo galvos.

Žodyne ( http://www.letonika.lv/groups/defaul...&g=2&q=&h=3744 ) rašo -

.....
                    zirga galva - kvailys, avigalvis
                    .....

Dar prieš tai žinojau, kad latviams tas apibūdinimas tikrai nepatinka, ir dauguma tikrai supranta, kad šitaip lietuvių yra pašiepiami

O iš kur kilęs šis pasakymas, jau kita kalba, nors tikiu, kad versija apie turgų yra tiesa.

P.S. Gali būti versija, kad šis žodžių junginys latvių - lietuvių žodyne atsirado tik lietuvių dėka

Comment

/\ Girdėjau ir aš vieną versiją iš kur ta "Dzirgo galva" atsirado. Lygtais, karo metais Latvijoje, kuomet jau vyravo badas ir nebuvo, ką valgyti - tai šie valgydavo arklius.

Nežinau kiek reali ši versija, bet girdėjau iš vienos etnologijos studentės.
                      Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                      Dordrechtas/Haarlemas
                      Nesebaras/Plovdivas
                      Kiolnas

Comment

Meilė...
                        www.scriptorium.ie

Comment

Irgi susije su olimpiada:
                          http://www.mignews.com.ua/articles/314377.html
                          Mano blogas kaip aš pastačiau savo svajonių namą.

Comment

Parašė Tadas Rodyti pranešimą
                            /\

Įdomu kokią nuomonę susidarytų latvis, pamatęs kaip lietuviai vaizduoja jo šalį.
                            Galvoji, Latvijos degradai visiškai ant Lietuvos nestumia?

Parašė LBP Rodyti pranešimą
                            Himleri, tai tu rodyk SAVO stereotipus.... Sutik, Tomizmo versija neatspindi daugumos lietuvių Europos suvokimo. Aišku, jei kalbam apie prasigėrusius ir neišsilavinusius asmenis, gyvenančius nebūtinai kaimuose, tada piešinys gal ir atitinka tų subjektų matymą. O jei tai tebuvo PATIES TOMIZMO Europos matymas, tada viskas normoj. Tačiau jis tai pateikė kaip daugumos lietuvių suvokimą - tai mažų mažiausiai žeidžia bent 4 šio forumo dalyvius.
                            Lietuva, kad ir kaip būtų gaila, kol kas nėra labai civilizuota valstybė. Aš labai džiaugiuosi, kad šitame forume beveik be išimčių (Memelenderis mano blogo komentaruose dar ir dabar kartas nuo karto įmeta kokį "Mantas Pyderašius" ar "pyderų miestai.net forumas") lankosi vien civilizuoti ir europietiški/vakarietiški asmenys. Tiktai vienas skirtumas mus visus dalina į dvi dalis: vieni bendrauja su protingais žmonėmis ir mato aplink save neprotingus, kiti irgi bendrauja su protingais žmonėmis, bet aplinkui nemato neprotingų.

Comment

Parašė Irmux Rodyti pranešimą
                              Bet kodėl tai nesulaukė tokios audringos reakcijos kaip šis?

Man atsakymas aiškus
                              Tu pateik savo versiją, o aš pateiksiu savo.

Manoji:
                              a) savikritika - pirmiausiai (turbūt labiausiai lėmęs mano nuomonę veiksnys);
                              b) nesektinas pavyzdys nėra pasiteisinimas.

Reikėtų atidžiau peržiūrėt aną paveiksliuką, gal pernelyg drąsiai apdovanojau jį sąmoju.
                              Paskutinis taisė ; 2008.08.20, 18:58.
                              Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

http://ru.youtube.com/watch?v=k05YD_...eature=related
                                beg, borrow and steal

Comment

O Dieve

Comment

Lol Tomizmai. sitas geras

Comment

„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

tas bicas putliu veiduku tai gali patapti dar didesne zvaigzde negu purvaveidis is rusijos
                                        www.tomflagman.com

Comment

Parašė FlagMan Rodyti pranešimą
                                          tas bicas putliu veiduku tai gali patapti dar didesne zvaigzde negu purvaveidis is rusijos
                                          Manau ne, nes šios nuotraukos pirmą kartą pasirodė prieš 3-4 metus Taip, kad nebent jau buvo didesnė žvaigždė.
                                          P.

Comment

Working...
                                          X