Na, gerai - atspindi runkelių požiūrį. Tada aš nesu runkelis .
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Parašė Himleris Rodyti pranešimąNą kodėl ? Atspindi tradicinio Lietuvos runkelio požiūrį.
Lygiai kaip ir ta versija apie švedų požiūri, arba versija apie amerikiečių.
Bet juk turbūt aš senamadiškas bambeklis? O gal tiesiog jaučiu atsakomybę bei manau kultūrą esant vertybe. Pasijuokti vieniems iš kitų kartais sveika, bet reikia mokėti tai daryti.
Comment
-
Tomizmo piešinuke ne tai, kad subtilumo trūko, o kruopštumo, žodžių parinkimo. Taip tep lep padaryta. Bet netikiu, kad nesat kažko panašaus girdėję apie tai ką jis rašė. Na paprasčiausiai netikiu. Bet mums, aišku, gėda. Kaip visada*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąBet netikiu, kad nesat kažko girdėję apie tai ką jis rašė. Na paprasčiausiai netikiu.
Bet mums, aišku, gėda. Kaip visada
Kiek tai buvo juokinga, o kiek tiesiog įžūlu, kiekvienam spręst pačiam. Aš gi ne auklė ir nemanau turintis tokią teisę (auklėti). Tačiau savo nuomonę pareikšti norėjau.
Comment
-
Kaip teisingai Tomizmas pastebėjo, Švedų pateiktame piešinuke ne ką geresni įvardinimai :
PEDOS
Negroes
Hookers
Bitch
Juos priimti, kaip humorą ar įžulumą? Tas pats Š...., tik gražiau "apvilktas" Bet kodėl tai nesulaukė tokios audringos reakcijos kaip šis?
Man atsakymas aiškusPaskutinis taisė Irma; 2008.08.20, 01:48.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Pagavau kablį ant tos žirgo galvos.
Žodyne ( http://www.letonika.lv/groups/defaul...&g=2&q=&h=3744 ) rašo -
.....
zirga galva - kvailys, avigalvis
.....
Dar prieš tai žinojau, kad latviams tas apibūdinimas tikrai nepatinka, ir dauguma tikrai supranta, kad šitaip lietuvių yra pašiepiami
O iš kur kilęs šis pasakymas, jau kita kalba, nors tikiu, kad versija apie turgų yra tiesa.
P.S. Gali būti versija, kad šis žodžių junginys latvių - lietuvių žodyne atsirado tik lietuvių dėka
Comment
-
Irgi susije su olimpiada:
http://www.mignews.com.ua/articles/314377.htmlMano blogas kaip aš pastačiau savo svajonių namą.
Comment
-
Parašė Tadas Rodyti pranešimą/\
Įdomu kokią nuomonę susidarytų latvis, pamatęs kaip lietuviai vaizduoja jo šalį.
Parašė LBP Rodyti pranešimąHimleri, tai tu rodyk SAVO stereotipus.... Sutik, Tomizmo versija neatspindi daugumos lietuvių Europos suvokimo. Aišku, jei kalbam apie prasigėrusius ir neišsilavinusius asmenis, gyvenančius nebūtinai kaimuose, tada piešinys gal ir atitinka tų subjektų matymą. O jei tai tebuvo PATIES TOMIZMO Europos matymas, tada viskas normoj. Tačiau jis tai pateikė kaip daugumos lietuvių suvokimą - tai mažų mažiausiai žeidžia bent 4 šio forumo dalyvius.
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąBet kodėl tai nesulaukė tokios audringos reakcijos kaip šis?
Man atsakymas aiškus
Manoji:
a) savikritika - pirmiausiai (turbūt labiausiai lėmęs mano nuomonę veiksnys);
b) nesektinas pavyzdys nėra pasiteisinimas.
Reikėtų atidžiau peržiūrėt aną paveiksliuką, gal pernelyg drąsiai apdovanojau jį sąmoju.Paskutinis taisė Aš; 2008.08.20, 18:58.
Comment
-
Parašė FlagMan Rodyti pranešimątas bicas putliu veiduku tai gali patapti dar didesne zvaigzde negu purvaveidis is rusijosP.
Comment
Comment