Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Tikras Lietuvos patriotas...Turbūt dažė veidą aukštyn kojom arba "kreivame veidrodyje" žiūrėdamas
    Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
    Dordrechtas/Haarlemas
    Nesebaras/Plovdivas
    Kiolnas

Comment

Parašė Nikas Rodyti pranešimą
      Stai Jums ir kapitalizmo virsune
      Su socializmu lygintis dar toloka.

Dešiniau (paspaudęs ant video) rasi visą seriją filmukų, gali mėgautis. Bet ar tau verta gaišti laiką, juk tu nesuprasi, kad alkoholikų yra visur, kad tam tikri padugnės neatstovauja vienos ar kitos pasaulėžiūros. Tačiau jų procentinis kiekis skiriasi. O pasaulėžiūras atstovauja ja besiremiančių pusių elgsena. Rusijos ir jos elito elgsena kaip niekas kitas gerai parodo savą pasaulėžiūrą ir kiek ji yra apgailėtina. Todėl tavo ironiškas kapitalizmo, o jam kritikuoti tu naudoji problemą, kuri socializme kur kas opesnė, kvestionavimas visiškai nelogiškas.

Pamenu vieną tyrimą ir netgi jį kažkada citavau, kuriame užfiksuotas rusų pomėgis į tokius tauriuosius gėrimus, kaip antifrizas ir t.t. Taip pat statistika apie procentinę alkoholikų dalį tam tikrame mieste ir pan.

Bent jau kai kur Rusija pirmauja, ar ne? Tad didžiuokis į valias Taip tiesiog lengviau gyventi. Matai tai, ką nori matyti. Girdi tai, ką sako tau mielesnė pusė. Dar niekada nebuvo taip paprasta būti geriausia ir teisingiausia valstybe pasaulyje. Na, o problemų, tarkime, tiesiog neliks jų nematant. Jos nedidės.

Toks Rusijos piliečių požiūris yra viena didžiausių jos ydų. Jei ji turėtų bent kiek labiau savimonę lavinančią visuomenę, tai galėtų daug ką pakeisti. Bet, matyt, arba visuomenės dalis, kuri pasižymi minėta vertybe, yra įbauginta ir cenzūruota, arba situacija tikrai labai bloga, nes žlugęs net ir tautos mentalitetas, ne vien jos lyderių.
      Paskutinis taisė ; 2008.08.10, 15:08.
      Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

šitam forume, viršutiniame baneryje ką tik pamačiau tele2 reklamą, kurioje siūlomos 300 pigių minučių į visus tinklus. Paspaudęs ant nuorodos radau štai ką:

Pasiūlymas galioja pasirašius 24 mėn. sutartį iki 2008 metų liepos 30 dienos.
        Aš seniau buvau matęs, kad pasiūlymas galioja iki liepos 30, tai man buvo keista - nejaugi tele2 pratęsė akciją. Pasirodo, ne, bet kadangi nemanau, jog tai miestai.net administratorių klaidą (kaip pvz paveluotas banerių išėmimas), tai įdomu, ko tuo siekia TELE2..

pataisymas: na, gerai, užklausiau pas tele2 emailu, ir man parašė, kad akcija pratęsta mėnesiu.
        Paskutinis taisė somis; 2008.08.11, 15:29.

Comment

http://www.lewrockwell.com/blog/lewr...es/013117.html
          Originally Posted by

Comment

Parašė somis Rodyti pranešimą
            <...> nemanau, jog tai miestai.net administratorių klaidą (kaip pvz paveluotas banerių išėmimas) <...>
            Forumo administracija pati reklaminių plakatų netalpina. Tai daro interneto reklamos bendrovė, kuri turi išsinuomotą plotą šiame forume ir su kuria šio forumo administracija yra pasirašiusi sutartį. Gali būti nebent tokios išimtys, kai gavus priimtiną pasiūlymą dalis eilės plakatų rotacijoje paskiriama kažkuriam individualiam užsakymui.

Žinoma, visiškai įmanomas ir tavo variantas, bet, šiuo atveju, esu įsitikinęs savo teisumu.

Pagal tai, ką matau užkraudamas puslapį, naudojamasi AdClick reklamos tinklo paslaugomis.
            Paskutinis taisė ; 2008.08.17, 20:20.
            Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

When a man lies, he murders some part of the world

Comment

Bushas tapšnoja

Comment

Paskutinis taisė NIR_Rimc; 2008.08.13, 09:05.

Comment

kasalotas.com

Comment

Roflol :d :d :d

Comment

Comment

Uzkreciantis juokas

Panasu bajeri esu maximoj mates. Just cola butelys nukrito nuo lentynos, pasoko i virsu ir sprogo tai 10 metru spinduliu viskas buvo aptaskyta
                          Paskutinis taisė Mjso; 2008.08.12, 22:07.

Comment

Gerai čia

Comment

luztu nebesveikai

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=VtMBm9t2UNg

Comment

Comment

„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas

Comment

/\
                                      O siaube...

Comment

George'o Bush'o nuotykiai tęsiasi:

Comment

Oh noe wrong geek

Comment

Working...
                                          X