Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąStai Jums ir kapitalizmo virsune
Dešiniau (paspaudęs ant video) rasi visą seriją filmukų, gali mėgautis. Bet ar tau verta gaišti laiką, juk tu nesuprasi, kad alkoholikų yra visur, kad tam tikri padugnės neatstovauja vienos ar kitos pasaulėžiūros. Tačiau jų procentinis kiekis skiriasi. O pasaulėžiūras atstovauja ja besiremiančių pusių elgsena. Rusijos ir jos elito elgsena kaip niekas kitas gerai parodo savą pasaulėžiūrą ir kiek ji yra apgailėtina. Todėl tavo ironiškas kapitalizmo, o jam kritikuoti tu naudoji problemą, kuri socializme kur kas opesnė, kvestionavimas visiškai nelogiškas.
Pamenu vieną tyrimą ir netgi jį kažkada citavau, kuriame užfiksuotas rusų pomėgis į tokius tauriuosius gėrimus, kaip antifrizas ir t.t. Taip pat statistika apie procentinę alkoholikų dalį tam tikrame mieste ir pan.
Bent jau kai kur Rusija pirmauja, ar ne? Tad didžiuokis į valias Taip tiesiog lengviau gyventi. Matai tai, ką nori matyti. Girdi tai, ką sako tau mielesnė pusė. Dar niekada nebuvo taip paprasta būti geriausia ir teisingiausia valstybe pasaulyje. Na, o problemų, tarkime, tiesiog neliks jų nematant. Jos nedidės.
Toks Rusijos piliečių požiūris yra viena didžiausių jos ydų. Jei ji turėtų bent kiek labiau savimonę lavinančią visuomenę, tai galėtų daug ką pakeisti. Bet, matyt, arba visuomenės dalis, kuri pasižymi minėta vertybe, yra įbauginta ir cenzūruota, arba situacija tikrai labai bloga, nes žlugęs net ir tautos mentalitetas, ne vien jos lyderių.Paskutinis taisė Aš; 2008.08.10, 15:08.
Comment
-
šitam forume, viršutiniame baneryje ką tik pamačiau tele2 reklamą, kurioje siūlomos 300 pigių minučių į visus tinklus. Paspaudęs ant nuorodos radau štai ką:
Pasiūlymas galioja pasirašius 24 mėn. sutartį iki 2008 metų liepos 30 dienos.
pataisymas: na, gerai, užklausiau pas tele2 emailu, ir man parašė, kad akcija pratęsta mėnesiu.Paskutinis taisė somis; 2008.08.11, 15:29.
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimą<...> nemanau, jog tai miestai.net administratorių klaidą (kaip pvz paveluotas banerių išėmimas) <...>
Žinoma, visiškai įmanomas ir tavo variantas, bet, šiuo atveju, esu įsitikinęs savo teisumu.
Pagal tai, ką matau užkraudamas puslapį, naudojamasi AdClick reklamos tinklo paslaugomis.Paskutinis taisė Aš; 2008.08.17, 20:20.
Comment
Comment