Idomu koks tikslas ir siekiai publikuojant tokia nuotrauka? Parodyt kokie "mes vyrai" ? Juokinga.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
/\
Jono nuotrauka.
Sekant kontrastą, A. Kupčinskas - konservatyvus žmogus (ne veltui konservatorius), gal tai įtakoja Kauno raidą, lygiai kaip ją įtakojo, vėl atsižvelgiant to paties kontrasto, A. Zuoko valdymas Vilniui?
Ką pasirinktumėte (su Imbrasu nelyginu, nėra prasmės), pažangųjį/inovatyvųjį ar konservatyvųjį variantą?
Comment
-
Riedis yra snobiška nesamonė, įdomu būtų jei kas pateiktų bent vieną argumentą kuom jis geriau už dviratį.
P.S įdomu kuom Imbrasas važinėja.„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė Himleris Rodyti pranešimą
P.S įdomu kuom Imbrasas važinėja.gera gyventi gerai
Comment
-
/\ Dviračiu važiuojant bent sportuoji. Iš Segway, jokios asmeninės naudos nematau, išskyrus kad tai tokia pati transporto priemonė kaip ir dviratis. O sugretinimas liberalus vs. konservatyvus temoje "šiaip linksma" (dėl naudojamos transporto priemonės), nei šis, nei tas.
O aš į centrą/universitetą centre/darbą irgi važinėju dviračiu nuo partizanų galo, tad nematau, kas čia yra linksmo, taipogi. Patys pabandykit minti dviračiu, gal nebūsit skeptiški ... patiks ir patys prisidėsit prie kas mėnesinės "kritinės masės".
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąO sugretinimas liberalus vs. konservatyvus temoje "šiaip linksma" (dėl naudojamos transporto priemonės), nei šis, nei tas.
Transporto priemonė nieko neįrodo, tačiau yra išraiškos dalis ir leidžia bent apgraibomis vertinti. Pasaulėžiūros, vertybių išraiškos. Todėl pasiūliau rinktis ne dviratis ar riedis, bet tarp pasaulėžiūrų.
Na, yra tame prasmės ar ne, kiekvienam savas sprendimas
O aš į centrą/universitetą centre/darbą irgi važinėju dviračiu nuo partizanų galo, tad nematau, kas čia yra linksmo, taipogi.
Comment
-
Parašė Himleris Rodyti pranešimąRiedis yra snobiška nesamonė, įdomu būtų jei kas pateiktų bent vieną argumentą kuom jis geriau už dviratį.
P.S įdomu kuom Imbrasas važinėja.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąMantai:
O kiek asmeninių dušinių galima įsirengti už riedžio kainą?
Dar edit: Jei būčiau meras pirkčiau dvivietį dviratį ir mane vežiotų vairuotojas
Prisipažinkit kas sugalvojot žodį riedis.Paskutinis taisė rat; 2008.07.18, 00:10.
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąO kiek asmeninių dušinių galima įsirengti už riedžio kainą?
~15 000 litų, reikalingi riedžiui, gali ir neviršyti minėtos sumos
Parašė rat Rodyti pranešimąPrisipažinkit kas sugalvojot žodį riedis.Paskutinis taisė Aš; 2008.07.18, 00:13.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąVLKK Visai neblogas naujadaras :geras
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąNežinau nežinau, prisimenant darželio laikus - ttt ttttt ttttt Chem
O ir asociacija nėra baisiai nekultūringa ar panašiaiPaskutinis taisė Aš; 2008.07.18, 00:19.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąJei reikės atvesti vandentiekį į tam tikrą patalpą, taipogi įrengti kanalizaciją, jei įskaičiuosime vandens sunaudojimą, papildomą maisto vartojimo norint atgauti sudegintas kalorijas važiuojant, laiko gaišimą neišnaudojant jo ekonomiškai (sau) prasmingai, bei pačią dušinės įrangą ar net dušo kabiną, tai tie ~15 000 litų, reikalingi riedžiui, gali ir neviršyti minėtos sumos
Ši diskusija vis labiau atitinka temos pavadinimą.
Comment
-
Parašė astralindy Rodyti pranešimąAtskaičiuok nuo riedžio "uždirbtų" pinigų išleistus gerinti blogesnei sveikatai <...>
Esu įsitikinęs, daktaras galėtų pakomentuoti plačiau. Kur jis kai jo reikia
Comment
Comment