Pirma karta skaitau gyvenime
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Parašė somis Rodyti pranešimąTai va kodėl Rusijos prezidentai galvoja, kad rusų tauta yra didi.Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė L33T Rodyti pranešimąSiek tiek is mokyklos kronikos
http://youtube.com/watch?v=srOU8Rgoh5U„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąIš čia.
Comment
-
Kokios mados turėjo vyrauti 2000m., anot kai kurių JAV 5-6 dešimt. dizainerių. Tas gale žmogus - caras idealus vyras, bet kokiai moteriai 2000m. Net mobilusis net ant diafragmos primontuotas, bei kišenė monetoms
Patiko dar kai pasakė: "Someone is predicting that the skirts will disappear entirely. The pants would be worn in the future". Pasakė lyg būtų, kažkokia naujovė (nors aišku buvo didelis pasipiktinimas vakaruose, kada iškilo Coco Channel su revoliucinga idėja, jog kelnes gali ir moterys dėvėti ). Patinka tokie retro vaizdeliai.
Comment
-
Vėliau ji sužinojo, kad migrantas darbininkas, pasivadinęs Johnu, jos sodo gale prisiglaudė po to, kai buvo atleistas iš darbo ir iškraustytas iš namų. Jis manė, kad neužrakinta plytinė daržinė buvo apleista ir niekieno nenaudojama.
K. Dudley pasakojo: „Sunku patikėti. Atvykę policininkai mėgino su juo pasikalbėti, bet išpešė tik tiek, kad jo vardas buvo Johnas, kad jis čia gyveno penkias dienas ir kad jis buvo sunkvežimių vairuotojas ir kranininkas. Neįsivaizduoju, kaip jam tai pavyko. Aš visuomet buvau namuose, vadinasi jis įsikūrė tiesiai man po nosimi“.
Klok visą tiesą, John'ai
Comment
-
Parašė Pauliukas Rodyti pranešimąLiundna gal net..Paskutinis taisė Perfect; 2008.07.14, 23:07.
Comment
Comment