Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Juokinga kaip paprastas žmogus "varto" policininkus.
    „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Policininkų požiūris į darbą man čia juokinga T.y. kaip jie pradėdami dirbti su įstatymais susipažysta... Neturi visiškai ką atsakyt būdami dergiami
      Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
      Retromobile 2007
      "Kova 1". Driftingo čempionatas
      "Foje" Gali Skambėti Kitaip
      Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
      BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
      Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Kad dauguma policininkų įstatymų nelabai žino....
        Kairiarankių klubas - Left.lt

Comment

Man tai verkt norisi pasiziurejus i juos, tokie keliu policininkai kokie yra darbar yra visiskai nereikalingi.Geriausia fraze kuria esu is policininko lupu isgrides buvo:
          "Sakyk suma ir busi isganytas ".Kazkaip gaila man tos Lietuvos
          Pasaulį reikia susprogdint, kad žmonės būtų laisvi, nes tada visos sienos išlėks į orą.

Comment

Parašė Tadas Rodyti pranešimą
            Juokinga kaip paprastas žmogus "varto" policininkus.
            Tegul nuvažiuoja tas ,,paprastas'' žmogus į kokią Prancūziją ar JAV ,,pavartyti'' pareigūnų, įdomu ar tada būtų labai linksma jam.
            Paskutinis taisė Lettered; 2008.06.25, 01:42.
            Flickr

Comment

Turiu du pastebėjimus:

1. Ne visi to įžūlaus keleivio teiginiai ir apeliacijos yra logiški, kai kur tai tik noras pasikabinėti;
              2. Mano supratimu, kai žmogus mato ydingą situaciją, jis ją keičia efektyviausiu būdu. Šiuo atveju aš rinkčiausi tokį variantą: sąrašo pavidalu surašyčiau man įtartinas KET ar kelio ženklinimo, pareigūnų darbo dalis kartu su savo konkrečiais konstruktyviais pasiūlymais. Dabartinė situacija man tikrai nėra panaši į konstruktyvią.

Kad policininkai kartais neturi pakankamos kompetencijos atsakyti, tai negerai, bet to žmogaus bandymo keisti situaciją pobūdyje matau ne ką mažiau minusų. Sakyčiau taip, susidaro įspūdis, kad pakeisti tą situaciją jam rūpi mažiausiai, o siekis tėra pasimėgauti tam tikrų spragų suteikiama privilegija pabūti užsikorus kitam ant sprando.
              Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                Tegul nuvažiuoja tas ,,paprastas'' žmogus į kokią Prancūziją ar JAV ,,pavartyti'' pareigūnų, įdomu ar tada būtų labai linksma jam.
                JAV turbut iskart kviestu pastiprinima, tada penkiese su nutaikytais i vairuotoja pistoletais rankose lieptu jam lipt is masinos, gultis ant zemes, trise spardytu ir detu antrankius, like du tebestovetu nutaike ginklus i "itariamaji". O paskui vaidintu didvyrius per dokumentines laidas, pasakodami, kaip sulaike pavojinga nusikalteli.

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                  JAV turbut iskart kviestu pastiprinima, tada penkiese su nutaikytais i vairuotoja pistoletais rankose lieptu jam lipt is masinos, gultis ant zemes, trise spardytu ir detu antrankius, like du tebestovetu nutaike ginklus i "itariamaji". O paskui vaidintu didvyrius per dokumentines laidas, pasakodami, kaip sulaike pavojinga nusikalteli.
                  „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas

Comment

man atrodo visas linksmumas yra ne čia, bet tame, kaip jie po to valytų šitą vagoną

Comment

Mantai, saugokis :

2008-06-26 19:20 :: Parašė MEMEL&der'is (74.86.60.98)

Nu ką aš tau parodžiaiu ?Nesuprantu - matai tik vieną pusę, kas tau brukama.O iš kitos pusės pažiūrėti bijai.Nepatogu gal kažkaip.Siūlau pabandyti.O forume aš ponui Mantui ir kitiems išgamoms jų vietą dar parodysiu.
                        Sekmės kuriant reklaminį ir šūdo perpildytą "blogą".

(via)

Comment

Nu jo isterikas toks biškį.

Comment

Įdomu ar kokiai nors partijai jis priklauso, seime labai tiktų.

Comment

Vakaras.
                              Šeima sedi prie stalo, vakarieniauja.
                              Staiga sunus klausia:
                              - Mama kas yra minetas???
                              Mama "šiuolaikiška", žino, kad su vaikais reikia šneketi apie sexa. Šviesti juos lytiškai, sako:
                              - Minetas sunau, tai kada vyriška lytini organa imi i burna...
                              Tevas, visas susinervines, griebia šaukšta ir terkš bobai i kakta...
                              - Ne imi, o duodi blt. Taigi sunu augini...

Comment

Kada kuro kainos varo į neviltį

Paskutinis taisė krumash; 2008.06.28, 10:35.

Comment

You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

I tema del kylanciu kuro kainu

Comment

Parašė Mjso Rodyti pranešimą
                                      I tema del kylanciu kuro kainu

Kaip šlykštu, koks vulgarumas
                                      xXx. Purvina fantazija. Kai nerūpi niekas, ką sako kiti. Kai paskęsti tyloje, cigaretės dūmuose ar glamonių kvaituly.

Comment

Koks prastas humoro jausmas

Comment

Parašė Mjso Rodyti pranešimą
                                          Koks prastas humoro jausmas
                                          Tikrai ne jos.

Comment

Working...
                                          X