Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimą
    Laiško autorius -Memelanderis:

ATVIRAS LAIŠKAS VISIEMS FORUMO NARIAMS (TĘSINYS).

--------------------------------------------------------------------------------

Tu esi pašalintas iki Niekada dėl šios priežasties:
    Daugiau tavęs ir tavo klonų čia matyt nenorim

Štai ką Mantas su savo bendražygiais padarė.Jie mane išvarė už teisybę.Aš nukentėjau už ŽODŽIO LAISVĘ.Jie tiesa akis bado.Jie visi nupirkti NEO Group.Ir tarnauja stambiajam kapitalui.Tad mano pasisakymai prieš Klaipėdos miestą nuodijančius NEO Group atstovus, tiksliau atstovą - Gintautą Dirgėlą ir sukėlė administratorių pyktį.Jie daug kartų pažeidė taisykles, šalindami mane NE UŽ PRANEŠIMUS, BET UŽ AŽ.Ir dabar galutinai pašalino mane.Kviečiu visus Forumiečius kilti į kovą už ŽODŽIO LAISVĘ ir skaidrumą šiame Forume, kurie administracijos ir jai vadovaujančio Manto yra kasdien paminami.
    Taip, kaip mane pašalino už teisybę, tai gali pašalinti ir bet ką.JUS taip pat.Tad jau dabar verta susirūpinti savo tesiėmis šiame Forume.Prieš registruodamasis sutikai su taisyklėmis ?Mantui ir jo pakalikam tai - ne bėda.Jie taisyklių nepaiso.Kas moka, tas ir muziką užsako.O ar žinote, kad jūsų asmeninės žinutės SEKAMOS ?Dar nežinote ?Tai susimąstykite, nes galite skaudžiai nukentėti dėl to.Apsispręskite, už ką jus - UŽ TEISYBĘ IR SKAIDRUMĄ, ar UŽ NUOLANKUMĄ, PADLAIŽIAVIMĄ, TAISYKLIŲ NEBUVIMĄ, SAVIVALIAVIMĄ IR DVIGUS STANDARTUS ?Visi kartu, kas tik galite: kurkite temą, kurioje bus reikalaujama SKAIDRUMO ir aukščiau išdėstytos situacijos išaiškinimo.Kitaip mano atvėjis taps precendentu.Ir tada vissims jums bus labai blogai.
    Parašė Paulius Rodyti pranešimą
    Laiškutį gavau:
    Parašė Vaidaz

DEKLARACIJA

Sveiki visi, skaitą mano rašytus žodžius.
    Iš šito forumo išvarytas aš esu už tai, kad mąstau savo galva, o ne aklai tikiu Vakarai, "Lietuvos rytu", paxistais ir atskirų įtakingų bendrovių paistalais.
    Prašau forumo valdybą leisti man toliau laisvai reikšti savo mintis, o visų kitų geros valios lietuvių - [paraginti Forumo valdybą pasikeisti - iš diktatorių virsti bendraforumiečiais.
    Pagarbiai, Memelederis
    Parašė Reperis

UŽ ŽODŽIO ALISVĘ VISI KARTU.

Sveiki, Lietuvos piliečiai/forumiečiai !
    Kovokim už žodžio laisvę kartu.Šiandien - aš, o rytoj būsi tu .
    Šalin Manto diktatūrą.Už laisvę.
    Paskutinis taisė ; 2008.06.11, 19:30.
    Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Nu bet ir yra debilų..

Comment

Bet Mantas rimtai nėra labai jau malonus visiems ligi paskutinio

Comment

Parašė Paulius Rodyti pranešimą
          Bet Mantas rimtai nėra labai jau malonus visiems ligi paskutinio
          Kartais pareigos nėra suderinamos su buvimu malonaus, ypač su kai kuriais asmenimis Čia tik nedidelė dalis mano AŽ išrašo (sąrašas netaisytas), deja, visos į vieną ekraną nebetilpo, o jų turinys kai kur dar įdomiau atrodo Beje, šiai temai visai tinka

Mano galerija Flickr'yje

Comment

Mantai galėtum mums iš tų pinigų kuriuos tau pumpuoja NEO Group kokį meet'ą normalesnį padaryt. Negražu gi šitaip, suvalkietis grynas

Comment

Zmogui trūksta dėmesio (čia apie Memelanderi)

Comment

Bet čia rimtai žmogelis su protu susipyko...
                „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Parašė Dzipas Rodyti pranešimą
                  Mantai galėtum mums iš tų pinigų kuriuos tau pumpuoja NEO Group kokį meet'ą normalesnį padaryt. Negražu gi šitaip, suvalkietis grynas
                  Kokia penktajam forumo gimtadieniui
                  Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantas Rodyti pranešimą
                    Kokia penktajam forumo gimtadieniui
                    Sutarta, beje, vasara vėl atėjo, o maikučių kaip nėr taip nėr Nors sumaketuokit ir padarykit, nusipirksiu. Pinigų turiu, ginu kitos grupės interesus šiame forume

Comment

Parašė Dzipas Rodyti pranešimą
                      Sutarta, beje, vasara vėl atėjo, o maikučių kaip nėr taip nėr Nors sumaketuokit ir padarykit, nusipirksiu. Pinigų turiu, ginu kitos grupės interesus šiame forume
                      Ech, dar tos maikutės
                      Mano galerija Flickr'yje

Comment

taisau taisau, kaip paskutinis... Va žodžiu http://www.miestai.net/forumas/member.php?u=3876

Rimtai 16 metų? Keista tuomet, subrendęs ne pagal amžių. Duočiau virš n-esdešimt
                        Paskutinis taisė rat; 2008.06.11, 23:40. Priežastis: http://img15.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-16435/loc711/15152_untitled_122_711lo.JPG

Comment

mantas mane nubaude uz zodi krc didesnes nesamones niekur nemaciau ...

Comment

Toks "šokimas ant kapo" nėra etiškas. Žmogus pažeidė taisykles ir buvo pašalintas - palikit jį ramybėje.
                            You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Socialinė reklama Liberijoje

Comment

Parašė blitz Rodyti pranešimą
                                Toks "šokimas ant kapo" nėra etiškas. Žmogus pažeidė taisykles ir buvo pašalintas - palikit jį ramybėje.
                                Sutinku, kad kažkaip pašaipiai reikštis taip pat nereikia, tačiau akivaizdu, kad dabar opa eskaluojama būtent tos pusės, kuri buvo nubausta, ne atvirkščiai.

Gaudavau to žmogaus žinutes pradedant Analitiko plėtros pateikta ir dar ankstesnėmis, baigiant šiandieninėmis. Iš pradžių norėjosi pasidomėti tuo, kas rašoma, nors tada ir žinutės kitokio turinio būdavo. Tačiau dabar belieka pasidžiaugt, kad sutaupiau savo laiko. Tas asmuo pats žlugdo savo pastangas nemokėdamas reikšti nuomonės, galbūt dar jaunystė trukdo. Karšta galva šalto proto nepriduoda (© Aš)

Vienintelis patarimas būtų nebesiuntinėti daugiau kam papuola privačių žinučių, tačiau pamėginti kultūringai ir santūriai paanalizuoti situaciją su atsakingais už priežiūrą forumo asmenimis (jei dar ne per vėlu, o turbūt). Galbūt pažeidėjui nėra visiškai aiški jo nuobaudos priežastis, derėtų tai išdėstyti.

Apie Mantą ir seniau girdėjau panašių jo subjektyvaus požiūrio vertinimų, tačiau juos girdėjau būtent iš nubaustosios pusės, kas, greičiausiai, ir lėmė tokį nusistatymą (kuris pats nebuvo objektyvus). Aš asmeniškai kažkokio kraštutinio šališkumo neįžvelgiu, aspkritai, sunku pašalinti žmogiškąjį faktorių ir būti visiems tobulai vienodai teisingam, galima ir tą suprasti.

Jei gerai pamenu, pradžia buvo kritika „Neo Group“ atžvilgiu. Manau, kad tai jokiu būdu neturėtų būti draudžiama, tačiau nuomonę reikėtų išsakyti pagarbiai, o kaltinimus pateikti tik galint juos pagrįsti. Teko apie tai šnektelti (privačiomis žinutėmis) ir su forume dalyvavusiu tos firmos atstovu ir tikrai nemačiau šiuo klausimu kylančios problemos.

Tad nematau reikalo toliau eskaluoti šią temą
                                Paskutinis taisė ; 2008.06.12, 01:05.
                                Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė blitz Rodyti pranešimą
                                  Ir sukure kokius 30 klonu bei is ju issiuntinejo kelis tukstancius PM adminams ir moderatoriams siulydamas viska nuo ejimo ant 3 raidziu iki dar delikatesniu dalyku

Comment

Sporto tema:

gera gyventi gerai

Comment

Tam jaunuoliui Memelanderiui - DDT sindromas. Didelio dėmesio trūkumas.

Garantuoju, kad po kelių metų jau eis į politiką. po kokių 10 metų per TV girdėsim "Reikalauju teisingumo ir atsiprašymo iš visų nupirktųjų".
                                      Jūsų,
                                      Analitikas PlėtRa™

Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

Comment

Paskutinės nuotraukos:

„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Comment

Working...
                                          X