Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Hunting with Dick Cheney
    http://www.boreme.com/boreme/funny-2...-cheney-p1.php

Darbo interviu "doing your son"
    http://www.boreme.com/boreme/funny-2...es-wife-p1.php
    Paskutinis taisė John; 2008.05.27, 03:42.

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
      Na, kol gyvename siame pasaulyje, ko gero ir vadovautis reiktu sio pasaulio realijomis. Jeigu dievulis ir Jezus labai supyks, kad juos kazkas taip "apsmeize", gales Family Guy kurejus kaip reikiant pamokyti po mirties
      Kitaip sakant - kol nepažįstu tavo mamos - galiu ją šmeižti? o kai susipažinsiu, jei susipažinsiu, tai tada ji galės mane išbarti?

Comment

ka juokingo matai pirmame vaizdelyje?
        Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
          ka juokingo matai pirmame vaizdelyje?
          Tau Lettered ne pro sali butu pasidometi pasauliniais ivykiais, tada bus juokinga
          http://www.londonozinios.com/a-news-1649

Comment

Parašė somis Rodyti pranešimą
            Kitaip sakant - kol nepažįstu tavo mamos - galiu ją šmeižti? o kai susipažinsiu, jei susipažinsiu, tai tada ji galės mane išbarti?
            Kitaip sakant, siulau nepainioti religiniu dalyku su tavo siulomais palyginimais, nes tai kvepia demagogija.

Comment

Kitaip sakant, siulau nepainioti religiniu dalyku su tavo siulomais palyginimais, nes tai kvepia demagogija.
              John, kad tu pats pradejai.. Jau dedamas video parasei: krikscionims nerekomenduojama", reiskia zinojai kokia bus reakcija..Kam to reikia?

Comment

Dėl ko negalima dėti apie krikščionis juokelių, kai anekdotai apie kitas tautybes, rases ir tt. yra tokie populiarūs? Man tas video pasirodė labai juokingas. Siūlyčiau išmokti pasijuokti iš savęs - kartais labai sveika.
                You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Cia geriausias

http://www.boreme.com/boreme/funny-2...uy-puke-p1.php

arba

http://www.boreme.com/boreme/funny-2...wie-tan-p1.php

Paskutinis taisė Mjso; 2008.05.27, 18:31.

Comment

Comment

siek tiek religijos tema (krikscionims ziureti nerekomenduojama )
                      http://www.boreme.com/boreme/funny-2...tianity-p1.php
                      Na, pasiskaitęs somis komentarus, nusprendžiau peržiūrėt ir dar draugei, kuri yra praktikuojanti katalikė, parodyt. Tai va, nu nesuprantu aš tavęs somis, nieko juose nėra įžeidžiančio ar blogai rodančių Juozuką ir Tėvelį, manau, tiesiog čia pas tave humoro jausmo trūkumas, šiek tiek plačiau į tokius dalykus žiūrėt reikia, atvirai, man atrodo, kad kiek per davatkiškai žiūri į šituos filmukus
                      Kairiarankių klubas - Left.lt

Comment

Andrewass:
                        o tai tavo draugė praktikuojanti katalikė gal turi ir teologijos bakalaurą?

Man užteko pažiūrėti tik pradžią, kad kelias vietas pamatyčiau
                        o davatkiškai, tai čia ką reiškia? ta prasme, kas yra davatkiškai, o kas ne?

blitz:
                        vienas dalykas, jei būtų juokelis apie tave, kitas, jei apie tavo mamą. Zidanas irgi neatlaikė.

Comment

antrojo nebuvau mates... ziauru

Comment

blitz:
                            vienas dalykas, jei būtų juokelis apie tave, kitas, jei apie tavo mamą. Zidanas irgi neatlaikė.
                            Jei vyrautų tokia logika, humoro jausmas tiesiog neegzistuotų.

Visi mes turim dalykų, kuriuos labiau vertinam. Tačiau juokelius aš vertinu taip: ar buvo norima pajuokauti įžeidžiant, ar tai visiškai nepiktybiška.

Be abejo, toks religingas žmogus kaip tu tai priims kaip įžeidimą ir sumenkinimą, bet tik dėl savo kraštutinio tikėjimo.

Andrewass:
                            o tai tavo draugė praktikuojanti katalikė gal turi ir teologijos bakalaurą?
                            Tavo teologijos žinios čia visiškai niekuo dėtos. Nebent tai įtakoja tavo humoro jausmą. Tikėti galima ir nebaigus mokslų.
                            Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Andrewass Rodyti pranešimą
                              Na, pasiskaitęs somis komentarus, nusprendžiau peržiūrėt ir dar draugei, kuri yra praktikuojanti katalikė, parodyt. Tai va, nu nesuprantu aš tavęs somis, nieko juose nėra įžeidžiančio ar blogai rodančių Juozuką ir Tėvelį, manau, tiesiog čia pas tave humoro jausmo trūkumas, šiek tiek plačiau į tokius dalykus žiūrėt reikia, atvirai, man atrodo, kad kiek per davatkiškai žiūri į šituos filmukus
                              Tokie dalykai priklauso nuo religingo asmens paziuru "radikalumo". Tarkim, kai kurie musulmonai visada meldziasi 5 kartus per diena, nesioja barzda ir kitus religijos atributus, kuomet kiti to nepaiso, nors visvien laiko save musulmonais. Ko gero, somis yra radikalesnis katalikas, nei tavo drauge.

O kataliku baznycios proteguojama demagogija ir (anksciau) smurtas nera nieko naujo... ir su humoru, aisku, tai neturi nieko bendro. Viduramziais uz toki "bajeri", ko gero, buciau arba sudegintas arba "patvarkytas" inkvizicijos. Nors, kadangi siandien smurta ir zudyma draudzia pasaulietines valdzios istatymai, tokie kataliku baznycios veiksmai yra suvarzyti. Nors vidines organizacijos ir aktyvaiusiu jos nariu vertybes, matomai, islaike panasia forma, del ko net menkas juokelis tos organizacijos atzvilgiu issaukia isterijos ir neapykantos proverzius (kalbu apie bendra vaizda, o ne viena konkretu atveji).
                              Paskutinis taisė John; 2008.05.28, 00:18.

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
                                Jei vyrautų tokia logika, humoro jausmas tiesiog neegzistuotų.

Visi mes turim dalykų, kuriuos labiau vertinam. Tačiau juokelius aš vertinu taip: ar buvo norima pajuokauti įžeidžiant, ar tai visiškai nepiktybiška.

Be abejo, toks religingas žmogus kaip tu tai priims kaip įžeidimą ir sumenkinimą, bet tik dėl savo kraštutinio tikėjimo.

Tavo teologijos žinios čia visiškai niekuo dėtos. Nebent tai įtakoja tavo humoro jausmą. Tikėti galima ir nebaigus mokslų.
                                1) Zidanas irgi neturi humoro jausmo.
                                2) na, su tavuoju supratimu apie humorą, tai šitas filmukas būtų juokingas, jei būtų išleistas katalikų bažnyčios
                                3) prie ko čia religingas žmogus? Arba žmogus su Dievu, arba be jo. Lygiai kaip, jei bachūras nori - draugauja su Onyte, jei nenori - nedraugauja. Ir jei Petras myli Oną, tai, kaip Kernagis dainuoja - neatiduos jos net už milijoną (ar kažkaip ten pan).
                                4) Aš pats teologijos nestudijavęs, bet ir turimų žinių užtenka susidaryti nuomonei apie ketinimus tų, kurie filmą sukūrė.

Comment

1) Zidanas irgi neturi humoro jausmo.
                                  <...> juokelius aš vertinu taip: ar buvo norima pajuokauti įžeidžiant, ar tai visiškai nepiktybiška.
                                  Apskritai, Zidano atveju vargiai tai buvo pajuokavimas, greičiau buvo tiesioginis įžeidimas.
                                  2) na, su tavuoju supratimu apie humorą, tai šitas filmukas būtų juokingas, jei būtų išleistas katalikų bažnyčios
                                  Šito filmuko juokingumas priklauso nuo požiūrio į jį ir adresato humoro jausmo. Pavadinkim tai kandžiu humoru (jumoru), tačiau ne įžeidimu (Zidano avejis).
                                  3) prie ko čia religingas žmogus? Arba žmogus su Dievu, arba be jo. Lygiai kaip, jei bachūras nori - draugauja su Onyte, jei nenori - nedraugauja. Ir jei Petras myli Oną, tai, kaip Kernagis dainuoja - neatiduos jos net už milijoną (ar kažkaip ten pan).
                                  Žmogaus religingumas (arba jo nebuvimas) bei to religingumo lygis neišvengiamai įtakoja požiūrį į šį filmuką. Kaip tas požiūris įtakoja tolimesnę įvykių seką skaityk ankstesniame punkte. Tad, atsakant į tavo klausimą, „prie to“.

4) Aš pats teologijos nestudijavęs, bet ir turimų žinių užtenka susidaryti nuomonei apie ketinimus tų, kurie filmą sukūrė.
                                  Religijos žinios to niekaip nepasakys, tai galėtų pasakyti nebent žinios apie to filmuko kūrėjus. Šiuo atveju.
                                  Paskutinis taisė ; 2008.05.28, 00:29.
                                  Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

kažkodėl tu įsivaizduoji, kad aš Dievą matau kaip kažkokią statulą, stovinčią bažnyčios priekyje, ar kabančią ant kryžiaus, kurios nevalia įžeisti.

Comment

kažkodėl tu įsivaizduoji, kad aš Dievą matau kaip kažkokią statulą, stovinčią bažnyčios priekyje, ar kabančią ant kryžiaus, kurios nevalia įžeisti.
                                      Arba yra kitas variantas - tu įsivaizduoji, jog aš taip įsivaizduoju.

Tiesą sakant, aš nesigilinu į tavo tikėjimo suvokimą. Tik konstatuoju faktą - esi giliai (jei galima taip pasakyti) tikintis.

Ir nieko tame blogo, štai aš tikiu tik mokslu. Na ir gyvenkim draugiškai, tik nedramatizuokim.

Pelus nuo grūdų reikia skirti. Sutinku, tai subjektyvu, todėl pabaikim tai abipusiu supratimu.
                                      Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Paskutiniu metu ši tema labai jau "juokinga". Nemanau, kad kas turi teisę nurodinėti kaip kam elgtis, kuo tikėti ar netikėti ar iš vis tai teisinga, ir kodėl iš vis tikėti... Pasaulis didelis ir kiekvienas savo kelią pasirenka kaip tinkamas

Kaip manot kokia progresija eis sekanti seka?

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                                        Parašė Kema Rodyti pranešimą
                                        Parašė rat Rodyti pranešimą
                                        Miestai.net Fb

Comment

Parašė Irmux Rodyti pranešimą
                                          Kaip manot kokia progresija eis sekanti seka?
                                          didejančia An=A(n-1)+2

Truputis Schwarzennegerio

Comment

Working...
                                          X