Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė tadux Rodyti pranešimą
    Tai pasakyk viskam pasibaigus kiek rubliu kasoje buvo maziau? gi 15

o kepure pardave juk uz netikrus pinigus ))
    bet pries tai juos pakeite pas kaimyne, visus 25 rub. sau i kasa isidejo 10 (tikri), o pirkejui atidave kepure + 15 rub. Galiausiai, atbegus kaimynei is kasos buvo istraukti ir tie 25 rub, kurie bus irasyti i nuostolius

P.S. O jei atmetus ta keitima, tai is kasos butu istraukti 15 rub
    Paskutinis taisė Irma; 2008.04.16, 19:29.
    Miestai.net Fb

Comment

Parašė Kema Rodyti pranešimą
      Na kadangi jau pasirodė teisingi atsakymai su post'u pataisymais, tai aiškinu situaciją:

Pradžioje atmeskim tą atvejį, kad pinigai buvo keičiami pas kaimynę. Tada turim tokią situaciją: pas mane atėjo pirkėjas, davė man netikrus 25rb, aš jam atidaviau kepurę už 10rb ir grąžą 15rb. nuostolis 10+15=25rb. Tada, turėdamas kasoje netikrus 25rb, sumanau juos pasikeist. Nueinu pas kaimynę, pasikeičiu į 10+10+5 (tuo momentu nuostolis 0), grįžes juos
      pasidedu į kasą ir sėdžiu . Paskui atlekia pikta kaimynė, grąžina man netikrus 25rb, aš jai atiduodu 10+10+5, ir vėl pas mane 25rb nuostolis.
      tik nebuvo pasakyta, kad grąžino ji tuos netikrus 25 rublius.
      Šiaip būtų galima kurti atskirą temą apie matematiką, tik nežinau, kiek tas būtų į forumo temą

Comment

Parašė somis Rodyti pranešimą
        tik nebuvo pasakyta, kad grąžino ji tuos netikrus 25 rublius.
        Šiaip būtų galima kurti atskirą temą apie matematiką, tik nežinau, kiek tas būtų į forumo temą
        Na grąžino, bet kas iš to .

Panaši istorija, turės atminčiai netikrų $ :

http://www.lrytas.lt/?data=20080416&...k_id=99&view=2

čia bent susiskaičiavo savo nuostolius .
        gera gyventi gerai

Comment

Na grąžino, bet kas iš to .

Panaši istorija, turės atminčiai netikrų $ :

http://www.lrytas.lt/?data=20080416&...k_id=99&view=2

čia bent susiskaičiavo savo nuostolius .
          Tie sukčiai tai nesnaudžia Teko girdėti, kad naujuose namuose, dar visų kaimynų nepažįstant, atsiranda tokių apsišaukėlių. Su tapkėm vaikšto per aukštus, prašo pinigų, kad baldus atvežusiems (ar dėl kt) sumokėti dabar neturi, kad vėliau gražins. Nurodo butą, vardą pavardę, nors iš tikro nėra to namo gyventojai. Na ir užkimba žmonės
          Miestai.net Fb

Comment

[QUOTE=Kema;252693]Na kadangi jau pasirodė teisingi atsakymai su post'u pataisymais, tai aiškinu situaciją:

Pradžioje atmeskim tą atvejį, kad pinigai buvo keičiami pas kaimynę. Tada turim tokią situaciją: pas mane atėjo pirkėjas, davė man netikrus 25rb, aš jam atidaviau kepurę už 10rb ir grąžą 15rb. nuostolis 10+15=25rb.

tu darai klaida . tavo nuostolis siuo metu :
            1. kepure 10 rb
            2. graza atiduota 15 rb
            3.tavo kasoje like dar 10 netikru rb.

viso 35 rb. o dabar skaiciuok toliau

Comment

dar kai ka panašia tema e-mailu gavau

Nuotykis Maximoje

Va kaip buna....

Sveiki,

vakar Vilniuje, Maksimos parduotuvėje Mindaugo gatvėje apturėjau neeilinį
              nutikimą. Įeidamas į parduotuvę bankomate paėmiau 280Lt - 4 kupiūros po 20Lt
              ir viena 200Lt. Prisirinkau prekių už ~60Lt, ir norėjau pasmulkint 200Lt
              kupiūrą. Padaviau ją kasininkei, gaunu grąžos ~40Lt lyg būčiau davęs 100...
              Ė, sakau, ponia, aš tai du šimtus daviau. Moteriškė trumpam susimąsto ir
              sako "NEPAMENU". Na, sakau, tai kaip darysim? Ji paaiškina, kad teks
              perskaičiuoti kasą. Viskas atrodo logiška. Atbėga apsauginis, kasų pamainos
              viršininkė, uždaro kasą, nulekia trise į apsaugos būdą. Laukiu kaip mulkis
              pusvalandį. O tie išeina ir pareiškia "ponas, atleiskite, bet kasoje tik +1
              centas". Ė, sakau, taip netinka. Nes turiu bankomato čekį ir niekur daugiau
              nevaikščiojau. Perskaičiuoju dar kartą likusius pinigus - jokių abejonių, aš
              tikrai daviau 200Lt. Paprašiau kasos video įrašo, apsauginis patraukė
              pečiais "16 kasos kamera beveik nemato, nieko ten neįžiūrėsit". Išėjau...
              apvogtas.

Būkite atidūs, atsitikus panašiam įvykiui nesiveržkite į apsaugos būda, nes
              kasoje gali būti sąmoningai ar nesąmoningai padarytas minusas tai buvimas
              šalia nieko nepakeis tik pagadins nervus. Jeigu išgirsite atsakymą, kad jie
              jums nieko neskolingi iškvieskite policiją, kad surašytų įvykio protokolą ir
              duokite tuos šūdžius į teismą. Po tokios procedūros jei jie nepajėgs
              įrodyti, kad jūs davėte mažiau pinigų, privalės jums grąžinti sumą kurią
              nurodėte, tačiau tai sužinojau tik šiandien iš pažįstamo teisininko.

M.
              B)
              Miestai.net Fb

Comment

Parašė praeivis Rodyti pranešimą
                Na kadangi jau pasirodė teisingi atsakymai su post'u pataisymais, tai aiškinu situaciją:

Pradžioje atmeskim tą atvejį, kad pinigai buvo keičiami pas kaimynę. Tada turim tokią situaciją: pas mane atėjo pirkėjas, davė man netikrus 25rb, aš jam atidaviau kepurę už 10rb ir grąžą 15rb. nuostolis 10+15=25rb.

tu darai klaida . tavo nuostolis siuo metu :
                1. kepure 10 rb
                2. graza atiduota 15 rb
                3.tavo kasoje like dar 10 netikru rb.

viso 35 rb. o dabar skaiciuok toliau
                Tu neteisus, kasoje guli 10 tikru rubliu is kaimynes, nebent ta kaimyne kaip tika papasakotoje istorijoje irgi tave apgavo

Netikru pinigu buvo tik viena 25rbl kupiura ir jinai i netikras 10+10+5 kupiuras nebuvo keiciama

...

Gerai kad tokiu bairiu dar nelabai kaz zino kaip anglijos laidoj 'The Real Hustle' - paziekit youtube, tokiais budais galima visus is eiles apgaut
                I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx

Comment

Parašė Irmux Rodyti pranešimą
                  dar kai ka panašia tema e-mailu gavau

Nuotykis Maximoje

B)
                  Tai ten labai kažkaip įdomiai: kaip galima nepaminti. Juk kai paduoda pinigus kasininkei, ji į kasą įmuša tą sumą, kiek jai paduoda, kad paskui parodytų, kiek atiduot grąžos. Tai nejau ji matydama 200 įmušė 100.

Arba ji žinojo,kad 100 pradanginus, ir todėl sąmoningai įmušė 100 ir atidavė gražą iš 100, o ne 200 lt
                  BlogasSeulas 2009Honkongas 2012Bankokas 2012

Comment

Parašė Berliner Rodyti pranešimą
                    Tai ten labai kažkaip įdomiai: kaip galima nepaminti. Juk kai paduoda pinigus kasininkei, ji į kasą įmuša tą sumą, kiek jai paduoda, kad paskui parodytų, kiek atiduot grąžos. Tai nejau ji matydama 200 įmušė 100.

Arba ji žinojo,kad 100 pradanginus, ir todėl sąmoningai įmušė 100 ir atidavė gražą iš 100, o ne 200 lt
                    Nežinau ką ten muša į čekį, bet galiu pasakyti, kad ir man buvo taip nutike. Aš po darbo su išknista galva ir plaukiojančiom mintim ir kasininkė su savo mintim. Ištraukiau kupiūra, padaviau, ji man gražą ir tik tada kaip per rūką aš pradedu atsiminti kokią kupiūrą aš jai daviau. Na ir ką, aš nesu 100% užtikrintas ką jai daviau, o ji neužtikrinta kad teisingai atidavė. Žmonių eilė kilometrinė, visi pikti. Norėjo perskaičiuoti kasą, bet sutarėm, kad ji man atiduoda kiek man atrodo, kad nedadavė (10 Lt), o aš jai palikau mob. tel. nr., kad visgi jeigu skaičiuojant truks kasoje tų 10 Lt, atvešiu ir gražinsiu. Bet taip ir nepaskambino .
                    gera gyventi gerai

Comment

Neįtikėtina. (būtinas garsas ir mobilus telefonas)

http://www.rockthepalace.com/

Būtinai suveskite teisingą savo informaciją, ir telefono numerį (be 8, o pradedant 68... ir t.t). Ir stebėkit.
                      Paskutinis taisė Tadas; 2008.04.19, 20:53. Priežastis: Gramatinė klaida.
                      „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Geras cia pasijunti kaip tikra zvaigzde

Comment

Parašė groundzer Rodyti pranešimą
                          Geras cia pasijunti kaip tikra zvaigzde
                          Gavai skambutį į telefoną ?
                          „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Parašė Tadas Rodyti pranešimą
                            Ne, o ka turejau gauti?

Comment

Parašė Tadas Rodyti pranešimą
                              Aš tai ne, bet kažkas tikrai gavo

Comment

Na man tai paskambino.

Comment

Gal kas žinot kokio Minedo telefoną?

Comment

Aik tu peklon paskambino

Comment

Parašė Tadas
                                      Prašom.
                                      To call or not to call?
                                      Paskutinis taisė rat; 2008.04.16, 22:51.

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
                                        To call or not to call?
                                        Tau padėti? To call
                                        Miestai.net Fb

Comment

Parašė Irmux Rodyti pranešimą
                                          Tau padėti? To call
                                          Ne ne, dar "apsišviesiu", kaip filmuose sako

Comment

Working...
                                          X