Parašė kaunaz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Parašė Tadas Rodyti pranešimąAčiū Dievui. Vienu daunu Lietuvos scenoje mažiau.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąPer anksti nesidziauk, juk matei per interviu, kad jis zada kazkoki siurpriza.„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąPaskutinę dainą Minedas skyrė Vilniui (video, nuotraukos)
http://www.lrytas.lt/-12074684951205...nuotraukos.htm
Video:
http://www.lrytas.lt/videonews/?id=1...206639862&sk=5
Comment
-
Parašė Dumblas Rodyti pranešimąPagaliau vieno "dainininko" karjera baigėsi .Nors dar labai daug tokių yra: Estrados "princas" Eugenijus Ostapenka, kurio šlovė prasidėjo patys žinot kur ;Antanas ir dar koks pusšimtis Estrados "princų" ir "princesių".Bet ir viena pergalė - geras ženklas.Paskutinis taisė kaunaz; 2008.04.07, 15:10.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąJau geriau visokie Ostapenkos, 69 danguje ir pan., negu Kelio i zvaigzdes "princai" ir "princeses"...Parašė kaunaz Rodyti pranešimąbet Vudis jau vistiek yra, blogiau jau nieko negali but...Paskutinis taisė Ametistas; 2008.04.07, 16:18.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąNežinau kas geriau, ar pabaisos, kurie įsivaizduoja esą gražiuoliai su "lediniu" balsu, ar žalias jaunimėlis, iš kurio padarė laikiną pop žvaigždę, dėl kurios alpsta tuščiagalvės paauglės...
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąSkirtumas tame, kad tie visokie mano mineti Ostapenkos, 69 ir pan., yra sukurti galima sakyt ant bajerio. Jie nieko nevaidina. O tie Kelias i zvaigzdes visu pirma kuria visiska slamsta, arba subjauroja pasivoge zinomas dainas ir uzdeda savo slykscius zodzius ir balsus, ir prie viso to isivaizduoja, kad yra nerealus talentai ir zvaigzdes, nors is tikruju yra visiska meslo kruva. Tame ir skirumas. Aisku teisybes delei reikia pasakyt, kad buna ten ir normalesniu zmoniu, kurie turi sugebejimu, kaip pvz. Merunas ir dar keli. Bet dauguma...
Tas pats daroma visame pasaulyje ir mano nuomonę yra pakankamai normalu, UK - X-Factor, US - American Idol, aš jau nekalbu apie vienos dainos žvaigždutes, kurios greit pakyla ir greit užgesta, tik yra kelios mažytes mažučiukės smulkmenėlės ten žmonės įdeda daug daugiau darbo ir kokybės santykis yra didesnis, juolab, kad ir pinigai didesni keliasdešimt kartų, o pas mus rinka jamma tokius atlikėjus, tai niekas per daug ir nesivargina daryti juos šiek tiek kokybiškesnius negu turim dabar....
Comment
-
Parašė Andrewass Rodyti pranešimąNematau skirtumo tarp prodiuserių sukurtų produktų (Ostapenko, minedas, 69 ir kitų ) ir prodiuserių sukurtų produktų ( Radžis, vudis, mino ir dar kažkas). Tiek vieni, tiek kiti yra kuriami tam pačiam tikslui - užsikalt babkių, o kaip tai daroma, ar skandalais, ar pompastiškomis laidomis (ko gero, tai šiuo metu pelningiausias būdas) arba išleidžiant į sceną likimo nuskriaustą minedą nėra didelio skirtumo.
Tas pats daroma visame pasaulyje ir mano nuomonę yra pakankamai normalu, UK - X-Factor, US - American Idol, aš jau nekalbu apie vienos dainos žvaigždutes, kurios greit pakyla ir greit užgesta, tik yra kelios mažytes mažučiukės smulkmenėlės ten žmonės įdeda daug daugiau darbo ir kokybės santykis yra didesnis, juolab, kad ir pinigai didesni keliasdešimt kartų, o pas mus rinka jamma tokius atlikėjus, tai niekas per daug ir nesivargina daryti juos šiek tiek kokybiškesnius negu turim dabar....
Comment
Comment