/\ Tenka su blitz tik sutikti. Ši puiki laida man ir gadina visą ZipFm eterį. Kokia jie teisę turi kalbėti apie kažkokį vyriškumą, kuomet skambina nepažįstamam paaugliui ir tam tikra prasme psichologiškai sutraumuoja, o po to iš vadina "nevyru". Keista jų vyriškumo samprata, plius teisia žmogų kurio nepažįsta ir taip išeina jog laidos vedėjas vienaip ar kitaip teisus lieka. Du daunai "radistai" (tu dviejų niekaip kitaip pavadinti negaliu) sėdi ir tipo pokštus tiesiginiam eteryje skaldo. Pora situacijų kai girdėjau man ausys lėpo kaip jie kalba, o jiems juokinga. Ir dar transliuoja vienu geriausiu laiku. 2 lopų laida. Visokie "Saulėnai" ir radistai turėtų slėptis po lapais.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Dar šiek tiek linksmybių iš moters bandymų "gerai sutarti" su automobiliu ir viskuo kas su juo susiję
Paskutinis taisė Ametistas; 2008.03.30, 00:16.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Kaip supratau, čia praleidžia tik autobusus ir mašinas, kurios susimoka už pravažiavimą ar kažkas pan...
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Čia nežinau, ar juokinga, ar ne, bet mane šiaip pralinksmino.. trumpam. po to pasidarė šiaip graudu.
gavau, kartu su dar keliais išrinktaisiais laišką. Jų tapatybių neatskleisiu, nes jiems ir jų artimiesiems dėl to gali grėsti didelis pavojus. Laiško autorius -Memelanderis:
ATVIRAS LAIŠKAS VISIEMS FORUMO NARIAMS (TĘSINYS).
--------------------------------------------------------------------------------
Tu esi pašalintas iki Niekada dėl šios priežasties:
Daugiau tavęs ir tavo klonų čia matyt nenorim
Štai ką Mantas su savo bendražygiais padarė.Jie mane išvarė už teisybę.Aš nukentėjau už ŽODŽIO LAISVĘ.Jie tiesa akis bado.Jie visi nupirkti NEO Group.Ir tarnauja stambiajam kapitalui.Tad mano pasisakymai prieš Klaipėdos miestą nuodijančius NEO Group atstovus, tiksliau atstovą - Gintautą Dirgėlą ir sukėlė administratorių pyktį.Jie daug kartų pažeidė taisykles, šalindami mane NE UŽ PRANEŠIMUS, BET UŽ AŽ.Ir dabar galutinai pašalino mane.Kviečiu visus Forumiečius kilti į kovą už ŽODŽIO LAISVĘ ir skaidrumą šiame Forume, kurie administracijos ir jai vadovaujančio Manto yra kasdien paminami.
Taip, kaip mane pašalino už teisybę, tai gali pašalinti ir bet ką.JUS taip pat.Tad jau dabar verta susirūpinti savo tesiėmis šiame Forume.Prieš registruodamasis sutikai su taisyklėmis ?Mantui ir jo pakalikam tai - ne bėda.Jie taisyklių nepaiso.Kas moka, tas ir muziką užsako.O ar žinote, kad jūsų asmeninės žinutės SEKAMOS ?Dar nežinote ?Tai susimąstykite, nes galite skaudžiai nukentėti dėl to.Apsispręskite, už ką jus - UŽ TEISYBĘ IR SKAIDRUMĄ, ar UŽ NUOLANKUMĄ, PADLAIŽIAVIMĄ, TAISYKLIŲ NEBUVIMĄ, SAVIVALIAVIMĄ IR DVIGUS STANDARTUS ?Visi kartu, kas tik galite: kurkite temą, kurioje bus reikalaujama SKAIDRUMO ir aukščiau išdėstytos situacijos išaiškinimo.Kitaip mano atvėjis taps precendentu.Ir tada vissims jums bus labai blogai.
Va taip va.
kche kche, taigi, mieli draugai. Reikalauju visiško skaidrumo, išdėstytos situacijos išaiškinimo, pasiaiškinimo iš forumo aukščiausiosios tarybos. Reikalauju nepriklausomybės Tibetui, Kosovui ir Čėčėnijai. Išvesti JAV pajėgas iš Irako ir Afganistano. Paleisti visus suimtus revoliucienierius iš kalėjimų, suteikiant jiems visišką amnestiją. Visureigio Toyoya Land Cruiser su pilnu baku degalų, sraigtasparnio ir galimybės nekliudomam išvykti iš šalies. O taip pat milijardo dol.. ne ne, bloga valiuta... Milijardo eurų valstybės obligacijomis, pervestų į Kaimanų salose nurodyto banko sąskaitą.
Nes kitaip... Visiems mums bus blogai.Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąDar šiek tiek linksmybių iš moters bandymų "gerai sutarti" su automobiliu ir viskuo kas su juo susiję
Taip ir nesuprasi ar jis bandė nusižudyt, bet vartai per „skysti“ pasirodė, savo kūnu užstojo automobilį nuo įbrėžimų (argi ne romantiška), ar šiaip palenktyniaut nusprendė.Paskutinis taisė Aš; 2008.03.30, 02:37.
Comment
-
Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimąČia nežinau, ar juokinga, ar ne, bet mane šiaip pralinksmino.. trumpam. po to pasidarė šiaip graudu.
gavau, kartu su dar keliais išrinktaisiais laišką. Jų tapatybių neatskleisiu, nes jiems ir jų artimiesiems dėl to gali grėsti didelis pavojus. Laiško autorius -Memelanderis:
ATVIRAS LAIŠKAS VISIEMS FORUMO NARIAMS (TĘSINYS).
--------------------------------------------------------------------------------
Tu esi pašalintas iki Niekada dėl šios priežasties:
Daugiau tavęs ir tavo klonų čia matyt nenorim
Štai ką Mantas su savo bendražygiais padarė.Jie mane išvarė už teisybę.Aš nukentėjau už ŽODŽIO LAISVĘ.Jie tiesa akis bado.Jie visi nupirkti NEO Group.Ir tarnauja stambiajam kapitalui.Tad mano pasisakymai prieš Klaipėdos miestą nuodijančius NEO Group atstovus, tiksliau atstovą - Gintautą Dirgėlą ir sukėlė administratorių pyktį.Jie daug kartų pažeidė taisykles, šalindami mane NE UŽ PRANEŠIMUS, BET UŽ AŽ.Ir dabar galutinai pašalino mane.Kviečiu visus Forumiečius kilti į kovą už ŽODŽIO LAISVĘ ir skaidrumą šiame Forume, kurie administracijos ir jai vadovaujančio Manto yra kasdien paminami.
Taip, kaip mane pašalino už teisybę, tai gali pašalinti ir bet ką.JUS taip pat.Tad jau dabar verta susirūpinti savo tesiėmis šiame Forume.Prieš registruodamasis sutikai su taisyklėmis ?Mantui ir jo pakalikam tai - ne bėda.Jie taisyklių nepaiso.Kas moka, tas ir muziką užsako.O ar žinote, kad jūsų asmeninės žinutės SEKAMOS ?Dar nežinote ?Tai susimąstykite, nes galite skaudžiai nukentėti dėl to.Apsispręskite, už ką jus - UŽ TEISYBĘ IR SKAIDRUMĄ, ar UŽ NUOLANKUMĄ, PADLAIŽIAVIMĄ, TAISYKLIŲ NEBUVIMĄ, SAVIVALIAVIMĄ IR DVIGUS STANDARTUS ?Visi kartu, kas tik galite: kurkite temą, kurioje bus reikalaujama SKAIDRUMO ir aukščiau išdėstytos situacijos išaiškinimo.Kitaip mano atvėjis taps precendentu.Ir tada vissims jums bus labai blogai.
Va taip va.
kche kche, taigi, mieli draugai. Reikalauju visiško skaidrumo, išdėstytos situacijos išaiškinimo, pasiaiškinimo iš forumo aukščiausiosios tarybos. Reikalauju nepriklausomybės Tibetui, Kosovui ir Čėčėnijai. Išvesti JAV pajėgas iš Irako ir Afganistano. Paleisti visus suimtus revoliucienierius iš kalėjimų, suteikiant jiems visišką amnestiją. Visureigio Toyoya Land Cruiser su pilnu baku degalų, sraigtasparnio ir galimybės nekliudomam išvykti iš šalies. O taip pat milijardo dol.. ne ne, bloga valiuta... Milijardo eurų valstybės obligacijomis, pervestų į Kaimanų salose nurodyto banko sąskaitą.
Nes kitaip... Visiems mums bus blogai.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąTaip ir nesuprasi ar jis bandė nusižudyt, bet vartai per „skysti“ pasirodė, savo kūnu užstojo automobilį nuo įbrėžimų (argi ne romantiška), ar šiaip palenktyniaut nusprendė.
Comment
-
French Soccer Team 1959
French Soccer Team 2008
"Klimato atšilimo fakto nebegalima ignoruoti" (nieko neįžeidžiant )Paskutinis taisė Irma; 2008.03.30, 12:25.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąFrench Soccer Team 1959
French Soccer Team 2008
"Klimato atšilimo fakto nebegalima ignoruoti" (nieko neįžeidžiant )
2007:
Ir kas is to?
Comment
Comment