Sitas geras,net negalvojau kad kas nors pasikeis istempus akis.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Nelabai tikiu, kad yra tokių debilų ant mūsų svieto Bet jei ir... Manau vis tiek jelenką bus prikišęs nagus prie savo projektėlio "Kitas", nes ten dažnai būdavo daug kas surežisuota... Tiesiog netikiu, kad jis natūraliai tokswww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
-
Tragedija šešiolikinis, o toks skystalas Nežinau, tas bernas man kažkoks kaimietis žiauruswww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąTragedija šešiolikinis, o toks skystalas Nežinau, tas bernas man kažkoks kaimietis žiaurus
Comment
-
Galvojau, kad fotožopa:
tačiau:
„Laikinoji sostinė“ neseniai rašė apie šioje gatvėje, maždaug kilometro ilgio atkarpoje, netoli valstybinės įmonės „Regitra“, esančias pavojingas duobes.
Šias nuožulniais aštriais kraštais duobes vairuotojai dažniausiai pastebėdavo tik tada, kai iki jų likdavo keliolika ar keli metrai.
Tik po to, kai šioje atkarpoje nukentėjo kelios dešimtys automobilių, kažkas šalikelėje pakabino didžiulį plakatą.
Jame primenama, kiek per paskutinę parą čia pradurta padangų ir sugadinta važiuoklių. Po šia statistika puikavosi Kauno savivaldybės linkėjimas gero kelio.gera gyventi gerai
Comment
-
Vairavimo ypatumai
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąVairavimo ypatumai
0c-E9BETeSY&feature=related
Comment
-
Aš pats teises išsilaikiau visai neseniai, bet būčiau nesunkiai išvažiavęs: vienąkart atbuliniu ir tada pirmyn. Man atrodo tas vairuotojas (-a) tiesiog bijojo sukti vairą iki galo, o suko tik kiek jėgos leido Juolabiau kad vietos tiek daug!!!Paskutinis taisė Ametistas; 2008.03.28, 11:38.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąAš pats teises išsilaikiau visai neseniai, bet būčiau nesunkiai išvažiavęs: vienąkart atbuliniu ir tada pirmyn. Man atrodo tas vairuotojas (-a) tiesiog bijojo sukti vairą iki galo, o suko tik kiek jėgos leido Juolabiau kad vietos tiek daug!!!
O čia arba suvaidinta, arba nesuvokiamo bukumo veikėjas sėdi už vairo.„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
-
Parašė Tadas Rodyti pranešimąMan pačiam vos 14 metų, tad teisių dar neturiu, tačiau aš sugebėčiau išvažiuoti net iš sunkesnės padėties. (nesigiriu. )
O čia arba suvaidinta, arba nesuvokiamo bukumo veikėjas sėdi už vairo.
Comment
-
/\ jei jau apie liūtus pradėjom, iš serijos: „Tai įdomu“. Bent man, įspūdingi kadrai:
Nuoroda.
Grobuonys (krokodilas ir liūtai) nepasidalina grobiu, o „grobis“ neketina pasiduoti.
Gal ir žmonėms to jau stinga, natūralios atrankos? Žinoma, ne tuo pačiu pagrindu, kuriuo ji vyksta gyvūnijos pasaulyje.Paskutinis taisė Aš; 2008.03.29, 03:04.
Comment
Comment