Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Sitas geras,net negalvojau kad kas nors pasikeis istempus akis.

Comment

Paskutinis taisė Tomizmas; 2017.06.25, 08:06.
      Snowflakes will attack U <3

Comment

Nelabai tikiu, kad yra tokių debilų ant mūsų svieto Bet jei ir... Manau vis tiek jelenką bus prikišęs nagus prie savo projektėlio "Kitas", nes ten dažnai būdavo daug kas surežisuota... Tiesiog netikiu, kad jis natūraliai toks
        www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Viduryj sakinio trūko DD
          Pasaulį reikia susprogdint, kad žmonės būtų laisvi, nes tada visos sienos išlėks į orą.

Comment

http://zip.fm.radistai.bailys.martynas.vaizdelis.lt/

Paskutinis taisė Mjso; 2008.03.26, 22:31.

Comment

Tragedija šešiolikinis, o toks skystalas Nežinau, tas bernas man kažkoks kaimietis žiaurus
              www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parašė amiko Rodyti pranešimą
                Tragedija šešiolikinis, o toks skystalas Nežinau, tas bernas man kažkoks kaimietis žiaurus
                Arba labai prasta vaidyba, arba kazkoks protiskai atsilikes vaikas, o ne siaip skystalas.

Comment

Akivaizdu, kad protiškai atsilikęs. Sutriko netgi pats didžėjus.
                  „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Galvojau, kad fotožopa:

tačiau:

„Laikinoji sostinė“ neseniai rašė apie šioje gatvėje, maždaug kilometro ilgio atkarpoje, netoli valstybinės įmonės „Regitra“, esančias pavojingas duobes.

Šias nuožulniais aštriais kraštais duobes vairuotojai dažniausiai pastebėdavo tik tada, kai iki jų likdavo keliolika ar keli metrai.

Tik po to, kai šioje atkarpoje nukentėjo kelios dešimtys automobilių, kažkas šalikelėje pakabino didžiulį plakatą.

Jame primenama, kiek per paskutinę parą čia pradurta padangų ir sugadinta važiuoklių. Po šia statistika puikavosi Kauno savivaldybės linkėjimas gero kelio.
                    originaliai
                    gera gyventi gerai

Comment

Tai ka kiekviena diena nauja plakata kabina su vakarykste statistika?

Comment

Comment

Vairavimo ypatumai

Comment

Vairavimo ypatumai
                            0c-E9BETeSY&feature=related
                            Bukumo uz vairo etalonas.

Comment

Sunku gyventi su prisiūta galva.
                              gera gyventi gerai

Comment

Aš pats teises išsilaikiau visai neseniai, bet būčiau nesunkiai išvažiavęs: vienąkart atbuliniu ir tada pirmyn. Man atrodo tas vairuotojas (-a) tiesiog bijojo sukti vairą iki galo, o suko tik kiek jėgos leido Juolabiau kad vietos tiek daug!!!
                                Paskutinis taisė Ametistas; 2008.03.28, 11:38.

Comment

Aš pats teises išsilaikiau visai neseniai, bet būčiau nesunkiai išvažiavęs: vienąkart atbuliniu ir tada pirmyn. Man atrodo tas vairuotojas (-a) tiesiog bijojo sukti vairą iki galo, o suko tik kiek jėgos leido Juolabiau kad vietos tiek daug!!!
                                  Man pačiam vos 14 metų, tad teisių dar neturiu, tačiau aš sugebėčiau išvažiuoti net iš sunkesnės padėties. (nesigiriu. )

O čia arba suvaidinta, arba nesuvokiamo bukumo veikėjas sėdi už vairo.
                                  „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Parašė Tadas Rodyti pranešimą
                                    Man pačiam vos 14 metų, tad teisių dar neturiu, tačiau aš sugebėčiau išvažiuoti net iš sunkesnės padėties. (nesigiriu. )

O čia arba suvaidinta, arba nesuvokiamo bukumo veikėjas sėdi už vairo.
                                    Tokiu nesamoniu niekas nevaidina. Be to juk atrodo filmuota turbut kazkokio prekybos centro aiksteles apsaugos kamera. Ir ten ne veikejas sedi uz vairo, o veikeja. Pradzioj matosi, kai sedesa i masina.

Comment

You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

/\ jei jau apie liūtus pradėjom, iš serijos: „Tai įdomu“. Bent man, įspūdingi kadrai:

Nuoroda.

Grobuonys (krokodilas ir liūtai) nepasidalina grobiu, o „grobis“ neketina pasiduoti.

Gal ir žmonėms to jau stinga, natūralios atrankos? Žinoma, ne tuo pačiu pagrindu, kuriuo ji vyksta gyvūnijos pasaulyje.
                                        Paskutinis taisė ; 2008.03.29, 03:04.
                                        Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Išgąsdino vargšą žmogų. Gaila, kad Lietuvoje net radio eteryje nesvetimas "zonos" humoras.
                                          You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Working...
                                          X